שוב אני....

אושרת312

New member
שוב אני....

הייי ובמיוחד לך מריוס....
למי שזוכר { ולמי שלא כתבתי ב 19 לפברואר}

החיים חזרו לשגרה רק שאני לא ממש חזרתי לעצמי ואני ממשיכה בחשדות שלי ולא מרפה....
בום שישי האחרון הוא קיבל הודעה ואז בא להראות לי אותה וכשראיתי שמתי לב שהתאריך הוא של יום לפני משמע שהוא מחק את ההודעה שהתקבלה זה עתה.
יום לפני הוא קיבל שיחת טלפון [ כן כמו כולם גם אנחנו עשינו על האש} והוא התרחק מהמקום וברגע שהוא קלט שאני מתקרבת הוא ניתק וטען שזו שיחת טלפון מהעבודה { מי מתקשר ביום העצמאות לעבודה מי???!!!}
אני לא יודעת שוב מה לעשות הוא מתנהג בסדר בבית מראה אהבה יש בינינו יחסי מין { אפשר לומר על בסיס יומי} הוא נמצא איתי בשבתות ובחגים ומהעבודה הוא מגיע ישר הביתה {אלא אם כן יש לו איזו עבודה נוספת} אבל כל עיניין הטלפון משגע אותי הוא כל כך לחוץ מהטלפון "איפה הוא? תביאי לי אותו" או אן יש הודעה אז " חכי תני לי לראות מי זה.". או אם יש טלפון אז "אל תעני תני לי לראות".

אוף שוב אני במערבולת הזאת ואינני יודעת מה לעשות זה מכניס אותי לדיכאון ואני אוהבת אותו המוןןןןן ואני פשוט מתה מפחד שאולי הוא בוגד\יבגוד וכו.
זקוקה שוב לעצתכם ולעזרתכם
תודה

ומריוס אשמח לקבל ממך תגובה אתה מכיר לעומק את הנושא

chenby

New member
לדעתי

וסליחה שאני לא מריוס..
הכל טמון במשפט הראשון
החיים חזרו לשגרה רק שאני לא ממש חזרתי לעצמי וממשיכה עם החשדות ולא מרפה.
מה יגרום לך להרפות?
בואי נגיד והסיוט הכי גדול קורה והוא בוגד בך, מה יעזור לך עכשיו להיות חשדנית ולאמלל את עצמך ולחפש ולחפש אחרי הוכחות (שאולי לא קיימות)?
הרי להגן על עצמך מפגיעה אם הוא יבגוד בך, את לא תצליחי, את תיפגעי.. עכשיו את לא יודעת אם הוא בוגד או לא, את חיה לפי זה שהוא כן, ואת לא חיה את השגרה שחזרה ואת הסקס על בסיס יומי וזה שהוא מראה אהבה בבית. כלומר הוא לא מקבל הנאה מהספק..
מה שמכניס אותך לדיכאון זה ההתעסקות בנושא, לא הנושא.
באותה המידה את יכולה להתעסק בנושא שמשמח אותך ולהיות שמחה, ולתת לבעלך את ההזדמנות וההנאה מהספק שאכן דברים חזרו לשגרה ולא לחפש כל הזמן הוכחות לאיפה הכל יכול להידפק. כי את מפספסת את העכשיו. והעכשיו הכי חשוב. גם יש משפט כזה יגעת ומצאת תאמין
וזה לא משנה מה תייגעי ותמצאי, את תאמיני מראש שהוא בוגד וגם אם תמצאי ראיה שלא מוכיחה בגידה, בשבילך זה יהיה הוכחה... תדברי איתו ותגידי לו את הפחדים שלך, אבל אל תבואי ממקום מאשים, תבואי ממקום שמחפש הקשבה ועצות לפתרון. הוא בעלך? תהיי לצידו ובעיקר תני לו להיות לצידך. כי בזמן הזה שהוא מראה לך אהבה, את לא מראה לו באמת. כי את מסתירה ממנו, בעוד את חושבת שהוא מסתיר ממך. החיים הם מראה.

