שוב אני

porly

New member
שוב אני

פעלתי לפי העצות שקיבלתי, ניסיתי להבין אותו, תמכתי בו, דיברנו הגענו להבנה, הוא חזר לטפול ואתמול... שוב פעם אותו הסיפור, אנחנו במצב כלכלי מאוד קשה הוא את הכסף שיכולנו לקנות בו אוכל לילד שרף בבר, כמה אפשר להבין ולהיות עם בן אדם שלא מעניין אותו שלמשפחה שלו אין מה לאכול בבית ושהתינוק הלך לישון אתמול רעב כי לא היה לי מה לתת לו??? ונוסף לכל הוא בא הבייתה וכועס עליי!! ושובר את כל הבית.... כמובן שבבוקר הוא לא זכר כלום.. הכי מבלבל אותי שההורים שלו רוצים לשלוח לנו כרטיסים לדרום אפריקה, הוא משם.. כדי שיוכלו לעזור לנו להתקדם קצת בחיים ולעזור לו עם השתייה... אני כ"כ מפחדת לנסוע איתו למרות ההבטחות ששם יהיה יותר טוב.. האמנם???? החוסר אונים הזה כבר משגע אותי נמאס לי כבר לבכות מתי יחזור האור לחיי?? אנשים יקרים אשמח לשמוע מכם....

יאיר5

New member
אם הוא כזה בן אדם שלוקח תאוכל .....

של הבן שלו תעיפי אותו כבינימט אולי כשהוא יהיה בלעדיך הוא יבין כמה אתם חשובים לו את והילד. מי שמכיר אותי כמו טייגר בטח יתפלא שלא כתבתי לך להבין אותו לנסות לעזור לו הרי גם אני מכור. אבל אני חושב שמי שהשתייה שלו יותר חשובה לו מהאוכל של הילד שלו הרבה תקנה כבר אין לו אולי פעם תהיה לו אבל עכשיו אין לו. וחוץ מזה יש לך ילד קטן לדאוג לו וזה בהחלט מספיק גם בלי שיקחו לך תכסף לאכול. לא מזמן חזרתי מדרום אפריקה הייתי שם כמה פעמים ואני יכול להגיד לך ששם זה דבר מאוד מקובל לשתות בבית מלון שהייתי בו היו פותחים תבר בתשע בבוקר וכבר בעשר חצי מהאנשים שם היו שיכורים וזה עשר בבוקר לא בלילה אז מה דרום אפריקה תעזור לכם אלוהים יודע. ובתור מכור להרואין כבר הרבה שנים שנמצא עכשיו בטיפול מתדון אני יכול להגיד מהנסיון שלי שלא חשוב איפה הבן אדם יהיה אם אין לו רצון להיגמל גם להיות על הירח לא יעזור לו. ואם יש לו רצון אז הוא מתחיל בדיוק עכשיו לא אחר כך לא מחר לא עוד מעט עכשיו עכשיו. שיהיה לך בהצלחה מה שלא תחליטי לעשות רק טוב לך ולילד.

rasta girl

New member
../images/Emo45.gif

יש גבול,פעם שנייה או שלישית שאת כותבת את אותה הבעייה. אין התקדמות, וזה לא הולך ככה, ברגע שזה בא על חשבון הילד כל ההבנה וכל הנסיונות להיות שם לצידו לא יעזרו, ברגע שהוא לא מעריך את מה שאת עושה בשבילו פשוט אין טעם. קחי הפסקה! בשום פנים אל תנסעי איתו לדרום אפריקה. מספיק קשה לך כאן, את לא צריכה עוד בעיות בחו"ל עוד שאין לך מושג מה קורה שם. תעזבי הכל קחי את הילד ותעברי להורים שלך\אחים כדי להתרענן ולנקות את הראש לחשוב פעמיים אם לחזור אליו ולהבין אותו למרות הזלזול שלו.

tiger

New member
שובר את כל הבית?

עד כאן. תתחילי לידאוג רק לעצמך. מי שמשאיר את הילדים שלו בלי אוכל לא מגיע לו שהאמא שלהם תיסתכל עליו. t

doodidoo

New member
כיוון שאני משוכנע שאת רוצה בטובתו

תזרקי אותו ותוציאי צו הרחקה מהילדים. לבחור יש כנראה הרבה כח. תני לסבר שלו לגבור ואולי זה יביא אותו לרצות שינוי. ובכל מקרה אל תתני ליאוש להפוך לנוח. גייסי אומץ, ובהצלחה.

למעלה