שוב אני

guffy

New member
שוב אני

היי... זאת שוב אני.. משתלטת לכם על הפורום? משתדלת שלא... היה לי יום פשוט מסריח... אפילו את מה שכל כך רציתי לעשות לא הצלחתי... ושוב, אני הולכת לישון עם כל הרגשות שמורים אצלי עמוק בפנים, רחוק ממנו... ובלעדיו.. אני יודעת שתמכתם ברעיון שאני אשתף אותו באותן שלוש מילים... אבל אני לא יכולה. אף פעם לא היה לי את המחסום הזה, ומשום מה דווקא הפעם, עם הבן אדם שחשוב לי יותר מהכל, אני לא מצליחה להסיר את המחסום. מה לעזאזל העיניים הכחולות שלו עושות לי... וזה לא אמור להיות כזה ביג דיל. לא? אוף. אני רוצה ללכת אליו עכשיו, לתת לו חיבוק כזה גדול שהוא יבין ממנו כבר הכל לבד. הוא תמיד בסופו של דבר קורא אותי לבד. למה הפעם הכל כל כך שונה? ולמה זה כואב לי בצורה שאפילו מילים לא יכולות לתאר? אני בטוחה שהוא יושב לו עכשיו בחדר, על המיטה שלו ואין לו מושג אפילו קלוש, שיש מישהי, ממש כמה בתים ממנו, שחושבת עליו ומנגבת את הדמעות.

liors2

New member
אולי תלכי אליו ותומרי לו שאת

אוהבת אותו עם הוא שוה את זה אז קדימה רוצי אילו

angel151

New member
גופי בוקר טוב וגם לךליאור.

אז תלכי תאמרי זאת כי יש יותר טוב מאשר לא להגיד כלום? אם זה בפנים בלב שלך ברגש אז תוציאי החוצה אחרת רק את תפסידי. ליאורי בוקר נהדר לך, לא יודעת מי אתה אבל מה זה משנה .. רק מספר מילים בבקשה :עזוב יום מקסים ונהדר לכולם כאן

liors2

New member
לענתוש בוקר נפלא לך ../images/Emo24.gif יוצא

ענת אני לא יוצא לנו לכתוב באופן רצוף אני כל הזמן מחפס אותך בכל מקרה שהיה לך יום נפלא אני צריך לצאת לעבודה היה היום אחרי עשר בערב שמרי על עצמך ובלי מריבות ושבת שלום לך

קנגורית

New member
גופי יקרה...../images/Emo140.gif

לפעמים קשה להגיד את מה שעל הלב, אבל... חייבים לשחרר את זה אני אספר לך משהו... כשהייתי בת 16 התאהבתי בנער שקטן ממני בשנתיים ולא אמרתי לו כלום, היינו שנתיים בקשר ידידותי כי היינו ביחד בחוג דרמה אבל אני התביישתי להגיד לו שאני אוהבת אותו, היום יש לי תחושת פיספוס גדולה ועצומה 10 שנים אחרי ואני עדיין חושבת עליו, לא היה לי את האומץ להגיד לו שאני מאוהבת בו ועכשיו כבר מאוחר מידי כי הוא התחיל חיים במקום אחר, ולכן מה שאני אומרת לך מניסיון תלכי אליו עם כל הקושי תגידי לו את אשר על ליבך, אם הוא יענה לך וירצה אותך גם אז אחלה כי הוא אחלה בחור, אם יגיד לך שלא בצורה ידידותית זה גם אחלה כי תוכלו להיות ידידים ורחשי האהבה שלך אליו יהפכו לרעות, אם הוא יהיה נבזי כלפייך ויגיד בצורה בוטה שאינו חפץ בך אז ממילא לא הייתם אמורים להיות בקשר כי הוא לא שווה אתזה. בהצלחה חמודה ואני אשמח לדעת מה התוצאה... אוהבת קנגורית

מאו יין

New member
שלום לך גופי!../images/Emo140.gif

הבעיה שאת מתארת מעלה בי מטאפורה של תהום שאו שחייבים לנסות לעבור אותה או שממילא כדאי ללכת לעקוף אותה לחפש דרך חדשה ולמה? כי אם אתם בקשר ידידותי/אפלטוני ואת מאוהבת בו ,את ממילא סובלת "מהידידות הזו" כי את רוצה יותר ואת מתענה מעיניו הכחולות ומאוד הרבה דברים...לכן,אם הסיבה או אחת מהסיבות שבגללן יש לך מעצור מלשפוך את רגשותייך בפניו זה שאת חוששת שהקשר הקיים איתו יהרס בגלל זה אז את סתם יושבת מול התהום,לא מנסה לעבור אותה אבל גם לא מחפשת דרך חדשה כלומר מתרחקת מהעינוי שבלאהוב אותו מרחוק ולא לקבל אותו,ומוצאת לך אהבה חדשה. אז מה יהיה?.??.? אני ממליצה לך בחום לא להמשיך "לשבת על הגדר" וולנסותלגלות לו את רגשותייך כלפיו, אפילו לא בשיחה, תיזמי איזהשהו ערב שתוכלי להכניס בו קצת רומנטיקה,מסביב באווירה, ופשוט תראי לו איך את מרגישה, גם אם הוא לא ירצה, לפחות התקדמת מהנקודה הקודמת ועכשיו יהיה עליך "רק" לעבור הלאה שזה, כבר סיפור בפני עצמו..... אבל... אם הוא כן יאסוף בזרועותך בזרועותיו וינשק אותך, הרווח כולו שלך!
שווה ניסיון!!!! בהצלחה!!!!!!!

למעלה