אושרת312

New member
לא ביקשתי עצה רק ממריוס....

תודה על התגובה....
רוב הדברים הם נכונים אבל לשבתולדבר איתו יגרוםלפיצוץ...שוב אתלא מאמינה לי נמאס לי אני לא יכול אם חוסר האמון הזה וכו אז אני מעדיפה לשתוק ולסבול את זה אבל הסקרנות הורגתאותי.... אני כל הזמן במחשבה שאולי הוא איתי פיזית אבל חושב על אחרת....

chenby

New member
העניין הוא

שאת לעולם לא יכולה לדעת מה עובר בראש של האחר.
גם אם מישהו אומר לך מה הוא חושב עלייך, הרי את לא יכולה לדעת אם זה נכון או לא.
מה את כן יודעת? מה עובר אצלך בראש.
ורק את זה את יכולה לשנות .
הסקרנות הרגה את החתול, הסקרנות תביא אותך לאובססיה לחפש במקומות שאולי אין. את אומרת שהוא כל יום איתך, כל סופשבוע אתך כל לילה, עכשיו את רוצה שליטה על המחשבות שלו? את לא שולטת בשלך איך את תוכלי לשלוט בשל אחר? זה חסר סיכוי יקירתי. ממליצה לך לקבל את העובדה שייתכן ולא תדעי ואולי זה כי אין מה לדעת ואולי זה כי היקום יביא לך תשובה בזמן - או שלא.. אבל תרפי. את מפספסת את כל הטוב שקורה סביבך כי את באובססיה על מחשבה. לא על מציאות, על מחשבה, את מבינה כמה זה פספוס?
בבקשה תקראי את זה, לי זה עוזר יופי:
http://www.thefreedomtobe.net/doc/LovingWhatIs-little_book.pdf

את לא זקוקה לעצתנו ולא לעזרתנו

אנחנו סתם חלק מהטקס. כי את העצה והעזרה הגישו לך פה עוד ב2006.
ואין לי בכלל ספק שהוא בוגד בך. מה הוא פראייר? לאכול כל כך הרבה שנים את כל הסרטים האלה שלך לשווא?
לפחות שיהיה על מה
.

אבל כדי להשלים את הביקור התקופתי שלך אצלנו, הינה לך עוד פעם - מה איכפת לך באמת? הרי הוא בא אליך על בסיס כמעט יומי.
ואם אחרי זה <פלוס הגלובוס מקס שלך> עוד יש לו כוח להחזיק הרמון בדואי קטן, אז שיהיה לו לבריאות.
מה עדיף? לרדוף אחריו, אשכרה לגלות שהוא בוגד, ולאלץ אותו להתגרש? הוא הרי כבר בא אליך פעם אחת עם הטופס. לא חבל?

אושרת312

New member
מפלצת או ילדה למה

להיות כל כך אכזרית? זה בשפניתי לכאן ב2006 או ב2009 או 2012 זה אומר שכן שבאותו רגע ובאותה תקופה הייתי צריכה לשמוע עצות ו"ביקורת " מאנשים חיצוניים ולא מאנשים שמכירים אותי וינסו ליפות עיניינים. ואני מוצאת פה "מקלט" לפניות שלי וזה עוזר לי ומחזק אותי ומעודד אותי שיש אנשים שמקשיבים לי ומנסים לעזור לי וזה משמח אותי שיש אנשים כאלה . אז למה לבוא אליי בגישה של אף אחד לא יכול לעזור לך??? או לייעץ לך????
ושלא תביני אותי לא נכון אני שמחה מאדדדדד שהגבת ועל כך שנתת לי מעיין "סטירה" ויש דברים בגו אבל יש דרך לומר דברים ולא "לעקוץ" כמו : "אבל כדי להשלים את הביקור התקופתי שלך אצלנו, הינה לך עוד פעם "

