שוב אני

brunu

New member
שוב אני../images/Emo13.gif

השרשור הישן כבר לא קופץ הבעיה כנראה הייתה בדיסקים. הצלחתי לצרוב את הקליפים. כמה שאלות חדשות: קבצי WMV אפשר גם לצרוב בלי להמיר? בקשר לתפריט הקליפים שבונה נרו...בDVD לא הצלחתי להעביר בין השירים או לעשות פליי. רק לחיצה על מספר השיר הפעילה אותו. איך ניתן לפתור זאת? ואיך ניתן לכתוב בעברית? שמות השירים וגם הכתובית שאני מוסיף הם בג'בריש תודה

brunu

New member
עוד משהו...../images/Emo9.gif

לגבי הנושא השני באותו שרשור. יצירת סרטים מתמונות דיגיטליות.
עשיתי בתוכנה PHOTO2DVD צרבתי לVCD ולא פעל בDVD...זה קרא אותו ובDVD כתב 00:04 משהו כזה ולא הדליק. צרבתי שוב הפעם לDVD וניסיתי בDVD של המחשב כן פעל ובDVD הביתי לא...מה הבעיה?
איך אני משיג פוטו סנפ?
תודה מראש

kkdd

New member
יש מצב שהוא לא תומך JPEG?

בקשר לעברית, אין פתרון עדיין לזה אפילו לא בנגני ה DIVX
וכן, אתה צריך להמיר גם WMV כדי לצפות בו ב DVD שבסלון

brunu

New member
תודה שהגבת אחי../images/Emo13.gif

אבל הוא המיר את הJPEG לVCD לא? תראה בתמונה מה עושה התוכנה לקבצים. ואיך אני יכול לבדוק אם הוא תומך? איזה באסה זה בקטע של עברית... יש תוכנה מומלצת להמרת WMV? יש תוכנה ששמה סוני סאונד פורג' שאמורה לעשות את העבודה אבל אין לי מושג איך. וגם 3GP צריך להמיר נכון? כנ''ל לגבי השאלה מקודם סליחה שאני מציף בשאלות והמון תודה

brunu

New member
אופס שכחתי תמונה חח

הנה היא....אל תתייחס להודעה שקפצה

kkdd

New member
יש בפרטים של הנגן מידע על זה

אם הוא תומך אז יהיה רשום JPEG בספר, בחוברת שקיבלת, או חפש באינטרנט את הדגם שלו ותראה בפירוט אם רשום שהוא קורא JPEG לפי דעתי (ולא מניסיון, עדיין) אתה צריך לצרוב את JPEG כ DATA (שוב, לא ניסיתי עדיין, אולי בקרוב אנסה
) כדי להמיר WMV ל VCD אתה יכול להשתמש ב TMPEG, או פשוט לנסות לגרור אותו ל VCD שב NERO... (עדיף כמובן TMPEG) אין לי מושג איך היגעת ל 3GB אבל VCD נמדד לפי דקות, ולא לפי מגות, מקווה שאם תצרוב זה יסתדר

brunu

New member
בעע באסה

אין לי מושג איפה החוברת ואין לי מושג איזה דגם זה...טוב בכל מקרה תכננתי להחליף DVD [תכף אביא לכם לינק שתגידו לי אם הוא טוב]. אני לא יכול לצרוב את זה כדאטא כי זו תוכנה מיוחדת. בקשר לWMV אז בעצם לא צריך להמיר? אם אני גורר בנרו. סתרת את עצמך חח. מה זה TMPEG? לא התכוונתי 3GB אלא הפורמט 3GP

kkdd

New member
אני לא סתרתי את עצמי

כאשר אתה בוחר ב NERO את הלשונית VCD ואז גורר את ה WMV אז התוכנה ממירה אותו ל MPEG לא תמיד זה מצליח וכנראה שאתה צריך פלאג.... יש תוכנה בשם TMPEG שניתן להורידה מקישורי הפורום קבל ללינק באותו נושא

brunu

New member
נו אז אני לא צריך להמיר את הWMV

לפני...הנרו ממירה אותו בעצמה מה עוד אפשר לעשות עם הTMPEG?

kkdd

New member
TMPEG פשוט עושה עבודה טובה יותר

לשיקולך ולמה אתה לא קונה DVD שקורא DIVX?

brunu

New member
ת'אמת...

יש לי DVD מצוין ויקר בבית. פשוט אני מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית וזה בא בדרך כלל עם. מה זה DIVX בעצם? TMPEG יכולה להמיר גם 3GP?

kkdd

New member
DIVX זה פורמט של MPEG 4

הוא יותר איכותי מ VCD ו SVCD...יש מאמר של REBURN ושל גיליוטין שמסבירים על זהאחד במאמרים והשני כאן

brunu

New member
זה לא ממש עונה לשאלתי...

מה זה יעזור לי הDIVX הזה?

brunu

New member
ואח''כ מופיע זה

כאילו אלוהים לא מרשה לי לצרוב חחח

brunu

New member
בינתיים עובד...אני כרגע

צורב דיסק VCD עם קליפים רגילים פלוס אחד בפורמט WMV כדי לראות אם פועל וגם שמתי כמה תמונות כדי לנסות לבדוק אם הוא תומך. זה לא נורא שהכל בדיסק אחד נכון.?

brunu

New member
עובד../images/Emo70.gif כנסו../images/Emo70.gif

הDVD כן תומך בWMV וגם בתמונות. כנראה התוכנה ההיא גרועה. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתעשה לי מצגת מהתמונות שאותה אוכל לצרוב?

Y. Welis

New member
הסר את ה-InCD מחבילת ה'נירו'

זו שיטת כתיבה ישירה למדיה, בלי להכין פרוייקט לפני כן (בזמנו היא נקראה packet writing). צרוב עם הנירו ע"י הכנת פרוייקט מהתבניות הקיימות.

brunu

New member
../images/Emo122.gifלא הבנתי

איך אני מסיר ומה משתנה לי?

למעלה