שוב אני...

בת שבע 7

New member
שוב אני...

היי לפני בערך שבועיים כתבתי לכם הודעה שאני ביסקסואלית ויש מישהו שהתחלנו להתכתב בSMS וזה עדיין לא רציני ואני מתלבטת אם לספר לו על ההתחלה שאני ביסקסואלית או שלחכות קצת עם העניין.. טוב אז ניפגשנו.. הוא סיפר לי קצת על האקסיות שלו.. אחר כך הוא שאל מה איתי.. התחלתי לרעוד והלב דפק ממש מהר.. החלטתי לספר לו, מה שיהיה יהיה.. רק חשוב לציין שכמה דקות לפני זה יצא ככה והוא אמר משהו בסגנון של 'לסביות זה מגניב'. בכל מקרה.. סיפרתי לו. הוא אמר שזה בסדר.. ושממש אין לו שום בעיה עם זה, מה שהיה היה ועבר. ביקשתי ממנו שלא יספר לאנשים (אבל אני בספק אם הוא עמד בזה..) נפרדנו בנשיקה ומאותו יום אני פשוט מרגישה שהוא התרחק.. אני לא יודעת אם זה משהו פסיכולוגי אצלי או שהוא באמת תפס מרחק. אני ממש מאוכזבת. עצוב לי שבאיזשהו מקום זה נגמר אפילו לפני שזה התחיל, ולא בגלל משהו שעשיתי.. אלא בגלל שאני כזאת, ועוד שהוא אמר שזה ממש לא מפריע לו. למה לעזעזל לשקר?! עכשיו השאלה.. להתקשר אליו? אולי לנסות לברר מה קורה ולבדוק אם זאת הסיבה שהוא נהיה קר? או שפשוט לנתק איתו את הקשר בתחושת אכזבה ובעיקר החמצה...?

שלום

אם נהיה מנוכר אליך, נסי לפנות אליו ולהיות נעימה ונחמדה אליו. אולי אז יהיה יותר נחמד אליך. אם לא יאפשר לך ליצור אתו קשר רגשי, כנראה הפסיק לאהוב אותך. לא צריך לשקר, אפשר להסתיר את האמת.

קודם כל, תחשבי שוב על מה שכתבת כאן...

אם הוא אכן הקרר בגלל מה שסיפרת לו,אז מה בדיוק החמצת? אני כן בעד לפתוח קלפים ולשאול אם משהו השתנה. אבל שוב,אם זה בגלל היותך ביסקסואלית-אני חושבת שהוא עשה לך טובה

למעלה