שוב אריאל אטיאס

טל205

New member
שוב אריאל אטיאס

דואג לנו.. בחדשות ערוץ 10 נאמר שאטיאס יוצא נגד חברות הסלולאר בעניין תשלום עבור דקה שלימה.. דקה ראשונה או חלק ממנה עולה X ומהדקה השניה אתה משלם לפי מקטעים של 12 שניות.. לפי אטיאס לא יתכן שלקוח ישלם עבור מה שלא דיבר.. עוד משהו טוב מבית אטיאס.(בנוסף להודעה למענה קולי,חוק הניידות ועוד).

מה זה חוק הניידות?

שמעתי בחדשות שזה שהשיחה מועברת למענה קולי, רק על זהח ברות הסלולאר מרוויחות כמה מיליונים כל שנה [אפילו אם לא השארת הודעה], ועכשו, שזה מודיע על המעבר למענה הקולי זה חוסך ללקוחות מלא כסף. כל הכבוד לבחור

טל205

New member
היה נופל לי מלא כסף

מהכיס על הגניבה הזו עד שהאיש הגיע.. הוא ממש נלחם בהם,נותן אישור לעוד חברות להיכנס כדי שיהיה סחר אמיתי. חוק הניידות זה אפשרות מעבר מחברה לחברה ולהישאר עם אותו מספר דהיינו,יתכן מצב שלקוח פלאפון יעבור לסלקום ועדיין ישאר עם קידומת של פלאפון. זה מועיל המון כי יש הרבה אנשים כגון בעלי מקצוע שהמספר שלהם מפורסם והם כבר לא יכולים להחליף אותו ועל זה חברות הסלולאר קופצות ומעלות להם מחירים והם לא יכולים כבר לזוז לחברה מתחרה... עכשיו זה אחרת.

וואי. באמת כל הכבוד.

בייחוד עכשו שכמעט לכל חברה סלולארית משלמים את אותו סכום לדקת זמן אוויר. הוא זה שגרם לכל החברות הסלולאריות שלהם לפרסם את ה144 שלהם?

טל205

New member
בהחלט!

מגניב איך שהוא נלחם למעננו לאורך כל הדרך.. שכחתי שהוא חייב אותם לפרסם גם את זה... אפילו אם הוא חסך 10שח לחודש מכל לקוח זה חסכון של כמה עשרות מיליונים כל חודש...

אם הוא לא היה שסניק הייתי מצביע לו לראשות הממ

שלה. אח השרים הנדירים שממש נלחם בענקים בשקט ובלי טררם מסביב, ומצליח לכופף את כולם.

WannaLove

New member
ככה שר צריך לעבוד!

לא לסוע לחו"ל 349295720 פעמים בשנה, לסוע באיזה מרצדס ממוגנת, לאכול כל יום שמונים וחמש מיליון בורקסים בישיבות שנועדו לקבוע את השם של מלחמת לבנון השניה, ובסוף לקרוא לה... מלחמת לבנון השניה. חלאס! וכל הכבוד... שר מצויין.

מותר לי

New member
אאל"ט

גם הנושא של המודיעין הסלולארי קשור אליו... רק ככה זזים דברים במדינה הזאת
ומזל שיש מי שבאמת מזיז אותם ולא מדבר כל כך הרבה עד שהקדנציה שלו נגמרת

למעלה