שוב אני...

suprov

New member
שוב אני...

אני והדילמה הגדולה שלי... היום הקדמתי את בואי למקווה יותר מוקדם מבדר"כ אבל אבוי, הבחור "שלי" כבר היה שם, הגיע לפני, נדמה שהוא התחיל לבוא כל יום, והפעם אף אחד לא היה חוץ משנינו, כמובן שלא קרה כלום ולא רציתי שיקרה אבל באיזהו מקום אולי כן, אבל לא במקום הזה... הייתי יכול לכתוב עוד כמה שורות על שני "מיני" צירופי מקרים שלי איתו אבל זה חושף כבר הרבה אז אני נמנע, מה שכן כבר כמה ימים שהוא לא יוצא לי מהראש כל הזמן ופתרון איין. ויש לי שתי שאלות, איך אני יכול לדעת אם הוא סטרייט או לא? הוא נראה רגיל לחלוטין, קצת זיפים... והשאלה השניה והחשובה, מה גורם לבחור לא חרדי במיוחד בעיר חילונית, נראה כמו תיכוניסט מתחזק, מופנם ונראה קצת בודד, להגיע בבוקר השכם יום יום למקווה לטבילה ומקלחת? אודה לתשובות כי הגעתי כבר לבלאק אאוט טוטאלי בגללו.

סבבב

New member
התשובות שלי...

א. אי אפשר לדעת רק על פי מראה בלי לדבר שום מילה - מי הומו ומי סטרייט, במיוחד כשיש לו מראה סטרייטי. במקרה זה אתה יכול סתם להתחיל לדבר איתו, משהו בסגנון: אני רואה שגם אתה פה כל בוקר, מה מביא אותך לכאן בשעות מטורפות כאלה? או כל מיני דברים קטנים, וזה כבר יגרום לכם לדבר יותר ולשבור את הקרח. ב. אם הוא נראה כמו תיכוניסט מתחזק, כנראה שפה התשובה - הוא מתחזק, ורבים הם המתחזקים שהולכים למקווה וחיים חיי בדידות ולא עלינו חיי סיגוף... תמשיך לעדכן, אני מניח שאם תפתח איתו שיחה - זה יכול להיות מאוד מעניין...

מנסון1

New member
אולי הוא קיבל עצה כמו שלך

זה מתחיל להיראות שהרב ניבא ולא ידע מה ניבא. גילו לו שהזיווג יבוא על ידי מקווה אבל לא גילו לו איזה מין זיווג

בן אדם יקר: עצתי אל תלך למקווה.

יקירי שלי קראתי דבריך ואני מלא תמהון על הרב שיודע שאתה נמשך לגברים ועוד שולח אותך למקום שגברים ערומים וצעירים מסתובבים שם . אז איך אתה לא תתגרה , ואיך תוכל לעמוד בנסיון כזה. ואיך לא תתאהב? ועוד בחור צדיק כמוך ואדם מקסים שרוצה להתקרב לריבונו של עולם אז הצעתי היא כזאת: 1. אל תלך למקווה בשעה שמסתובבים שם בחורים צעירים אתה לא תוכל לעמוד בנסיון כזה גם אם תרצה ( ובבוקר בימי חול בדרך כלל נמצאים שם בחורים צעירים) אם תוכל למצוא מקווה שטובלים שם רק "זקיינים" עדיף אם אין מקווה כזה המנע מללכת לטבול בימי חול וטבול רק בימים שההלכה מחייבת מעיקר הדין כמו בערב יום הכיפורים, ערב ראש השנה, ערב שבועות,. ( ובימים שהזכרתי יהיו כל כך הרבה אנשים שזה יהיה מסירות נפש להיות במקווה וברור שתצא במהירות מרוב הצפיפות) 2. וניתן להיטהר במקלחת מטומאת קרי ( שגם כיום לא מחמירים בה וזו תקנת עזרא הסופר ) או אם תשפוך כמה כוסות מיים על אותו מקום. 3. יהיא רצון שריבונו של עולם יעזור לך לעמוד בנסיון הקשה שאתה נמצא בו ( וברור ששהשהיה במקווה לא תעזור במצבך וברצונך) ומצטרף לדעתו של מנסון ללא כל ערעור או פקפוק. נמצא כאן למענך אם תרצה לשוחח ולקבל עזרה ותמיכה להתמודד במצבך אשמח לעזור כמיטב יכולתי והבנתי מספר הפאלפון הוא: 7809585 = 050 וכמובן.... מצטרף לחברי שקבלו אותך לפורום בברכת ברוך הבא: ונשמח שתמשיך ותכתוב אצלנו . באהבה אסף.

וטעיתי: אני לא מצטרף לדעתו של מנסון

וטעיתי אני לא מצטרף לדעתו של מנסון. הזווג לגביך לא יבוא בפגישה במקווה להפך זה יצור אצלך רק סיבוכים וקשיים רגשיים נוספים ומנסון יקירי אני מאוד מכבד ואוהב אותך וחייב להעיר לך: בבקשה אל תקלקל את הנוער תודה רבה בברכת " קדש חייך בתורה וטהרם בעבודה" באהבה אסף.

