כבר אמרתי פעם
ואני עדיין סבור כך, שהמאבק הוא לא נגד אלו שמופיע להם קצף בזוויות הפה בכל פעם שהם מדברים על הנושא, אלא הרוב שהם אנשים די מאוזנים ומתונים, ושעדיין חושבים שהומוסקסואליות היא lifestyle choice. אני בהחלט יכול לדמיין אנשים שהולכים ל"רשומה מומלצת" כזאת, מסתייגים מאופן ניסוח הדברים, אבל בהחלט מהנהנים מנטלית, ואומרים: "באמת הם עושים יותר מדי רעש ההומוסקסואלים האלו. אפשר לחשוב!". אני אומר את זה בבטחון, כי לפני שהתעניינתי בנושא, גם אני הייתי כזה. אני בהחלט מסכים שהעצומה היא סערה בכוס תה. דווקא בגלל זה חשבתי שהיא יכולה להצליח, ושזה יתן קצת מוטיבציה לאנשים להלחם על דברים יותר חשובים. זאת אומנם סערה בכוס תה, אבל כל מה שנדרש ממי שלא מסכים עם הרשומה היא להקליד את שמו (לאו דווקא האמיתי). לדעתי זה היה שווה את זה. לסיום, לענין האישיות של מוביל העצומה, אני רוצה לציין שעבר יותר שבוע מאז פרסום הרשומה עד לפרסום העצומה. אם היחידי שהיה מוטרד מספיק מהעניין זה איזה "דרמה קווינס עם הפרעות נרקיסיסטיות", ואני יכול להוסיף גם הטרוסקסואל צדקני, אז בהחלט המצב בכי רע. אם בפעם הבאה מישהו יותר ראוי ירים את הנס זה רק יהיה לטובה העניין.