שוב אני

א י י ל 18

New member
שוב אני ../images/Emo10.gif

זוכרים את הבחורה שהתאהבתי בה? היה לה חבר עד לפני שבועיים בערך.. בכל אופן הם נפרדו.. מאז לא ממש השתנה היחס שלי כלפיה.. יצא לנו להיפגש פעם אחת וגם אחרי תכמון קטן שלי.. הצעתי לה לבוא לשבת באיזה בית קפה השבוע אבל היה איזה תירוץ דיי סביר אז זה בוטל.. היא אומרת לכולם שאני נורא חמוד ובחור טוב.. אבל מצד שני לא יוזמת איתי שום מפגש.. שום הודעה סתמית.. שום שיחת טל' שלא קשורה בעבודה שלנו.. אין לי מושג איך אני צריך להתנהג..? אולי לתת לה את המכתב שכתתבי לה בזמנו עוד שהיה לה חבר? אולי פשוט לבוא אליה להגיד שמעי אנחנו חייבים לדבר. לשפוך הכל ולנסות להסביר לה את המצב..? אין לי שמץ מהעושים.. אני משתגע מאהבה אליה.. help

נ ט ע 9 1

New member
אם אתה מעוניין לאבד את הסיכוי אחרון

שלך איתה אז אני אציע לך לשלוח לה את המכתב, כאילו, אתה אמרת לה, רמזת לה, הבהרת לה, נתת לה אותות והיא אמרה בפירוש שזה לא זה, אם תמשיך לרדוף אחריה תאמין לי שזה עוד יותר לא ילך.. תשחרר קצת ואולי זה יגדיל את סיכוייך, הרי היא יודעת מה אתה מרגיש אליה, לתת לה את המכתב ההוא זה לא רעיון משהו, א-כי היא נפרדה מחבר שלה לא מזמן, תן לה זמן לשקם את הלב, ב-היא כבר יודעת מה אתה מרגיש, תאמין לי אם היא תרצה היא תלך על זה, היא יודעת שאתה שם בשבילה(רמזת ואמרת לה בכל צורה) אבל לא ממש אפשר להכריח בנאדם לאהוב, ובקשר לזה שאתה בחור נחמד, גם אני חושבת שהחבר שלי לשעבר הוא בנאדם מדהים ושמגיעה לו מישהי טובה..! אבל הוא פשוט לא התאים לי.. לא כל חמוד/מאמי/בנאדם טוב בהכרח מתאים לכל אחד.. תאמין לי תשחרר וזה יכול רק להועיל(אני יושעת שזה קשה לך לחשוב על זה.. חחח)

אייל, אני מאוד הייתי רוצה לעזור לך

אבל אין לי את הקישור למה שקרה בזמנו, כמו שאמרת, אני די חדשה בפורום. אם תספר שוב- אשמח לייעץ או שלחלופין הצמד קישור בכדי שאוכל לראות את המקרה ואת המכתב שכתבת לה. וכשאוהבים מישהו לוקחים תמיד את הסיכוי כי אחרת חיים עם הרגשה לא נעימה של פיספוס שלומית

נטע, תודה רבה על קבלת הפנים ../images/Emo60.gif

אני אבוא כל יום.. אני באמת אשמח לעזור לבחור, הוא נשמע סובל אני חושבת שאין מחלה יותר נוראית מ"אהבה"...תביאו וירוסים, חיידקים, שפעות, אנגינות, אישפוזים, ניתוחים - והכל לא יהרוג אותך כמו אהבה אני גם מאמינה בגורל, את מאמינה? שלומית
*וכן, יש לי משהו עם שבלולים *

נ ט ע 9 1

New member
בטח...

