שוב אני, מצטערת שלא

שוב אני, מצטערת שלא

הגבתי פעם שעברה, לא הייתי במצב של לדבר. בעקבות הלחץ, ההקאות והכאבי בטן, הלכתי לנטרופתית ולטיפול בפרחי באך.. היום הייתי אצלה, דיברנו, והיא הרכיבה לי תמצית פרחי באך. שחזרתי, נזכרתי בהרבה דברים שלא אמרתי לה, כי לא עלו לי באותו רגע. רציתי לדעת אם פרחי באך יכולים לטפל גם באובר מחשבות ודאגות.. תודה על העזרה
.

freearth10

New member
שמחה לשמוע

שבכל זאת החלטת לקחת יוזמה וללכת לטיפול. וכן, בהחלט תמציות פרחי באך יכולות גם לטפל בפטפוט עצמי. אני מניחה שזה עלה בעקבות הטיפול. ידעי את המטפלת שלך.
מאיה

בהחלט כן.

"שיקוי" פרחי באך שמותאם נכון, יכול לטפל גם בדאגות, ו"בחשיבת יתר". השאלה היא האם דיברת על זה עם המטפלת, והאם היא בחרה בתמצית הזו בעבורך (גם אם לא אמרת לה)...

אממ...בהתחלה דיברתי

איתה על זה שאני חושבת יותר מידיי על כל דבר קטן, ואז התחלנו לגלוש לדברים אחרים ואין לי מושג, ת'אמת לא נראה לי, שהיא שמה לי תמצית נגד זה. היא שמה לי בקבוקון מים קטן עם 5 תמציות, ולא נראה לי שזה כלל משהו כזה. דבר אחד אני יודעת, לאחותי הטיפול ממש עזר, וזה משמח אותי מאוד.

freearth10

New member
יחסית הם לא יקרים

כי אין צורך בטיפול שבועי. יש מפגש הכרות שבעקבותיו את מקבלת את התמצית. לאחר חודש או שלושה נפגשים שוב מחליטים אם להוסיף/לשנות את התמצית המקורית.

ממש לא יקר, ואיך שראיתי (לא עליי עדיין, אבל

על אחותי), משתלם ביותר! ד"א...מאוד התלהבתי מהשמחה שלך=), גם נכנסתי לקומונה וניסיתי למצוא חומר על השיטה הזו (ששכחתי איך קוראים לה
=))

למעלה