שוב אני .. 945 HP מול A80 CANON

danistar

New member
שוב אני .. 945 HP מול A80 CANON

טוב .. החלטתי שמרווח המחיר שאני רוצה להקדיש למצלמה הוא באזור ה 3000 שח . כרגע יש לי שתי מועמדות ה HP 945 וה A80 של קנון . לפי המפרט דווקא הHP נראית יותר טוב אבל בשביל זה אני כאן . אני מבקש עצות מאנשים שהתנסו עם HP כי ראיתי שיש כאן אנשים שיש להם איזה סטיגמה על המצלמה הזו ואני לא בטוח שהם ניסו אותה בכלל . כמו כן שאלה נוספת האים לאולימפוס יש מצלמה טובה בטווח המחירים האלו ?? תודה מראש דני

ה5050 של אולימפוס נמכרת בסכום הזה!

הכי מוצלח בעיני. HP? תקרא פה - וגם כאן - פורום משתמשים - בטח תוכל להסיק מסקנות בעצמך.

ת ו מ ס1

New member
תד ואחרים! תתנו יד לבחור,

הוא חבר טוב שלי ומנהל פורום בתפוז. הוא רוצה P&S איכותית, וכולו מבולבל מהנתונים של כל המצלמות. האמת ה HP עם נתונים מעניינים (zoom X8 ! ואופטיקה של פוג'י) אבל אמרתי לו ש HP לא נחשבים לחברה מובילה בתחום הצילום. תתנו הצעה למצלמה בתחום ה 3000 ש"ח, שתשמש אותו בעיקר בהגדרות אוטומטיות. רצוי שיהיה Iso גבוה באיכות סבירה, וצילום לילה לא יזיק (אני יודע שהוא מתלהב מצילום לילה). מה לגבי A80, A70 ? Ixus 400 ? ניקון כלשהיא ? תודה לכולכם תומס

ted

New member
אם אתה רוצה לעשות חסד עם הבחור

והוא אוהב צילומי לילה - אין על הסוני 717. ה 5050 טובה, ניקון 5400 טובה, קנון G3 טובה, הניקון 4300, כמובן ה A80 כולן טובות, ליגה א'. אבל הסוני עדיין ליגה לאומית, ובקרוב לא תהיה בשוק בגלל ה 828. על HP לוותר - כי הוא הרים תקציב מספיק למצלמה איכותית. לאף אחת מהמצלמות האלו אין איזו גבוה טוב. זה יש רק ל DSLR. כולן באותה אמבטיה - עברת 100, התכונן לסופת שלג. אם להמליץ על אחת בלב שלם - זו ה 717. לא מכיר אחד שמצטער שקנה אותה. מסתובבות גם 707 - בעצם אותו הדבר - במחירים נמוכים יותר. כדאי שיעשה עוד טיפה מאמץ וילך עליה. זום X5, אופטיקה מעולה, 5 מ"פ, צילומי לילה, מיקוד באפלה ומה לא. תגיד - כל אחד הרי ממליץ על מה שיש לו - יש לי גם את ה 4500 אבל עליה לא הייתי ממליץ, אלא אם הוא רוצה ללכת על דיגיסקופינג. בשביל זה היא מצויינת. ה V1 של סוני דומה, אבל חיה אחרת. החיישן שלה יותר קטן מה 717 והעדשה קצת יותר איטית. גם הזום שלה קטן יותר אבל גם לה יש צילומי לילה, מיקוד בחושך והיא חדשה יותר ובמסגרת התקציב ונראית יותר "מצלמה נורמלית" מה 717. בין ה 5 מ"פ החדשות - היא הטובה מכולן. ואני לא אוהב את סוני - חברה נפוחה מיהירות, אבל יצא לה יהלום ב 717. היא לא הצליחה לחזור על זה עם ה 828.

למעלה