למה אכזרית

נשמה? עצות ועזרה זה כשאנשים ממש שוברים את הראש בשבילך ומציעים לך פתרונות לקדם אותך, ואת אומרת וואלה. ואז הולכת, מיישמת משהו, מנסה לראות אולי זה באמת עוזר, פועלת לעזור לעצמך לצאת מהברוך.
אבל כשבאים להוציא קיטור ולהוציא מאנשים 'נסיונות לעזרה' שעבורך הם פשוט צומי <שזה גם בסדר גמור לבקש לקבל, למרות שזה לייצר פול גז בניוטרל
> זו פשוט מחלקה אחרת מעצות ועזרה
.
זה למחלקת פינת ליטוף
.

אושרת312

New member

מפלצת תאמיני לי שאני ניסיתי ליישם את כל מה שאמרו לי פה ופשוט לא הולך לייייי ולפחות ההקשבה פה עוזרת לי קצת ומראה לי שיש דברים אחרים לחשוב עליהם.
אבל אני באמת בבעיה פה אני לא סתם נמצאת בפורום אני מדברת מהלב ומהיכן שכואב ואני יודעת שאת הגבת במטרה טובה ולנסות לעזור לי לא היה לי ספק בזה אני מתנצלת אם נפגעת ממני זו לא הייתה הכוונה

זה מה שאני מנסה להסביר לה כבר שבוע!

יותר משבוע אני מנסה להסביר למפלצת שזו בדיוק הבעיה - היא יורדת על אלו שגם כך מרגישים יותר מידי למטה.

ואל תתנצלי בפניה - זה משום מה תענוג שלה שמטפח לה את האגו של המפלצת והילדה גם יחד.
(שהיא גם יורדת עליכם וגם אתם מתנצלים כשהיא נובחת (או שואגת))... (מיצי - תחזרי הביתה!)
לי היא לא שומעת, אולי לך כן... אבל אני בספק....

אוגי-פלצת - הנה לך דעת הקהל - אולי תתחילי להתחשב....?!
זה נחמד לאתגר אנשים לחשוב ולזוז מהנקודה שלהם... אבל יש גם לזה דרכים שאינם פוגעות!

(ואל חשש מפלצוני, מחר אני אגיב גם לה... פשוט מת לישון - יום ארוך... :) )

אתה חייב להחליט

או איש מקצוע שלמד מהטובים ביותר שבא למצב את עצמו ולקדם עסק, או נבך שמרגיש יותר מדי למטה ותופס טרמפ על כל מה שזז ומסתחבק ברמה של שכונה.
אחרי שתתמקם - נמשיך באינטראפציה מעצבת

החלטתי מזמן

אני גם איש מקצוע שלמד מהטובים.
אני גם עוסק בעסק שלי ומקדם אותו.
אני גם מסתחבק איתך על השטויות שאת מדברת.
אני גם עוזר פה לאנשים כי זה מה שאני אוהב לעשות,
ולמרות שזה העבודה שלי, אני נהנה לעשות את זה גם מחוץ לשעות העבודה,
כי זה הכיף שלי....

איזה מזל יש לי שאני לאחר שנים במקצוע אחר (מחשבים) ולאחר שהקמתי חברת סטרט-אפ,
מצאתי את מה שאני באמת אוהב לעשות וטוב בו, ושהוא היעוד שלי, וזה לעזור לאנשים עם היכולות שיש לי...
אז הפכתי את העבודה מלהיות עבודה לכיף, והמרתי את המקצוע שלי לתחום האימון.....

עכשיו אני גם חיי ממנו, גם צומח ממנו וגם נהנה ממנו, וממשיך לתת ממנו לאחרים בזמני הפנוי בחינם, כמו שאני עושה פה,
כי זה עושה להם טוב וזה עושה לי טוב.

החתימה שלי פה ותשאר פה משני סיבות:
1. כי זה מותר. מה לעשות, אלו החוקים של תפוז!
2. כדי שאנשים ידעו מי כותב להם.

