שוב אני כאן

spivak12

New member
שוב אני כאן

לכל ידידי וידידותי היקרים בפורום, חזרתי. לאחר שבוע מוטרף לחלוטין, עברתי סוף סוף לדירתי שלי
יש בדירה יותר אין מאשר יש. (איזה משפט נחמד) כלומר יש מכשירי חשמל אבזור מטבח אוכל ומזורן. אבל עדיין אין רהיטים, אלה יגיעו בהמשך ואני חיה על הארגזים. התחושה מאד מעורבת. מחד חשבתי שאחוש ריחוף ואושר של התחלה חדשה, ואכן אלה קיימים . מאידך קיימת מועקה מסוימת. אולי בשל תחושת הריקנות אשר פתאום משתררת לאחר תקופה כל כך לחוצה, אולי בשל הילד שנשאר לגור עם אבא שלו. ואולי בשל השקט הרב המצוי במקום. אז נכון שזה השקט לו חיכיתי זמן רב , אך כרגע הוא קצת חונק. לפחות היום יש לי חיבור לאינטרנט, אז כבר מצבי השתפר מאמש. שתהיה לכולנו שבת קסומה חני

s h o o s h a

New member
רגשות מעורבים

כל כך מצליחה להתחבר אל אלו מחד, תחושת הריחוף בעצמאות שכל כך שאפנו אליה, בחופש, והנה הם כאן, מונחים על מגש של כסף לפתחנו מאידך, הריקנות, השקט, הלבד, הכל כך אין חני יקרה, מנסיוני יכולה להעיד שזה עובר לכל אחת בקצב שלה, אבל זה עובר יכולה להציע לך הצעה שעבדה אצלי בתוך כל ה"אין" הזה דאגתי תמיד שהבית יהיה מלא מוזיקה לא יכולה לתאר לך כמה שזה עושה פחות "אין" והרבה יותר "יש" תנסי, אולי יצליח גם לך (מה 'כפת לך. מקסימום-תכבי
) מאחלת לך המון המוני הצלחה בדרכך החדשה ושבת נפלאה וכייפית שתהיה לך

../images/Emo16.gif../images/Emo48.gifשבת שלום גם לך...

אנחנו כאן בשבילך.... מה צריך אדם יותר מאשר קורת גג
שקט.. וחיבור למחשב.....
הילד יחזור הביתה.. הרהיטים יבואו גם כן... יהי אחלה....
יש לך יותר ממה שהרבה אנשים היו רוצים.....
קבלי ממני
ענק וכמו שאמא שלי נוהגת לומר "שיהיה בשעה טובה...."- בקשר לדירה החדשה

michaly44

New member
האם הריק בגלל שאת לא משמורנית?

האם האין הזה בגלל שהילד גר עם אביו? הריק הזה, חלל שנוצר כי..הוא לא איתך? ברור לי שדירה זה דבר שתוך זמן קצר יוגדר כבית. תלוי איך את תרגישי ואם תעשי מזה בית. לעומת זאת שהמשמורת לא אצלך ואת הופכת לאמא לונה פארק..זה כבר סיפור אחר... ויש לי לא מעט ניסיון בזה. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה.

spivak12

New member
גם וגם וגם...

הריק הוא בגלל צירוף של המון גורמים. בודאי העובדה שהבן גר אצל אביו היא חלק מזה. אני פה יומיים וזה כבר הבוקר השני שהאקס דואג להתקשר כל בוקר "רק כדי לשאול"... לא נעים לי לשמוע אותו על הבוקר. יש לי כאן שיעור בללמוד להשתחרר מהעבר ולפנות לדרך חדשה. מטרת השיעור מאד ברורה , מערך השיעור ברור גם הוא, כעת נותר רק להפנים את החומר הנלמד. אני יודעת שאעשה זאת, אבל לוקחת לי עוד כמה ימי חסד. הימים האחרונים היו מוטרפים מבחינת העומס שלהם וחלק גדול מהריק זה פתאום החוסר מעש. אז זה לא שאני לא יודעת למצוא עיסוקים, אלא פתאום כאילו נגמרו להם הכוחות. מחר תודה לאל חוזרים לעבודה ולשגרה. אני יודעת שאני אצליח ומוכנה לחיים בגדול. שבת נפלאה לכולם חני

ברוכה השבה

ממקום משכנך החדש לאט לאט אישה תבני לך את ביתך אחרי הסערה מופיע שקט לא פשוט להתרגל אליו גם עצם העובדה שהילד נשאר עם אביו לא קלה אבל מאמינה בך יקירה את תמלאי את השקט הזה בעשיה במה שעושה לך טוב תבני לעצמך פינה חמה
משלך מלא אור ואהבה

spivak12

New member
תודה רבה לך יקירה,

תודה רבה לך יקירה , על הפרחים, על הבוקר מעלים הם חיוכים. תודה על תמיכה עידוד ועצה, וביחד אשר מאפשר יציאה מהבצה. יודעת אני שזו דרך נהדרת, יודעת אני שאקים בית לתפארת, יודעת גם שאלי הבן ישוב, וגם אם יבחר לא,תמיד ישאר אהוב. אור ואהבה לך ולכל חברי בפורום חני

למעלה