שוב אני כאן

niosh

New member
שוב אני כאן

הי חברים מה קורה התנתקתי לכמה ימים (עומס עבודה) האמת התגעגתי לכולם. ספרו מה חדש אני מבין שיש עוד מפגש בסוף החודש (נראה אולי כבר לא אבוא לבד) לגבי מצב רוחי האמת-לא השתנה אני עדיין לא יכול להרגע מאז שקיבלתי את הבשורה עדיין מזיל ללא סוף דמעות . אבל למען הצדק דעו לכם כולכם שאתם נורא נורא מחזקים אותי לכן שוב ים תודות לכולכם. ועדכון קטן לגבי אריאל-(מרגיש שאני חייב לכוכם עדכון) אז הוא באמת נפל בידיים לא טובות בצבא (הוא לא סיפר למי שהיה צריך על הטורט) בכל מקרה אני כבר יומיים מטפל בו הגעתי עד לדרגים הכי גבוהים שאפשר ומה שקורה עכשיו זה שכמעט בטוח אני מצליח להעביר אותו לחיל אוויר ואולי אני יביא אותו להיות חייל שלי(החיילים שלי בטח לא ימליצו לו-סתאאאאם) זהו תהיו בקשר בייי ניר

o g

New member
ניר,כל הכבוד לך../images/Emo45.gif

גם בתקופה שהיא כל כל
בשבילך, אתה מוצא זמן ואנרגיה לעזור לאריאל. כך את הזמן שלך עם הטוראט של הבן. אין שום דבר בהול לעשות כרגע, חוץ מאשר להיות איתו ,לחבק ולתת לו את ההרגשה שאתה,כרגיל, לידו,מאחוריו ומצדדיו. עוד יגיע הזמן לדאוג ליתר הדברים ואז כבר תגיע לשם בכוחות מחודשים. קבל חיזוק סרג'נט! אגב-יצאה שמועה שאתה מחלק פה טייסים בפורום-אז אל תשכח את אחותך,מייד אחרי שאלין יקירתינו תהיה מסודרת ומה גיל מחפש אצלך ? יש לך בבסיס גם בנות של שירות לאומי? לילה טוב , אורית

הלנה

New member
גם אנחנו התגעגענו

יש סיכוי שהבן שלך יגיע למפגש? אני מבטיחה לך שעם הזמן, אחרי שתצליח לקבל שהדברים השתנו ויש מצב חדש, הדברים לאט לאט יקבלו פרופורציות יותר מתאימות (עם תקופות קשות יותר וקשות פחות כמו שהרבה מאיתנו יודעים). כל הכבוד לך על העזרה שלך לאריאל, איזה גורל הפגיש ביניכם, כדי שתוכל לעזור לו, אתה רואה? באת לקבל תמיכה ונתת עזרה מאד גדולה למישהו אחר.

lati1

New member
סליחה על הבורות, לא הייתי פה גם אני

כמה ימים- איזו בשורה?

כל הכבוד! ותודה לך על הכל../images/Emo41.gif

היי ניר,
ראשית אני שמחה שהתפנית להיכנס לפורום, אני מבינה את תחושותיך לגבי הבשורה - אתה תתרגל זה יעבור לך, עוד מעט תרצה רק לעזור לבנך להשתלב כילד רגיל ותעשה הכל בלי דמעות....אולי לפעמים. זה קשה בהתחלה אבל ברגע שאתה מרגיש שאתה עוזר לאחרים יהיה לך קל יותר להתמודד עם מה שיש אצלך. גם לנו היה מאד קשה ועדיין קשה לנו, יש תקופות טובות יותר, ותקופות פחות טובות...אבל בינינו למי לא?! אנו עוברים גם כן תקופה לא קלה, עם המון שינויים ותהפוכות..שלפעמים די מלחיצים אותנו. זיו כרגע נמצא בקורס, (כמדריך- בקורס מפקדי צוותים) ואני קצת מרגישה לבד ולומר את האמת אני הרבה יותר חזקה כשהוא לידי. אבל אין לנו ברירה הקורס יימשך עד 18/6/2004 ועד אז ניפגש רק בסופי שבוע.ממש כמו איש קבע. בינתיים גם אני מתחזקת כאן מהפורום ויש לי מזל שיש לי אותכם. לגבי אריאל אני כל כך שמחה שהוא יצר איתך קשר ושאתה מנסה לעזור לו ואני בטוחה שתצליח לעזור לו יותר מכל אדם אחר. שיהיה לך לילה טוב ד"ש לבן החמוד שלך ול- OSH מקווה לראותכם בחג האביב.