והיות וזה גם העסק שלי, אז כן, גם צירפתי לינק (מותר מה לעשות).... למה?
כי זה התמורה שפורום נותן בשביל ליצור שיחה ועניין רב יותר, וכדי למשוך מומחים לתחום שבו הפורום מתעסק
(כל פורום שמחזיק מעצמו בעולם עושה את זה מאותה סיבה), למה?
כדי למשוך גם הרבה אנשים שיקראו את זה וכדי שהפורום יוכל לעשות כסף מהפרסומות שהוא שותל פה...
כי בלי תוכן איכותי הפורום ימות ואיתו כל הכסף שהוא עושה לבעלים של הפורום.

זה הסיבה שהם מרשים לשים לינק, וזה הסיבה שהם גם לא מרשים לפרסם בו - כדי לעשות כסף מפרסומות.
כי הפורום הוא למטרת רווח של בעלי הפורום (ואין פסול בזה).
אז אם הפורום נותן לי לשים לינק, אני מקבל באהבה.

אבל, וזה אבל גדול - אני כותב פה בלי לבקש כלום מאף אחד ובלי לצפות שמישהו בכלל יפנה אלי.
אם מישהו ירצה, זכותו, ויש לו איך להגיע אלי, אם זה עושה לו טוב.
ואם לא, הוא ממילא מקבל פה עזרה בכיף ובחינם!
עזרה שבמקום אחר היתה עולה לו המון כסף...

ואגיד לך יותר מזה, כבר פנו אלי מפה טלפונית וגם קיבלו עזרה בחינם בלי שלקחתי שקל... למה?
כי לאדם לא היה אפשרות ובא לי לעזר לו! מה לעשות, זה עושה לי כיף!

באותה מידה אני חושב שכבר פנו לעוד הרבה מפה דרך הלינק שהם שמו, כגון מריוס ואחרים...
כך שאני לא עושה כלום שונה וגם לא מצפה מפה לכלום!

עכשיו משסגרנו את כל העניין, והכל רשום שחור על גבי לבן,
אפשר לרדת מהנושא הזה כבר, או שאת רוצה להמשיך לזיין על זה במוח עד שתתפגרי?

צדיק איתמר

טוב, אני מבינה שבאו מתפוז לגבות שכר דירה, ושמעכשיו אין מנוס ותיאלץ להסתפק רק באצבע שהם נותנים לך ולמומחים בעלי שם עולמי אחרים.
הסר דאגה מליבך, אמשיך לשים עליך עין
שלא תתפתה שוב להתפשט מעבר לאצבע שהוקצתה לך, ולמען איכות הפורום, כשתברבר שטויות חסרות תכלית ואמצא לנכון לבקר את דבריך - תצטרך להתמודד עם זה
. זה חלק מהשתתפותך בפורום פתוח ופלורליסטי.

וכמה מילים על ההתמודדות שלך-
כפי שנוכחת לגלות, אני לא רק מתבדחת. יהיה זה די טיפשי מצידך, רק על סמך העובדה שאני לא מנפנפת בפניך במה אני עוסקת ומהם תחומי הכשרתי, להמשיך להניח שאני עקרת בית משועממת נטולת כל רקע. כך שאפרופו תתפגרי - מומלץ שסחבק אוהב אדם כמוך <שאפילו לא מסתתר מאחורי IP עלום> יעבור במינימום על תקנון תפוז לפני שהוא שולח הודעות נאצה ואיחולי מוות
, ויעשה מאמץ מודע לנצור את לשונו לפני שבטעות אפסיק להתבדח ואקח את דבריו ברצינות.

