ילדים עושים מאהבה
New member
אני חושבת שנלך על תרומה
לאחר ששוחחתי עם גולה אני משוכנעת שזאת הדרך הכי נכונה ,קלה ומהירה להגיע למטרה.למרות שאני בת 34 ושיש עדיין סיכוי קטן,אני רוצה תוצאות! אני עדיין בשלב שיעורי הבית. לגבי המסלול אני מאמינה שנלך על פדיוס גם בגלל הקירבה הגאוגרפית,גם בגלל המחיר( בין הנמוכים),אחוזי ההצלחה ובכלל שנראה לי שזה המסלול היותר פופולרי כאן. אני צריכה למצוא רופא שיכין אותי וילווה אותי בתהליך ( חוץ מהנסיעה ),צריך לעשות את זה באופן פרטי או שדרך מחלקות הIVF?? איזה החזר ועל מה יש ב "לאומית"? באיזה יום של הווסת מתחילים? יש לי עוד המון שאלות שלא הספקתי למצוא להן תשובות...
אני חושבת שנלך על תרומהמתלבטים כמוכם יש כל הזמן
אני נמצאת אולי צעד אחד לפניך אבל השבוע חזרתי שוב להתלבט! אחרי שכבר החלטתי זהו הולכים לתרומת ביצית! ואפילו התחלתי לקחת גלולות! אבל מרגע לרגע אני מבינה שאני רק אגרום לעצמי צער וכאב אם אפתח תקוות, נכון שה-FSH שלי ירד פתאום אבל עדין הוא גבוה! וכמו שכתבה לי מישהי - אני צריכה לחשוב גם מה תהיה איכות הביציות? מלח היקר שאל אותי לפני כמה זמן: האם יש לי כוחות לעבור עוד פעם את האכזבה של כשלון הטיפול או יותר מזה של הפלה ( עברתי 2 ) והשאלה הזו עזרה לי די להחליט ללכת לתרומת ביצית. אומנם את צעירה ממני למרות שמה שחשוב זה הגיל של השחלות שלנו ולא הגיל הכרונולוגי, אבל את באמת צריכה לחשוב מה המטרה? שיהיה לך ילד ( ואת רוצה 3 ) אם התלבטת והתיעצת והרופאים אמרו לך מה הסיכוים? ומבחינה כספית - תעשי חישוב שכל הכסף שתשקיעי בטיפולים יכול להיות שווה להשקיע בטיפול אחד בתרומה! מעניין שאני יודעת נהדר ליעץ לאחרות אבל כשאני מתלבטת אני חושבת מהרגש כשאני כותבת לך אני מגיבה מההגיון! אם את רוצה פרטים מעודכנים על המסלול לרומניה את מוזמנת לכתוב לי במסר! מה שכן - הכי חשוב באמת לזכור לבקש לפני שעושים את התרומה לבצע בדיקת - X שביר לתורמת, את כל שאר הבדיקות, תלוי לפי המוצע שולחים את הבעל לעשות. מקווה שעזרתי לך , אני יכולה לאומר לך שהכתיבה עזרה לי תודה ושיהיה בהצלחה
לאחר ששוחחתי עם גולה אני משוכנעת שזאת הדרך הכי נכונה ,קלה ומהירה להגיע למטרה.למרות שאני בת 34 ושיש עדיין סיכוי קטן,אני רוצה תוצאות! אני עדיין בשלב שיעורי הבית. לגבי המסלול אני מאמינה שנלך על פדיוס גם בגלל הקירבה הגאוגרפית,גם בגלל המחיר( בין הנמוכים),אחוזי ההצלחה ובכלל שנראה לי שזה המסלול היותר פופולרי כאן. אני צריכה למצוא רופא שיכין אותי וילווה אותי בתהליך ( חוץ מהנסיעה ),צריך לעשות את זה באופן פרטי או שדרך מחלקות הIVF?? איזה החזר ועל מה יש ב "לאומית"? באיזה יום של הווסת מתחילים? יש לי עוד המון שאלות שלא הספקתי למצוא להן תשובות...