מאמינה שבסוף הדברים שנועדו לקרות יקרו, ושאם המזל שלך היום הוא כך וכך, גם אם תקפצי מהגג הכי גבוה הוא ישאר ככה, מעשה שהיה כך היה(אמיתי): בחור אחד בן 20+ אחרי צבא החליט 'לנקות' קצת את הראש בתיאלנד, כמו הרבה בחורים בגילו,לפני שהם 'מתחילים את החיים בצורה רישמית', הוא קבע טיסה,יום, שעה, הכל...אמא לא כ"כ אהבה את הרעיון של הטיסה, תחושת בטן(נו.. זאת אמא..!!!) אמרה לה שעדיף שלא יטוס,אמא ניסתה לשכנע אותו בזה, אבל הוא כמובן בשלו..! הבחור תיכנן ללכת לישון ובטרם עשה זאת ביקש כיוון את השעון, אמא הלכה לישון וכך גם הוא.אמא חלמה שהבן שלה טס לתיאלנד במהלך הטיסה הטייס מאבד את שדה ראייתו,המטוס זז ממסלולו, ומתרחש אסון, אמא שנבהלה, קמה מיד ולא ידעה מה לעשות.. שהרי בנה לא יאמין לשטות כזאת של החלום, כי החלום שלו זה בעצם לטוס, ושום חלום של אמא לא יגרום לו לשנות את דעתו..אז החליטה 'להערים על בנה' ולשנות את כיוון השעון המעורר, ובמקום שיכוון על השעה 3 בלילה שינתה אותו ל7.. בבוקר אמא קמה, והחלום הנורא התממש,במהלך הטיסה שבנה היה אמור לצאת בה,הטייס איבד את שדה ראייתו וזז ממסלולו,והאסון הנורא מכל התרחש, הודיעו על כך בטלויזיה, וגם לאמא באו לבשר על הדבר הנורא, אמא הרגיעה את כולם, ואמרה שהבן שלה ישן במיטתו, היא הגיע למיטתו של בנה, שהיה שם, אבל הוא נפטר מדום לב. הסיפור הזה בא ללמד שכל מה שאנו בטוחים בו וכו', אם הגרול קובע את שלו אין לשנות סידרי עולם, לא שזה חד וחלק ואין לנו בחירות משלנו, אך לא את הכל ניתן לקבוע...

נטע.. זה מתחיל לי את החג לא טוב

הסיפור הזה.. תיכף אני מקבלת דום לב בעצמי מתוקה, הבנתי את הרעיון- מה שכתוב -כתוב. אבל בסיפורי האהבה הדבר שונה, לא?!

נ ט ע 9 1

New member
חס וחלילה..!!

תני חיוך, הכל לטובה..! ששום דבר לא יוריד את מצב רוחך בחג המהמם הזה.. אמממ... מה שניסיתי לומר הוא שיש איזה שהוא דבר שכן כתוב, כל השאר הוא תלוי בנו (אוףף.. אני פשוט כזאת פחדנית מהמוות, אז רק סיפורים על כאלה דברים נחרטים בזיכרוני) למשל, תקחי עכשיו את יד ימין שלך(נו.. לשתף פעולה בבקשה..) תרימי אותה למעלה, לא נוצרה התנגדות כלשהי, נכון?.. יש דברים שכן תלויים בנו, ואנו יכולים לשלוט בהם(כמו הדוג' הזאת, את וודאי יודעת שיש עוד המווןןן דוגמאות..)נגיד רבתי עם החבר, אני לא יודעת איך להשלים.. יש פה אופציה ליזום משהו, פה למשל זה דבר שלא כתוב, שאפשר לשלוט בחיים שלנו על ידי משהו שאנחנו יוזמים, משנים. אישית, אני מגוונת בדעותיי..הרבה תלוי בגורל והרבה בנו..זה לא לגמרי לכאן או לכאן, כך זה לדעתי לפחות..

JOYE האחת

New member
"אייל..."..חחח../images/Emo8.gif

אני חושבת שאתה צריך לזרום...לתת לה זמן(הרי הם רק עכשיו ניפרדו..),לנסות להתקרב אליה יותר...א]ילו בתור ידיד... להיות שם בשבילההההה...!! לא ללחוץ...ולא לחשוב יותר מדי... תראה לאין זה זורם... הלוואי והיינו יכולים לעזור לך....הייתי עושה את זה אישית ובכיף!!!! בהצלחה לך

תגובה

אם אתה אוהב אותה, כדאי מאד שתנסה לחזק את הקשר אתה. תן לה הרבה אהבה: התענין בה, דאג לה, תמוך בה ואמור לה דברים טובים. זום והצע מעשים מענינים משותפים, ואחר-כך תשוחחו עליהם. כך אולי יתקרב הקשר. אל תחכה שהיא תיצור את הקשר, צור אותו בעצמך.

קצת עצות שוות זהב....

אין לי מושג מה הסיפור המלא שלך אבל שלא תעיז לשלוח את המכתב.... מה אתה בת? אל תקנה לה פרחים ואל תשיר סרנדות מתחת לחלון שלה אלא עם כן אתה רוצה את האגרטל ביחד עם הפרחים על הראש שלך!|ñáéåï| תן לה מקום. הלו, היא רק ניפרדה מהחבר שלה. לדעתי תצא לחופשה, אל תיראה אותה בכלל, כי אתה בברוך ממש רציני! אם תישאר ותהיה "ידיד" שלה זה כל מה שתהיה ידיד! ולדעתי זה לא איפה שאתה רוצה להיות. לך לאילת, תירגע, תעשה קניות ותחזור כאשר היא תהיה מוכנה קשר חדש עם בחור רציני כמוך.... ולא למשהו רק בשביל לשכוח מהחבר או ידיד בכדי לבכות לו על הכתף. בהצלחה פסח כשר ושמח ונסיעה טובה.|îöä|

למעלה