שוב אני זועק לעזרה

ליידי123

New member
הגזמתם לגמרי!!!!!!!!!!!

לכל בן אדם יש פנטזיות... מה שהוא הציג שם,ומה שהוא מציג פה זה שני דברים שונים לגמרי,שבאים מאותו בן אדם ולא חייבים לסתור אחד את השני... שופטים בן אדם ככ מהר.... בן אדם יכול לפרוק תחושות בפורומים,אפילו כמו אלה...מה זה קשור לזה שהוא שבור מפרידה של קשר ארוך שנים?.. אם אין לכם דבר טוב להגיד אולי כדי שתשתקו ולא סתם תגרמו לבן אדם להרגיש רע עם עצמו,הוא לא פגע באף אחד...

שמת לב לזה שכל הפנטזיות והתמונות

היו באותה תקופה שהוא היה עם החברה-אהבת-חייו שלו? ויש הבדל בין פנטזיות או אפילו צפיה בתמונות או סרטים באופן אישי לבין להציג תמונות עירום שלך בפומבי ולבקש מבחורות ליצור איתך קשר למטרות סטוצים. אפילו אם בסופו של דבר הוא החליט לא ללכת על זה (נגיד...)

ליידי123

New member
ומה בנוגע ל...

אנשים שפונים אליכם בבקשה לעיצה....בסטיואציה הרבה יותר חמורה,שהם בוגדים בפועל בבני זוגם...זה לא שישר אתם מסמנים עליהם איקס רק מעצם הבגידה..שלא לדבר על לצחוק\לרדת\לעקוץ...אז פה מדובר במשהו טיפה שונה,ואולי אפילו בהרבה פחות נורא,אם ניקח את האופציה שיובל צודק,והדבר נעשה,אך לא בכוונה רצינית,ולא באמת על מנת להיפגש ולמשש פנטזיות אלא סתם להעביר את הזמן בעת תקופת משבר עם חברתו..נכון...זה לא יפה לעשות את זה במקביל לזה שיש לך חברה...ויש שיקראו לו אפילו סוטה...אבל האם הוא חטא יותר ממישהו שבוגד בחברתו ובא אליכם בבקשה לעיצה...? והאם הוא עד כדי כך חטא שאתם,בהנאה רבה ניתן לציין, ממש קוטלים אותו כאן,צוחקים ומלגלגים עליו? זה פורום של אנשים מבוגרים...אני קוראת פה הודעות ומעריכה בדרך כלל את תגובותיכם כי הן מגיעות מאנשים משכילים בעלי נסיון חיים...אבל בקשר אליו פשוט לכלכתם...ואני לגמרי אובייקטיבית,סתם יצא לי לקרא את ההודעות והזדעזעתי!...

אלו דברים נפרדים

אני לא יודעת עד כמה עד עוקבת אחרי ההודעות שלו. יש אנשים שבוגדים (וגם הם חוטפים על הראש, אל תדאגי) אבל מספרים על הקשיים והבעיות בזוגיות שלהם ולכן מקבלים עצה קונקרטית (והם לפחות מספרים בעצמם על הבגידה ולא מנסים להסתיר את זה ולתת את הרושם שהקשר שלהם היה מדהים ושהם היו נפלאים לבן הזוג). יובל הזה בא אחת לשבוע בערך, מספר שהוא מתגעגע ולא יכול לצאת מזה, הוא כבר קיבל את כל העיצות שאפשר לתת והוא ממשיך להתעקש ולהתעקש עד שאין כבר מה לתת לו! הוא עושה הפוך מכל מה שייעצנו לו ואז חוזר להתבכיין שהוא לא מבין למה לא הולך לו. הוא בכלל לא מנסה לעזור לעצמו אלא רק לשקוע ברחמים עצמיים, אז שיפתח בלוג, שלא יבוא לבקש עיצות שהוא במילא לא מקשיב להן. אני בתור אחת שהגבתי להודעות שלו הרבה וניסיתי לעזור הרגשתי קצת סטירה לפנים לגלות שלבנאדם הסובל שכל כך מאוהב בחברה שלו אין בעיה לבגוד בה (וכן, אני מחשיבה פרסום תמונות של איברי מין ובקשות לסטוצים כבגידה ולא אכפת לי אם הוא חושב שאם היא לא ידעה ושהוא התייחס אליה "כמו מלכה" אז זה לא נחשב) ואז לבוא לכאן לבכות שהיא אהבה חייו ושהיא עשתה טעות שעזבה אותו (טעות? הבחורה מאושרת בלעדיו ולא רומזת אפילו במצמוץ שהיא רוצה אותו חזרה). את שוכחת שגם מאחורי אלה שנותנים עצה עומדים בני אדם עם רגשות, וזה מתסכל להזדהות עם מישהו, לנסות להושיט עזרה ובסופו של דבר לא מתייחסים למה שאנחנו אומרים וגם "שוכחים" להראות לנו את התמונה המלאה...

