שוב אני עם פרטים הפעם

rastalina

New member
שוב אני עם פרטים הפעם

זה ישמע דפוק אבל לכל הבנים למינהם אתם צריכים להיות מעל 18 למסיבה כמה שזה נשמע מפגר שמגבילים אנשים עם טעם טוב במוזיקה רק בגלל הגיל אבל סלקציה מחייבת בשביל שיהיו אנשים יפים ואף אחד לא יתבאס על פרצופים שהוא יראה בסביבה-ולבנות אם אתן פחות מ 18 זה בסדר רק אל תראו קטנות כל כך..... ולפרטים: dark vision new albom mental beast-thursday 6.10.05 on every presale dark vision new disc ינגנו: dark vision-label:univrse records huda g-label:domo ran g-label:univrse records shinobi-boom set and more... מכירה מוקדמת 70 שקל אצלי שזה כולל את הדיסק של דארק ויז'ן מתנה המסיבה הולכת להיות פיצוץ רק אנשים יפים המון אמנים יהיו בקהל כמו סקאזי ועוד כל הנגנים של הפרוגרסיב למינהם... המסיבה מתקיימת בת"א בר"ח הברזל 34 מקום חדש שרק השכרנו... הולך להיות פיצוץ טלפון למוקדמת:0544347288 מקווה לראות אותכם!!!

NeTa141

New member
"המון אמנים יהיו בקהל כמו סקאזי"...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי אני על הרצפה פהההההה!!!

הלווווווו

זה לא המקום לפירסום די עם כל החארטות האלה, אתם הורסים פה את הפורום ותפסיקו לבלבל בשכל "המון אומנים כמו סקאזי בקהל" דייייי מספיק עם החארטות נפלתי על הריצפה מהכיסא של המחשב אחורה מהצחוק ועכשיו עשיתי סדק ברצפה כי כואב לי הראש די להתעללותתתת

למעלה