שמחה על התמיכה
New member
שוב אני../images/Emo9.gif
שלום, חזרתי לאחר תקופה ארוכה מאוד (כחודשיים) בה הייתי גם בחופש (ים המלח) גם בטיפול (ששוב לא צלח) וגם עמוסה לאחר מכן בעבודה..... מידי פעם הצלחתי לחטוף דקות בודדות שאוכל להתעדכן. אבל הבית שלנו פעיל
מאוד ומאוד קשה לי לעמוד בקצב שלכן.... מהמעט מאוד (שאני זוכרת) שהספקתי להתעדכן רוצה לאחל ברוכות הבאות לכל החדשות
וכמובן שלא אציין שמות, כי אני עלולה לפספס. היו כמה ימי הולדת...לגלים
ורד
גוי
לא זוכרת ו/או פיספסתי עוד שיהיה לכן הרבה בריאות!!!! ו
מישמש33 ו- vanilachip עברתן את הניתוח (שידעתי עליו מקודם וכבר הספקתן לעבור אותו) וגם nhmhphmh (וואוו כמה קשה הניק שלך
) מקווה שאתן מרגישות ומחלימות בטוב
סליחה אם ישנן עוד בנות שעברו ניתוח ופיספסתי
ליאת, גם את עברת בדיקה לא נעימה (חוקן הברום=לא התנסתי/לא מכירה) הבנתי שעברה לך יחסית בסדר אך עם תוצאות פחות נעימות... אנחנו כבר בתחילת ספטמבר, היית כבר שוב אצל ד"ר סוראינו? האם המעיים ינצלו? בתקווה שיהיה מעכשיו בסדר. מקווה שהמגרנות של ז'ק, ממתינה למתנה וגלים מאחוריכם (ושלא ישובו
) ודבר אחרון, ז'ק יקירתי
צר לי על כל הטלטלה שעברת
הלוואי שמהר מאוד יתאושש המצב לטובה. את יודעת שאת מקסימה אמיתית
לצערי פספסתי עוד הרבה מאוד-מאוד הודעות שונות... לגבי ההודעות שבדף זה, אקרא היום ואנסה להגיב... בינתיים שולחת
גדול לכולכן... משהו-עלי: לגבי הטיפול שעברתי, קרה לי משהו מוזר מאוד..... במחזורים ובביוצים קורה לי פעם ב... שיש כאבים ובפעמים נדירות יותר כאבים חדים ביותר כואבים מאוד (כמו שאתן מכירות, לצערי)... הפעם זה קרה לא במחזור ולא בביוץ, ביום של ההחזרה. חיכיתי בחדר להחזרה, התאפקתי לפיפי (כי כך ביקשו) ובאיזשהו שלב התחיל לכאוב לי הרגל בחוזקה (רגל ימין, זה תמיד קורה לי לפני מחזור) וזה הגביר את עצמו עוד ועוד ועוד....ובאיזשהו שלב עבר לכאב בטן ביחד עם הרגל... לא רציתי לקחת שום דבר, כי הייתי לפני החזרה וגם ככה מלאה בכל מיני כימיקלים.... סבלתי עם דמעות ולאחר כחצי שעה של סבל חזק, הכל עבר כאילו לא היה דבר (בד"כ כשזה קורה לי במחזור/ביוץ אני כן לוקחת כדור לכאבים ואכן זה עובר מהר יותר) במקרה ההחזרה התעכבה וכשהגעתי כבר לשלב ההחזרה כבר הייתי לאחר הכאבים לגמרי... כרגע אני בהמתנה לעצמי. רציתי שזה יהיה טיפול אחרון (תרתי-משמע) אצל פרופ' זיידמן, כי אני לא מרגישה שהוא עושה משהו מיוחד איתי. לרוב הוא שואל מה עוד אני רוצה לעשות... אני כבר לא יודעת מה! מצד אחד רוצה לחזור למחוז שלי (בצפון) כי די קשה לעבור הכל בת"א כשלא גרים באיזור.... מצד שני אני רוצה להגיע בכל זאת לד"ר סוריאנו וכמובן שאין באפשרותי להשיג טופס 17. (אולי בכל זאת אשלם את ה-120 ש"ח, אבל מה יהיה אח"כ?) מצד שלישי (יש לי הרבה מאוד צדדים) אני מפחדת לעשות את הניתוח (שכמו שאמרתי אני טפו-טפו-טפו לא מהסובלות התמידיות)... בקיצור אני בסוג של מבוי סתום... ממתינה שאעשה משהו עם עצמי ולא עושה כלום..... טוב, אז מזמן לא התבכיינתי כאן ויצא ארוך.... אסיים כאן (כי שוב אני עמוסה בעבודה)
שלום, חזרתי לאחר תקופה ארוכה מאוד (כחודשיים) בה הייתי גם בחופש (ים המלח) גם בטיפול (ששוב לא צלח) וגם עמוסה לאחר מכן בעבודה..... מידי פעם הצלחתי לחטוף דקות בודדות שאוכל להתעדכן. אבל הבית שלנו פעיל