שוב אני.

ומי ישלם לי על הנסיעה?

העבודה החדשה שלך??
את מזמנת לבוא איתי יהיה מגניב
חבל שיש לך י"ב לסיים

לשתי האהובות

עדיף לפרוש בשיא אין על געגועים... על מי אני עובדת אני רואה את עצמי נכנסת לדבר איתכם במסן משם
עד שימאס לכם ממני
אההה וזה בדרום קרוליינה שזה אפילו הרבה יותר שווה מהצפון
ואיי יהיה ליגה מפחיד אבל כיף בינתים אני בהוט אם מישהי צריכה וי או די לכמה חודשים טובים
אני מתה שיפטרו אותי HELLLLPPPPP נראה לי גם אם אני יעשן סיגריה באמצע המוקד לא יעשו לי כלום בכוונה איך אני תמיד מנחסת את עצמי? איך???

פשוט אי אפשר לכעוס עלייך../images/Emo3.gif

אה תקשיבי
דיברנו עלייך היום בארוחת ערב ברגע שאח שלי שמע בת כמה את - "מי זאת, איך היא נראית, ומתי את מכירה לי אותה?"
ומכות אם את לא מתחברת משם למסנ'
או נגיד מתקשרת לפחות או משו

מסתבר שאכן קונה../images/Emo3.gif

אממ אמא שלי שאלה מי עורך להם את הסרט "חברה של נעה" "
אני אמרתי דבר כזה?" "את אמרת שתמצאי לי" "טוב לדעת
" ואז אמרתי שאולי את, למרות שבטח לא תרצי כי זה מלא עבודה ואמא שלי משחקת אותה מבינה - "כן זה באמת הרבה עבודה"
שאלתי אותו כמה הוא משלם לך, אז הוא אמר קצת מעל שכר מינימום "היא עושה מעל 30 לשעה" ואז דנו על העבודה שלך, ומשם הגענו לבת כמה את. וזהו.

ואווו אני חשה סלב ../images/Emo11.gif

פעם חישבתי ויצא לי בראיזה חודש ממש טוב 47 שקל לשעה ואני נשבעת לך שאני לא עושה כלום היום ישבתי בחוץ כל היום וב13:30 נכנסתי למוקד וחיברתי איזה זוג שבכלל אישתו טוענת שהם בתהליך גירושים
רק אני מסוגלת לחבר אנשים כאלה אמרתי להם עזבו אותכם גירושים לא גירושים צריך טלויזיה בכל מקרה והשטות הזאת קנתה אותם היו בהלם ממני בעבודה
בכל מקרה אני אשמח לערוך לו את הסרט הבעיה זה שהוא בטח ירצה כל מיני אפקטים פקאצים כאלה ואני לא מבינה בזה (עדיין
) איזה מזל שטלי לא פקאצה. אחרת היה לי ממש קשה לערוך לה את הסרט

מי אמר שהיא לא פאקצה?../images/Emo11.gif

ולא נראה לי שהם ירצו אפקטים כאלה
את רוצה פשוט לדבר איתו? נראה לי יהיה הכי נוח
אה ד"א אמרתי לו שאת לא הטיפוס שלו אז אמא שלי כזה "ואנחנו נאהב אותה? נראה לך לנסוע אליה?" "אממ... נראה לי שכבר הרשתם
" גם כן ההורים האלה

חחחחח

תגידי להם שאני באה לשישי שבת ושהם לא יאהבו אותי ושרצוי שירחיקו אותךממני כמה מהר שניתן אם הם לא רוצים מצוא אותך יוםאחד במרכז לגמילה

אם זה איתך זה בסדר../images/Emo99.gif

ואת יודעת גם פה לא חסרות "השפעות רעות", יותר זמינות ממך

שירוש1989

New member
לא יימאס לי ממך בקרוב../images/Emo99.gif

ואם את רוצה שיפטרו אותך אל תעשי מכירות
במילא האלופה לא שווה

חני אמרה לי שביום שהיא תפטר אותי

יצמח לה דשא על הידיים זה אומר לך מספיק? היא עושה לי דוקא... אבל היא בסדר היא כי אם כמה שאני מתה שיפטרו אותי ויחליטו בשבילי את ההחלטה הקשה הזאת אני מאמינה שהייתי מאוד נפגעת מן טבע פרפקציוניסטי דפוק שלי לא נורא מתרגלים

g a l4

New member
../images/Emo6.gifפגוש את טלי.....

קבל מישהו ממשפחתה
ולהגנתם הם סתם באו לראות קרובת משפחה שהם אוהבים

m e m o r y

New member
סליחה, אבל אני לא בדרך לשום מקום

בכלל, השרשור הזה קצת הרגיז אותי שתדעו... אני הכי לא כבדה בעולם, אבל את מי מעניין הדוד של הסבא של האח של התחת (
) של טלי?? זה גם קצת לא קשור לפרסם תמונות שלהם כי סה"כ הם לא קשורים לכל ההילולה וטרללה שסביב טלי.

טוב נו זה לא שמישהו עקב אחריהם

את יודעת... הם השתתפו בטב"ע, זה לא משהו שאת לא יכולה לראות בשום מקום אחר. וזה גם מכוונה טובה לא?
לא יודעת אבל לא ירדתי לגמריי לסוף דעתך מה גם שמסתבר שיש פה יותר שרשור קרובי משפחה של נגה מאשר של טלי
אז זה בסדר

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif"יותר"../images/Emo6.gif

אבל סה"כ אם הטיעון שלך נכון הפורום הזה הוא בעצם של הבת דודה הסמויה שלי שהתגלתה מול עיני ביום הזה ממש!!!!
[NOT,אבל לא הייתי מתנגדת
]

למעלה