שוב אני :]

sweety05

New member
שוב אני :]

טוב אז מי שזוכר- התחלתי לקחת גלולת יסמין [היום זו תהיה הגלולה החמישית]. בדר"כ המחזור שלי נמשך כ 3-4 ימים... ויש לי כאבים רק ביום הראשון והשני. אני עוד מעט מסיימת את היום הרביעי והבטן לא מפסיקה לכאוב לי... בקשר לדימום- חלש, וזה למה אני לא מבינה איך עדיין כואב? שמעתי על התופעה הזו שממשיכים דימומים במהלך ההסתגלות של הגוף לגלולה אבל לא ידעתי שזה כרוך בכאבי בטן. אני לא יודעת אם לקחת נורופן כי אני אחרי 3 ימים שבכל יום לקחתי 4 כדורים וזה לא הכי בריא בעולם. למישהו יש עצה? חוצמזה... שעדיין לא קיבלתי תשובה מפורשת מאף אחד לגבי אחרי כמה זמן אני מוגנת ולא צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף [קונדום] אז אפילו אין לי במה להאחז חחח... עזרה בבקשה!

תשובות

לגבי הנורפן אני לא יודעת . אני בדר"כ לא לוקחת כלום ובדר"כ הגלולה גם מעבירה את כאבי המחזור. יכול להיות שזה בגלל שזאת פעם ראשונה שאתה לוקחת אז זה עדין לא השפיע עליך מבחינת כאבים. את מוגנת מהפעם הראשונה שאת לוקחת גלולה. השאלה היא האם את מעונינת לקים יחסי מין במחזור או שלא.

ToryMaster

New member
ובכן

גיבשתי דעה. אבל פרה פרה. א. לוקח לגוף שלך זמן להסתגל לגלולה, זה מבלבל אותו קצת, כך שטבעי שבהתחלה הדימום יהיה קצת ארוך יותר והבטן תכאב מעט יותר. מה שכן, זה אמור לעבור עד החפיסה השנייה/שלישית (בהנחה שאת לא שוכחת), אז אם זה ממשיך אחר כך, לחזור לרופא. בעיני, אם את ממש מתקפלת מכאבים, את יכולה לקחת כדור, אבל הייתי ממליצה יותר על משכך כאבים צמחי, בטח לעונג יהיה רעיון
. ב. בנוגע למתי את יכולה להתחיל לקיים יחסי מין בלי קונדום. למיטב ידיעתי זה מהיום שהמחזור נגמר.

sweety05

New member
היי

אני מקווה שהכאבים יהיו פחות נוראיים במחזור הבא... תאמיני לי אני לא אשכח שום גלולה, לא אתן לדבר כזה לקרות :] אני מקווה שזה יעבור מהר תודה רבה

ToryMaster

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

טיפ, אמבטיה חמה עוזרת מאוד, לשכב מקופלת עוזר, ובקבוק חם הכי עוזר.

missipipi

New member
ניסית "נרוסין" ?

זה משכך כאבים ,לי זה תמיד עוזר , גורם לי לשכוח מהמחזור בכלל ( בלי זה אני סובלת ביום יומיים הראשונים של המחזור) . זה שלקחת 4 נורופנים ביום זה לא נשמע בריא ונראה שגם לא עזר במיוחד. יכול להיות גם שזה תלוי בסוג הגלולה , אצלי עם כל גלולה היה משהו שונה . תראי איך יהיה בחפישה הבאה ואם זה לא יעבור תבקשי מהרופא גלולה אחרת. בהצלחה

ToryMaster

New member
מה ההבדל בין נרוסים ונורופן?

שניהם משככי כאבים, אפילו השם דומה.

missipipi

New member
יותר חזק כנראה

אני לא מומחית בתרופות אבל לי אישית נורופן ואדקס לא עזר בכלל , הכאבים היו מאוד חזקים ונרוסין אני לוקחת 1 כל 12 שעות ועוזר,אבל זאת אני. אהה... זה גם טוב לכאבי שיניים

missipipi

New member
בשימחה

אם יש משהו טבעי שיעזור אני אקפוץ על זה ( אבל מסתבר שבזה יש לי פחות מושג מאשר בכימיקלים )

ToryMaster

New member
לכולנו.

א. כל, ממליצה לך להשיג בקבוק חם או כרית חיטה (מחממים דקה במיקרו גל והיא נשארת חמה לשעה), ולהצמיד לאיזור הכואב. ב. אמבטיה חמה, אולי עם איזה שמן מרגיע עם תכונה יעילה או ריח שאת אוהבת. ג. אני באמת אעשה מחקרון

ToryMaster

New member
Say What?

כי זה ממריץ את זרימת הדם או משהו, נכון? ועל זה נותר לי ולגניקולוגית שלי לומר - פחחחח.

ToryMaster

New member
תגובה נפלאה ../images/Emo9.gif

הידעת שצחוק הוכח כמסייע בריפוי מחלות?

ToryMaster

New member
זה מצליח, בחיי

צחוק מזוייף עוזר גם הוא, בעיקר בגלל שלרוב הוא גם מוביל לצחוק אמיתי, אבל לא רק.

למעלה