שוב אני...
ושוב אני כותב לכם אחרי עוד הפסקה... האמת, אני עדיין מנסה להתאושש מהמסיבה הענקית שהיתה ביום חמישי האחרון! (ואתם כנראה עדיין מנסים להתאושש מהזיופים שלי...). אז רק רציתי להגיד שזה היה אחד הבילויים היותר מוצלחים שלי לאחרונה, המון תודה על האירגון ועל הכל! נהנתי להכיר כמה אנשים חדשים, במיוחד את רוויטלי החמודה...
אבל עכשיו זה זמן לפרוס כנפיים... עוד 4 שעות אהיה באוויר.
אה! תודו שאפילו ממני לא ציפיתם... אתמול קניתי כרטיס והיום אני טס! אני טס לגרמניה לחופש, קצת מנוחה והמון השתוללויות בפסטיבל רוק כבד ומטאל הגדול בעולם - Wacken Open Air. המון מוזיקה רועשת במיוחד, בחורות שמנות וחמודות שלבושות בבגדי עור ומתכת, בירה, ובכלל... גן עדן למשוגעים כמוני! אני אחזור בשישי לאוגוסט, אז עד אז... המון חיבוקים
חמים ומתוקים ונשיקות! כמו תמיד, אני אתגעגע... מאוד מאוד!!! שיהיה לכם אחלה שבוע, סוף שבוע ושבוע הבא ובכלל...! אלכס-חולה-מטאל.
ושוב אני כותב לכם אחרי עוד הפסקה... האמת, אני עדיין מנסה להתאושש מהמסיבה הענקית שהיתה ביום חמישי האחרון! (ואתם כנראה עדיין מנסים להתאושש מהזיופים שלי...). אז רק רציתי להגיד שזה היה אחד הבילויים היותר מוצלחים שלי לאחרונה, המון תודה על האירגון ועל הכל! נהנתי להכיר כמה אנשים חדשים, במיוחד את רוויטלי החמודה...