שוב אני

שוב אני ../images/Emo9.gif

ושוב פריסה בתחום הרומנטי
הפעם מדובר בבחור שאני נמצאת איתו בקשר ידידותי. הוא מעוניין ביותר מזה, אבל אני לא נמשכת אליו. חוץ מהמשיכה הפיזית שלא קיימת, הוא בחור חכם ומצחיק, ונחמד לי בחברתו. אני מעוניינת לדעת אם כדאי לי לתת לזה צ'אנס, למרות שעניין המשיכה מאוד חשוב לי ביחסים. והפריסה: מה - נער הגביעים הפוטנציאל הרומנטי - תשעה מטבעות ביני - ירח לבין X - שטן ב- 3 חודשים הקרובים - שישה גביעים סיכום - נער המטות המווווווווון תודה
ענת.

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ענת ../images/Emo42.gif

מה - נער הגביעים הפוטנציאל הרומנטי - תשעה מטבעות ביני - ירח לבין X - שטן ב- 3 חודשים הקרובים - שישה גביעים סיכום - נער המטות אני חושבת שאתם צריכים להשאיר את היחסים בינכם בגדר ידידות בלבד. הוא בעיקר נמשך אלייך מינית ואת יודעת את זה. נחמד לכם ביחד עקב ניסיון העבר שלכם, אבל אם תחזרו אחד לשני, זו תהיה הרפתקאה ותו לא. נחמד החיזורים שלו, וזה שטוב לכם ביחד, אני לדעתי בלבד, כדאי שזה יישאר כך. מה דעתך?

קודם כל תודה, צליל ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בעיקרון אני מניחה שאת צודקת ושעדיף להשאיר את העניינים כמו שהם. מה שלא כל כך ברור לי זה למה הנחת שהיינו ביחד או שהיה בינינו משהו בעבר? מדובר בידידות שלא היה לפניה כלום. האם זה משנה במשהו את הפירוש? המון תודה

blonda3

New member
ענת

צליל כתבה לך" נחמד לכם ביחד עקב ניסיון העבר שלכם"את טוענת שבנסיון העבר שלכם היתה רק ידידות-אז זה מה שהיה.צליל לא פירטה מה היה נסיון העבר שלכם..... צליל כתבה "אבל אם תחזרו אחד לשני, זו תהיה הרפתקאה ותו לא." תחזרו אחד לשני-שוב אם הייתם ידידים-אז.....זה מה שצליל ממליצה.... צליל כתבה "נחמד החיזורים שלו, וזה שטוב לכם ביחד, אני לדעתי בלבד, כדאי שזה יישאר כך."-זה נדמה לי מובן-לא?

blonda3

New member
גם לי נראה

שלבחור יש משיכה מינית אליך יכול להיות שיש כאן קשר שמבוסס גם על אינטרסים כלכליים? בכל מקרה-יש ביניכם גם רגש ואולי יותר מצידו כלפייך. כתבת שאת לא נמשכת אליו ניסת פעם להיות איתו בקטע אינטימי? אולי תנסי פעם אחת....? נשמח לשמוע ממך פידבק.

גב

New member
הי לבלונדה ולענת../images/Emo24.gif

אני דווקא לא ממליצה ללכת על זה אם אין משיכה...מכירות את המצב שמנסים להיות בקשר רומנטי עם מישהו רק בגלל שהוא מקסים ונפלא אבל אין אליו משיכה, ואחרי מעט מאוד זמן פשוט מרגישים דחייה וגועל...למרות שהוא בכלל לא קשור לזה (והוא מקסים ונפלא?!). כדאי לבחון טוב טוב אם את באמת לא נמשכת אליו (ואז לא מומלץ) או שאולי כן מעט ופשוט לא חשבת על זה קודם (ואז אולי כדאי לנסות...).

blonda3

New member
מסכימה איתך גב../images/Emo8.gif

כתבת את מה שהתכוונתי אליו אבל במילים אחרות. אם יש מה שנקרא-דחיה וגועל במובן הפיזי-אז בטח שלא לנסות.... אבל אם אין משיכה, אבל יש פוטנציאל שתתפתח משיכה-כי לפעמים זה קורה כשנותנים צ'אנס.... אז.... לפעמים אפשר לדעת ממגע יד,ליטוף או משיקה..אם-זה "זה"....או לא. אבל אם לא מנסים-איך יודעים? טוב-סומכת על השואלת. בהצלחה!

תודה לכולן ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

כל מה שכתבתן נשמע מאוד נכון. אני חושבת שכדאי להשאיר את הקשר בקטע ידידותי, כי, כמו שנאמר פה, זה נראה לי לא הוגן כלפי הבחור "לנסות" למרות שאני ממש ממש ממש לא נמשכת אליו. אדווח אם יהיו התפתחויות
תודה

למעלה