תשובות

1. נעץ מבט חודר עמוק לתוך עיניו. יש סיכוי לא רע שאז כבר תדע אם הוא סטרייט או לא. 2. נראה לי שאצבע אלוהים התערבה כאן לטובתך. שום דבר לא קורה סתם. מישהו מלמעלה דואג להפגיש אותכם. לפי סערת הרגשות שאתה מתאר - יש מטרה למפגש הזה.

ואני מציע

לכל המשיבים הנכבדים: יש מקצוע בשם נותני עצות. באידיש זה נשמע הרבה יותר עסיסי: "עייצס גיבער". אז במיוחד לאסף זהבי היקר, שמשום מה לא קרה או לא רצה לקרוא או כאילו לא קרה את תשובתו של ד"ר מוזס, נראה לי, שזה הפתרון הטוב ביותר. לגולש היקר: אם אינך רוצה לצאת "מסטול", אל תחפש עצות כאן בפורום. הפורום אמור לתת לך תמיכה בכל כיוון שתבחר אבל לא עצה. לשם כך יש את הגורמים המקצועיים (ואם נראה לך, ש"עצת נפש" מתאים לך, נסה), שמוסמכים על פי החוק לתת לך את המבוקש מבלי לגרום לך נזק נפשי בל יכופר.

אפק בר

New member
במחילה ממך על הכנות...

אני מציע שתפסיק לבקר במקווה... ואם יזדמן לך לפגוש אותו במקום אחר תפתח איתו שיחה . מקווה זה לא אתר הכרויות. סליחה אם תשובתי בוטה התדלתי להתנסח בעדינות:)

ואני מציע

לפתוח מקווה כאן בפורום. מה דעתך? מנסון יהיה הבלן, סבבב יהיה המשגיח (המשכיח) ו... תל אביבי יהיה ה"רב" (גם הרבה), שיכשיר את המיטהרים... המקווה יהיה כשר למהדרין כמובן (בהשגחת הבג"ץ)... אה! שכחתי! איפה אביעד? טוב, לא ניתן לו להיות מובטל. הוא יהיה הרבנית... ואסף? אני צריך את עזרת מנסון, איזה תפקיד להציע לו

סבבב

New member
רעיונות מרעיונות שונים...

על משקל הנאמר במגילת אסתר, במנגינה של מגילת איכה - "וכלים מכלים שונים"...

דבר בעיתו מה טוב

עכשיו אנחנו בערב ט"ו בשבט ואתה מביר לנו רעיונות ממגילת אסתר?! מה תעשה בפסח? תביא רעיונות מתשעה באב (יש איזשהו קשר: א"ת ב"ש...)?!

SmartToyBoy

New member
אין תפקיד בשבילי ? ../images/Emo11.gif

חחחחחחחח ודעתי, אגב: אני חושב שכדאי לך להפסיק להגיע למקווה. המקווה נועד לטהר. המבט שתתן לו במקווה ו(נניח) יתן לך אפשרות שיקרה איזשהו משהו במקווה - לא שווה את זה. אם אתה מסוגל לשלוט בזה, אז פשוט תשאל אותו כשאתה מחוץ למקווה עצמו - העיקר שלא יקרה משהו בתוך המקווה, זה לא מכבד: לא אותך ולא את המקום. בהצלחה :) נ.ב. מבט חודר בעינים אכן עוזר. מניסיון...

SmartToyBoy

New member
לא רוצה... חחח...

אין תפקיד אחר? משהו בסגנון: "קצין הומואים ראשי"
אבל בשביל אני צריך להיות בדרגת הומולוף-משנה (או לפחות סגן-הומולוף...)

אל תשכח../images/Emo145.gif

אל תשכח, סמרטוי, שאתה הומוסקסואל דתי. זה מחייב קצת יותר מאשר דרגת סגן הומולוף או הומולוף משנה. מה רע להיות רבצר"ה (רב צבאי ראשי הומו)? כבר היה לנו רב, שרב עם כל הרבנים ועם כל הציבור הדתי על פקודת ההתנתקות ולבסוף נותק הוא בעצמו ממנעמי התפקיד הנחשק. אז אם אתה תהיה רבצר"ה, בוודאי תסתדר עם כולם ובמיוחד עם מנסון (עוד משרת במילואים?). חוץ מזה מגיע גם להומואים, שיהיה להם רב. אפילו תל אביבי יסכים לקבל אותך כרב. אז לא כל כך נורא

מתנגד

הפעם, מנסון, אני מתנגד להצעתך. אין צדיק וטהור יותר ממך. חוץ מזה אסור לך לנהוג באי כבוד כלפי עצמך.אנו צריכם אותך למסיבה ביום ראשון...

למעלה