שוב אני עוזרת אותכם=\

שוב אני עוזרת אותכם=\

טוף..מחר אני נוסעת לשבוע לטיול בכל הארץ עם משלחת של ילדים מאמריקה..אני חוזרת שבת הבאה.. גם עדי וברית נוסעות..אז תעשו כאילו ההודעת פרידה הזאת גם בשמם
בכל מקרה..שמרו על הפורום.. ואז מה שאני מנהלת גרועה שבקושי יוצא לה להיות בפורום שלה=\ והילה...אני כןןן כותבת בפורום..רואה?! אז..אני אתגעגע כפרות! בהביי

../images/Emo175.gifתהנו!!!!!!!!!!../images/Emo175.gif

לי וברית ומעצבנתתת!!!!! הכי תהנו בעולםם! ויהיה בסדר בובה אל תדאגי לפורום....
נתגעגע!
תחזרו מהר ותספרו איך היה!
ניצן

sHotZy M

New member
רוע לב דוחי../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

מספיק לנטוש אותנו כל הזמן! אני מרגישה כמו ילדה שההורים שלה נטשו אותה !!!!! לי.... באמת... לא יפה!!! אבל עכשיו ברצינות, תהני בובע! ותקני לנו הרבה
(ראית ניץ,הפעם לא התבלבלתי...
) בה ביי בינתיים! תחזרי בשלום!!! שiצי

פ ו ס ט י

New member
שלוםםםםםםםםםם

אז מה אם אני לא כותבת הרבה! אני קיימת!! [מה זה קשור עכשיו?] טוב קיצררררר נחזור עוד שבוע אל תתגעגעו :) ויאלה בייייייייייי!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

לי אני שונאת אותך!!!למה את עוזבת אותי כל הזמן?! למי אני יגיד שצמיגים זה דבר טעים
האא
|האא
רק את מבינה שצמיגים זה טעים..אוופ..
אני אוהבת אותך למה את סותרת את עצמך?אני לא סותרת את עצמי.את כן.*סותרתאתעצמי* מתגעגעת..

איזה מגניב היום נתקלתי בעדי חחח

אני יושבת לי לתומי על איזה מסעדה בים עם המשפחה היקרה..פתאום אני קולטת פרצוף פורומי מוכר... אכן אכן זו היתה עדי.... והיה להם את המפגש הזה עם האמריקאים.... חח רציתי גם ליראות את לי... אבל היא כבר היתה במקום אחר...מה חבל...:(

למעלה