שוב אני מחפש בנרות...

crouching tiger

New member
שוב אני מחפש בנרות...

מורה לקונג-פו/נינג´יטסו/טאידו בקריות ואינני מוצא... !HELP ME

akira

New member
כבר הפנו אותך לאתר הנ"ל

אבל שוב http://www.bujinkan.co.il/trainers.asp אני ראיתי שם מדריכים בקרית ביאליק וקרית טבעון, ולא עברתי על כולם...

aradori

New member
אין שאלה בכלל...

יעקב חזן, מאמן נינג´יצו (בוג´ין קאן צפון), בקריית ביאליק בימי שלישי אם אני לא טועה. טלפון: 056-505751 הוא מהמורים היותר בכירים בארץ. תהנה... אורי.

aradori

New member
ראיתי את השאלות שלך מלמטה, אז:

אני מתאמן רק שנה בנינג´יצו - וזו אמנות לחימה מדהימה! יש לי בסיס בקראטה, ג´ודו, השרדות ועוד כלמיני - נינג´יצו זה פשוט דבר אחר. יש בנינג´יצו גם מכות אבל גם בריחים, הטלות, אקרובטיקה ובעיקר לומדים איך *לזוז* ומשם כבר באים כל הנ"ל. זו אמנות לחימה חכמה ומדהימה. אפילו המכות שם הן לא מכות "רגילות" שאתה מכיר מקראטה למשל - כשהמדריך מדגים עליך תרגילים, למרות שהוא מדגים לאט ובעדינות יחסית - אתה מרגיש כאילו פגעה בך משאית. הותיקים יודעים כל-כך טוב להוציא מכה - גם בעוצמה שלה, גם בדיוק שלה וגם במיקום (נקודות תורפה) - זה באמת מדהים. מומלץ ביותר! לא מצריך כוח פיסי - פשוט כדאי לנסות. אורי.

כל האומנויות אמורות להיות ככה.

נראה שפשוט מצאת סוף-סוף מורה טוב. אשריך וטוב לך. וכמובן, בהצלחה בהמשך הדרך

crouching tiger

New member
נחמד ביותר...

אתה מוכן רק לפרט יותר על מה שאתה עושה שם ואם כבר למדת אקרובטיקה? ואולי גם תגיד לי אם אתם משתמשים בכלי נשק? כי ראיתי שבקונג-פו משתמשים בחרבות וכו´ ודבר אחרון - תן לי בבקשה את הכתובת של המקום. THANKS

aradori

New member
אפילו מאוד נחמד

מה שעושים שם כבר אמרתי - בריחים, הטלות, אקרובטיקה, מכות, כלי-נשק ועוד... אין דגש יוצא דופן על אקרובטיקה - זה פשוט עוד חלק מהנינג´יצו. אני כאמור מתאמן מתחיל (שנה) ולמדנו בינתיים גלגולים (קדימה, אחורה, הצידה, בקפיצה, מעל מכשול וכו´), גלגלון, קפיץ ידיים ועוד. (זה לא אומר שאני יודע את כל הנ"ל
אבל על זה מתאמנים). יש בנינג´יצו שימוש בכלי-נשק. חרב/בוקן (חרב עץ), הנבו (מקל קצר), בו (מקל ארוך), חבל, סכין ועוד. בעקרון, אצל רוב המדריכים של הבוג´ין-קאן, הרכב השעור הוא: חימום גלגולים/אקרובטיקה קיהון (המכות והקטות הבסיסיות) טכניקות (עיקר השיעור) רנדורי (קרבות) הרפייה (שוכבים על הגב כמה דקות) לפעמים זה קצת שונה ממורה למורה. הטכניקות זהות לכל הרמות (כלומר בכל הרמות מלמדים את כל הטכניקות). אני לא יודע לגבי כתובת - טלפן למדריך (יעקב) בטלפון שהשארתי לך ותשאל. אני לא לומד אצלו אלא אצל חניך שלו בחיפה. תהנה... אורי.

למעלה