שוב "אקשן".

Hamall

New member
וואי אתה ממש אוהב את החדשות של

וואלה אה? כל הזמן מעדכן אותנו...

MishaB7

New member
sorry

מצטער להיות זה שמביא את החדשות הרעות אבל לדעתי יש לזה מקום בפורום באר שבע. ד"א , אני לא מחפש דווקא את החדשות הרעות, אם היו טובות, גם הייתי מודיע פשוט זה מה שמתפרסם...

or_k

New member
שוב אקשן

רימון רביעי בשבועיים וחצי האחרונים שהושלך בבאר שבע והפעם לעבר תנובל´ה. הפיצוץ נשמע עד לעיר (לפחות שם הייתי כשקרה הפיצוץ) ומיד יצאו למקום כוחות גדולים של משטרה. התברר שאין פצועים במקום. בעיית ה"פרוטקשיין" רק הולכת ןמחמירה בעיר ובאיזור כולו, והמשטרה צריכה למצוא פתרונות ומהר!

MishaB7

New member
מה? אתה רציני ?

מה זה עוד יכול להיות ? כאשר זורקים רימון למסעדה ריקה זה בטח לא פיגוע טרור ולא חיסול חשבונות בעולם התחתון. זה פרוטקשן ! סחיטה באיומים ! התופעה היא מכה רצינית בעיר, הרבה בעלי עסקים מעדיפים לשלם במקום להתלונן במשטרה ולאסוף את השברים של העסק שלהם או יותר גרוע לפחד לשלומם ולשלום בני משפחתם.

Superdror

New member
טוב אז....

אני אעלה בפניך עוד אפשרויות..... אני לא אומר שהן קשורות לבעלי תנובל´ה ועל כן אין לייחס לזה שום משמעות, הדברים נאמרים ברוח הדברים ולא לשימוש מחוץ לפורום וכן גם לא כדי לפגוע בבעלי המקום או משהו כזה. חשבת אולי על העובדה שבעל המקום חייב כסף ? אולי הוא "קלפן" שחייב כסף לאנשים? מה אתה אומר על האפשרות שאולי הוא חילק צ´קים לאנשים בלי לכבדם ואלו פנו ל"אנשי עולם תחתון" שיעזרו בגבייה ? לא מחייב שמדובר בפרוטקשן..... אני אזכיר שוב, הפניה היא לא לבעלי תנובל´ה אלא העלאת אפשרויות גלובליות אחרות למצב שכזה ....

Superdror

New member
יש הרבה אפשרויות....

ואני יכול להגיד לך שהיו מקרים בבאר שבע בהם נזרקו רימונים לעסקים ולא היה מדובר בפרוטקשיין, אוקיי ?:) אני לא אגיד באילו עסקים מדובר או במיקומם. וזהו, מעבר לכך אני לא מוסיף, זה לא פורום "פלילים" ואני לא מתכוון עוד לדון בזה... :)

or_k

New member
כי אתמול דברו

על זה במשטרה ושמעתי משהו על פרוטקשיין, וזה באמת לא בטוח פרוטקשיין, אבל לדעתי זו האפשרות הסבירה ביותר.

Superdror

New member
כי למשטרה הכי קל לזעוק ולצעוק

כי מדובר בפרוטקשיין.... חקירה לא תעלה הרבה מימצאים ובכך התיק נסגר או נדחף למדף והכל טוב ויפה. גם אם היה מדובר בפעולה על רקע אחר חוץ מפרוטקשיין.. למה שהמשטרה תכנס לפרטי פרטים ותנסה להלחם ב"כרישי" הפשע בבאר שבע ? הכי קל לקבוע כי מדובר בפרוטשיין....

אני לא חושב שאתה יכול להעביר

את האשמה אל המשטרה במקרה הזה... כי רק לפני חודש ומשו שמעתי מאחד השוטרים שאני מכיר (וגם היה כתוב על זה בעיתון נראה לי...) שסוכנת סמויה, התחזתה לנערת ליווי ומכורה לסמים, והצליחה להפיל את רוב סוחרי הסמים הכבדים בעיר. כל דבר לוקח זמן... זה לא שהמשטרה יושבת רגל על רגל, וחותמת על מסמכים. תאמין לי, שיש בעיה רצינית של כוח אדם במשטרה, והם עושים כמיטב יכולתם לטפל בהכל.

למעלה