אין כמו מפלצת טובה

מיפלצוני,
אף אחד מתפוז לא בא. הסירי דאגה מליבך,
אני מכיר את עניין הפורומים טוב מאוד, כי עד לבואי פה, הייתי כותב רק בפורומים בחו"ל.
אבל החלטתי במקום להעניק את זמני לאנשים מחו"ל, לשנות כיוון ולתת את זמני לאנשים מהארץ.
בחול השיטה מוכרת ביותר, בארץ הרוב הגדול לא שמעו על זה בכלל... רק אלו שבתחום מכירים את טוני.

כך שאת כללי הפורום אני מכיר טוב מאוד... בחו"ל החוקים נוקשים אף יותר.

את גם מוזמנת לפתוח עין כמה שבא לך ולהגיב, רק תגיבי לעניין, בלי רפש בבלי קישקושים ובילבולי ביצים.
כמו שעניין ההתפגרות נגע לך בעצב, כך גם עניין הוצאת הדיבה נוגע לי... אז אם את לא רוצה איכולים לבביים כאלו,
תלמדי מתי לבלום את גלי ההרס שמדי פעם יוצאים מהפה שלך.

זה שאת לא רק מתבדחת? מממ... האמת, השירשור הזה זה הפעם הראשונה שראיתי שהוצאת משהו לעניין מהפה,
אבל מה, גם פה עשית את זה בדרך עוקצנית מידי לדעתי... דרך שמבאסת אנשים יותר ממה שהם כבר מבואסים.
ציניות זה נחמד, עד שהיא הופכת לפוגענית מידי....
זה שיש לך הבנה וידע, רואים, רק את משתמשת יותר בציניות פוגענית מבידע שלך.

אם זה בגלל שאת ראש הממשלה ואין לך זמן לענות ארוכות, אולי, אם זה בגלל שאת נעה בין המגב לאסלה, גם אולי.
לא מכיר אותך, ולא יודע, ובניגול ל IP הפתוח שלי, אלך מוחבא.... אז גם אי אפשר לדעת...

אה, וה"תתפגרי" לא היה הודעת נעצה, הוא היה שאלה ותאום ציפיות לבאות.... רק הפעם (כרגיל כשאני מדבר איתך) השתמשתי בשפה שלך,
רק שאת בניגוד לאחרים, צריכה שפה קשה יותר בשביל לקבל נורה אדומה על טריגרים.... כפי שאת רואה, זה לא כזה נעים כשזה מופנה אליך.

קיצר, את מוזמנת לתת ביקורת על מה שאני אומר, רק שמרי אותה רצינית, ובלי קישקושי הדיבה שלך.
ואני גם ישים עליך עין כשאת מגזימה עם השפה הצינית שלך או כשאת נותנת הצעות חסרות קשר לשאלות...
:)

צ'או מותק, יום טוב.

I C E M A N 7

New member
בלי קשר למשגל שלכם

אם יש משהו יותר משעשע מאלטרואיזם, זה אלטרואיזם פטריוטי.
לו רק היית מנסח זאת כך:
"החלטתי לשנות כיוון ולתת את זמני לאנשים מהארץ, כי עניי עירך קודמים".
זה בכלל היה קורע

אל תקנא

יותר מדי, ערסים עושים לי את זה רק כשיש להם בינה יתרה ויכולת ריטורית מספקת. ערסים שעשוע שבלחץ קטנטן הופכים לאלימים ושולפים אולרים באישון לילה זה לא רמה, במחלקה הזו אני לא נוגעת עם מטאטא.

אבל במחשבה שניה, כן תקנא. כי בזמן שאתה אוננת עם ניק פיקטיבי, הבחור ממש עזב הכל, והלך ללמוד בניכר איך בכלים פסיכולוגיסטיים הופכים את התורה של מיזוגן לכלי פיטום להמונים
הלכה למעשה
. כזו הזדמנות עסקית החמצת! אם רק במקום להגיד כולכן זונות, היית אומר, כמוהו, אני חבר שלכן, בואו אני אראה לכן את האור, כבשות תועות שלי, כבר מזמן יכולת לפתוח בסטה משגשגת
.

למעלה