שוב אני

miritc

New member
שוב אני../images/Emo9.gif

היי אביבה ! קודם כל- תודה רבה רבה על העזרה ועל איחולי ההצלחה בראיון העבודה...(בסוף לבשתי לבן) נראה לי שהיה בסדר, אבל אני עוד צריכה לקבל תשובה.. בשבוע הבא אני וחברי עוברים לדירה חדשה ויש לי 2 שאלות לגביה, אשמח אם תוכלי לענות: 1) דלת הכניסה לחדר השינה מקבילה לדלת הכניסה לשרותים. ,אני יודעת שההשפעה של זה היא לא חיובית, קראתי באיזה מקום שמובייל בכניסה לחדר יכול לפתור את הבעיה, האם זה נכון? ואם לא מה כדאי לעשות, האם יספיק להשאיר את דלת השרותים סגורה כל הזמן? ודבר שני- הארון בחדר השינה חוסם מעט את הכניסה לחדר, כלומר: הוא ניצב באותו קיר של הדלת, אך הוא פשוט קצת גדול מדי לקיר אז הוא "גולש" קצת לפתח של הדלת, (צרפתי לך שרטוט של הדירה החדשה...) מה ניתן לעשות? דרך אגב, מספר הקואה שלי הוא 9 ושל חברי 6 תודה
, מירית

היי

מובייל טוב במקום שיש בו זרימה של רוח הוא אמור "לדנדן", אם אין שם זרימה של רוח אין טעם במובייל.תלי מראה קטנה על דלת השירותים והמקלחת. שימרי על דלת השירותים ומכסה השירותים סגורים. בקשר לארון שבולט... אני רוצה לחשוב עוד קצת... זאת חסימה בכניסה... בינתיים לילה טוב

הפתרון היחיד שעולה בדעתי הוא

"לשפץ" את הארון... כל מחשבה שעלתה בראשי, או תיקון, לא שיפרו את העובדה שזו חסימה בכניסה לחדר, מה שאיננו מומלץ... שבת שלום

למעלה