KLE1

New member
../images/Emo3.gifמנדבת את הבעל?../images/Emo150.gif

בעלך נרדם ואת רוצה לשלוח אותו לאישה אחרת???? תעירי אותו
משהי אכלה אותה בעייפות

אלונה נשמה-תיקי וזיו נולדו אחת לשני

רק מי שרואה אותם ביחד במציאות יכול להבין. לא אעלה בדעתי לחשוב אפילו שהיא תנסה להחליף אותו לא בדני היקר מאוד שלנו, ולא בתום קרוז דה לה שמאטה. בחיי ממש מומלץ לראות אותך ביחד כמו נסיך ונסיכה, הלואי עלי כאלו חיי נישואין. כשיהיו אם יהיו. אני והבררניות שלי, מלאת בעיות מי חושב על חתונות עכשיו.?

ההצעה היתה סתם בחברות.

כשתכירי את דני תגלי שיש לו איזה קסם אישי. הוא חבר טוב, בעל מקסים ואבא יוצא מגדר הנפלא. הוא מצחיק אותי תמיד וכל כך מיחוד. כן ירבו כמותו. אני לא נותנת אותו לאף אחד! אוהבת אלונה

תיקי את לא לבד, כולנו כאן איתך../images/Emo9.gif

אני יודעת שאתץ המקום של גיל אני לא יכולה להחליף אבל לעודד ולשלוח חיבוק זה כן! אז קבלי המון חיבוקים ותתעודדי יחד עם הילדים המקסימים בבית נשיקה ענקית לאוראל.

niosh

New member
וואלה

את יודעת שתחת פיקודי יש תחנת כיבוי אש שלמה הדבר שחן הכי אוהב לעשות שהוא מגיע איתי לביקור בבסיס הוא לצאת עם הכבאים שלי לסיבוב בבסיס עם הכבאית. שבת שלום ניר

שבת שלום ניר,חן וOSH../images/Emo42.gif-זיו

כשתגיעו לחדרה, אתם מוזמנים לבקר בתחנת הכיבוי, וחן יוכל לעשות סיבוב איתי. אגב אתמול הסתיים קורס כבאים בנתב"ג הטקס היה מאד מרשים.

ניק אתה מלאך שאלוהים יברך אותך../images/Emo77.gif

באמת כאן כולם התגעגעו אליך. יש כןא המון חברים חדשים, אני מקוה שהכל בסדר עם הילד. הבשורה הזאת תתעקל עם הזמן וזה יעזור אם תגיעו יחד אפילו למפגש הבא הקרוב ב 29.3 ב"ה זה יקל עליו מאחר והוא מתבייש במה שיש לו . ואם הוא יראה ילדים בגילו עם אותה בעיה פחות או יותר בולטת לעין זה עלול לעודד אותו עד מאוד לפי דעתי. אני שמחה מאו שאתה עזרת לאריאל היקר שלנו . והלואי שאלוהים יחזיר לך את כל מה שאתה נותן ומתאמץ, אעתה איש יקר מאד ניר תאמין לי שאני יודעת על מה שאני כותבת חושבת ומדברת . גם לאריאל מגיע את כל הטוב שבעולם כמו שלכולנו, שמחה שהעניינים עם הבעיות בצבא שלו מתחילים לזוז. יום נעים מכל הלב עם המון חיבה ואהבה. נשיקה לבן.

למעלה