שימו לב

קודם כל תודה לכל התומכים . גם על המסרים. עכשיו לעצם הענין. מה שעשיתי אין להשיב.תשמעו הייתי בתוך מערכת יחסים והיות והיה לי רע מבחינת הכל חיפשתי דברים אחרים שיגרמו לי להרגיש טוב . חיפשתי ריגושים אך וירטואלים בלבד כי בבית לא קיבלתי את זה ועשיתי הכל כדי לקבל. לגמור איתה באותה תקופה לא רציתי כי כמו היום אהבתי אותה ברמות שאף אחת פה לא זכתה שיאהבו אותה כך וחשבתי שהסיבה שהיא לא מעניקה לי קצת חזרה זה מסיבות שונות שתלויות בה ולא שיארתי שהיא תחליט שהיא לא אוהבת אותי. דבר שאני מסרב להאמין בו עד כה. נכון שפניתי פה הרבה פעמים עקב אותה בעיה אך אם כל החוכמולוגים שכאן ישימו לב אני כבר עזבתי אותה והפעם באתי בבקשה לעזרה על למה היא התקשרה אלי לאחר שבועיים שאנו לא דיברנו ואני לא עניתי לה כי רציתי להקשיב ולעשות את מה שאמרתם. נקודתית על כל ההערות המוסריות - משום מה אני בטוח שרוב רובו של הפורום פה פעיל גם בפורומים אחרים מיניים יותר ופשוט נוח להם להסתתק כאן תחת שם אחר . איני יודע איך אותו בחור עלה על ההודעות שלי בפורום סטוצים אך מה הוא עשה שם? ולמה למשל את ריבת חלב אם אין לך מה להסתיר למה את לא משתשמשת בשמך המלא? או לפחות בחציו? אולי גם לך יש מה להסתיר? אני לא אנסתי , לא רצחתי ובניגוד להרבה פה לא בגדתי - למרות שהיו הצאות גם במציאות וגם בפורומים . זהו . אני לא אתנצל על כך שפניתי פה לעזרה . אני כן מצטער שלא סיימתי קודם את יחסי איתה ושכן פרסמתי את מה שפירסמתי ולא בגלל שמישהו פה מצא את זה אלא בגלל ששכחתי שיש פה הרבה ילדים קטנים וזה מזיק . טעיתי -אני מצטער. בסך הכל אני אוהב מישהי שדיי התעללה בי ביחסים , הזיקה לי ואני ביקשתי עזרה . זה הכל . אלה הם דברי פרידה מהפורום אולי אחזור בשם אחר כמו רובכם פה ואולי לא ביי

אני בחורה, לא בחור

ויש עוד כמה דברים שאתה טועה לגביהם, רק חבל לי לדבר לעצמי ולכן אני אפילו לא אטרח להסביר אותם. דבר אחד כן חשוב שתבין, לא משנה באיזה פורמים אתה נמצא, משנה מה אתה עושה שם. נראה לי שהרבה אנשים בפורום יסכימו עם המשפט הנ"ל. ומאחר שאתה כל-כך סקרן, יש בחורה שאני מאוד אוהבת לקרוא את מה שהיא כותבת ולצערי היא כותבת רק בפורום סטוצים ובבלוג שלה. הבנת או שאתה צריך עוד הבהרות?

למעלה