שוב אני פה...

מצב
הנושא נעול.

noagolnoa

New member
שוב אני פה...

שוב אני פה...
הלכתי וחזרתי בין הפורום הזה לפורום פוריות ב-5 השנים האחרונות פעמים אין ספור. עכשיו אחרי כשלון IVF מס' 18 אני כנראה "מורידה" את האסימונים האחרונים בדרך להשלים עם נושא התרומה. הכל נראה קשה ומסובך ובעיקר אין כוח לעוד אכזבות (שהרי גם בתרומה זה יכול לא להצליח לא?) יש המון שאלות למי מספרים ואיך? הפרוצדורות והלוגיסטיקות נראות קשות מאי פעם (בתור אחת שגם ב-IVF עברה כמה מדורים עם קופ"ח ועם הרופאים) ובעיקר הלוואי הלוואי שגם לי כבר יקרה משהו!

הי נועה

שוב אני פה...
הלכתי וחזרתי בין הפורום הזה לפורום פוריות ב-5 השנים האחרונות פעמים אין ספור. עכשיו אחרי כשלון IVF מס' 18 אני כנראה "מורידה" את האסימונים האחרונים בדרך להשלים עם נושא התרומה. הכל נראה קשה ומסובך ובעיקר אין כוח לעוד אכזבות (שהרי גם בתרומה זה יכול לא להצליח לא?) יש המון שאלות למי מספרים ואיך? הפרוצדורות והלוגיסטיקות נראות קשות מאי פעם (בתור אחת שגם ב-IVF עברה כמה מדורים עם קופ"ח ועם הרופאים) ובעיקר הלוואי הלוואי שגם לי כבר יקרה משהו!
הי נועה
מוכרת מידי כאן התחושה של "עוד פעם אחת IVF, עוד הזדמנות קטנה לביציות הפרטיות שלי", אני מאמינה שזה עבר על כולם פה ברמה זו או אחרת. (צרת רבים חצי נחמה, לא?) תמיד יכולות להיות עוד אכזבות, חייבים לקחת את זה בחשבון, אבל לא רק את זה. מותר לקחת בחשבון גם הצלחות, אמהות, שמחה ואהבה. זה מה שמחזיק אותנו. לגבי השאלה למי מספרים ואיך זה תלוי את מי את שואלת. אני למשל ממש מתנגדת לספר זה רק ביני לבין החצי, אף אחד אחר לא יודע (חוץ מהנוגעים בדבר, כמובן). זה נובע מהרצון לשמור על ילדות רגועה לילדים שיבואו בעז"ה. אבל אני יכולה להגיד לך שיש הרבה בפורום שלא מסכימים איתי והם בטח תיכף יעלו לפרוש לפנייך את משנתם. בסופו של דבר זה החלטה שלכם, ואני בטוחה שמה שתחליטו יהיה הכי טוב בשבילכם. אם אין לך עדיין מסלול אני יכולה להמליץ לך בחום על המסלול של לויט-רומניה. הצוות מקסים, הצלחות מרשימות ולפי מה שהבנתי זהו גם אחד המסלולים הזולים. מאחלת לכם הקלטות קלה (תרתי משמע..) ואם יש לך שאלות את יודעת איפה לשאול... כאן בשבילך.

יום של אכזבה

שוב אני פה...
יום של אכזבה
היי נועה. מאד מזדהה עם התחושה.גם לי המעבר לעניין התרומה עבר בהתלבטות ממושכת. לצערי גם נושא התרומה מעורר קשיים. כל פעם כשמתעוררת תקווה חדשה בטיפול נוסף ונערמים קשיים, חוזרת לי תחושת הכשלו המוכרת מהעבר וקצת מתייאשים. עברתי לפני 3 חודשים נתוח עם פתיחת בטן להסרת שרירנים.וזאת לאחר 4 טיפולי תרומה שלא צלחו. מאד קיויתיוייחלתי להצלחה לקראת החזרת המוקפאים בעוד חודש. והנה היום בבקורת אולטרא סאונד התגלה פוליפ חדש ברחם, שגם אותו יש להסיר. ועכשיו הכל נדחה ויש להכנס מחדש לנושא מציאת הרופא, גיוס הכסף לעבור זאת. מ ע צ ב ן. מנסה לא להתיאש ולהאמין שיש אור בקצה המנהרה. אך יום קצת קשה.

ה M שבי

New member
../images/Emo201.gif שיגמר במהרה

יום של אכזבה
היי נועה. מאד מזדהה עם התחושה.גם לי המעבר לעניין התרומה עבר בהתלבטות ממושכת. לצערי גם נושא התרומה מעורר קשיים. כל פעם כשמתעוררת תקווה חדשה בטיפול נוסף ונערמים קשיים, חוזרת לי תחושת הכשלו המוכרת מהעבר וקצת מתייאשים. עברתי לפני 3 חודשים נתוח עם פתיחת בטן להסרת שרירנים.וזאת לאחר 4 טיפולי תרומה שלא צלחו. מאד קיויתיוייחלתי להצלחה לקראת החזרת המוקפאים בעוד חודש. והנה היום בבקורת אולטרא סאונד התגלה פוליפ חדש ברחם, שגם אותו יש להסיר. ועכשיו הכל נדחה ויש להכנס מחדש לנושא מציאת הרופא, גיוס הכסף לעבור זאת. מ ע צ ב ן. מנסה לא להתיאש ולהאמין שיש אור בקצה המנהרה. אך יום קצת קשה.
שיגמר במהרה

אדוינה

New member
הי נועה!

שוב אני פה...
הי נועה!
התהליך של תרומת ביציות הוא יחסית פשוט. לאחר שבוחרים רופא ומסלול ,התהליך כבר מתגלגל מעצמו. לדעתי החלק הקשה הוא בחירת המסלול. אני רוצה לחזור ולהדגיש ושוב להדגיש ,שאף מסלול ומכון טיפולים לא פירסם נתוני הצלחה וכשלון. בנסיעה האחרונה גליתי שבמסלול אסותא נוסעים 20-30 נשים במחזור ,וכך מספר פעמי בחודש. ולמסלול זה אין ייצוג יחסי בפורום, כמו למסלולים אחרים. הנטייה הטבעית היא ללכת בעקבות ההצלחה,אך יש לזכור שלא מדובר על נתונים סטטיסטיים של הצלחות,שמפורסמים כאן בפורום. אני למשל נסעתי באחד הטיפולים למכון בריגה, על סמך הצלחה אחת של בת הפורום. בדיעבד הצטערתי.... צריך לקרוא בדפי הפורום ושוב לקרוא ואז להחליט. יש לקחת מספר גורמים בחשבון נוספים והם,העלות הכוללת, הרופא המלווה,מספר הביציות שמקבלים,האם המכון מביא את העוברים המוקפאים לארץ? ועוד כמה ששכחתי. לגבי שאר שאלותייך בוודאי יענו גם אחרים. אני צריכה ללכת עכשיו לעבוד. צריך לממן את הטיפולים איכשהו, לא כך? שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה