שוב אני הנודניקית.

שוב אני הנודניקית.

טוב, הזהרתי אתכם שאני מלאה ברעיונות היום, והמכתב של מאיה רק גרם לי להעביר את המסר הבא. בתחילה התכוונתי לשאול כמה מכם עשו משהו לעצמם, משהו טוב, מפנק, אגואיסטי בזמן האחרון.. אני משערת שלא הרבה. אז החלטתי לתת לכולנו כאן משימה, יותר נכון פקודה: כולנו מחויבים לעצמנו, לפנק את עצמנו, בתדירות גבוהה, קרי, לפחות פעם בחודש ואפילו יותר. אני מתכוונת לעשיית אמבט קצף, קריאת ספר, יציאה לסרט, קניית משהו פינוקי.. כל אחד והמוח היצירתי שלו, אבל, נא לשתף, להשוויץ כאן בפורום.. תראו, שאם תעשו את זה, באמת, מתוך מחשבה עצמית של משהו כיפי לעצמי, זה יתחיל למלא אתכם.. תהיו לפחות לאותו יום עם חיוכון על הפנים.. אז יאללה, צאו החוצה.. ותחזרו לספר. ואם למישהו אין רעיון, שיפנה לפורום וכולנו נעזור לו. בי לכם!!

g99

New member
שלום יקירתי.

מה חדש? חוץ מהמצב המדכא שיש לנו.... נו? מה אכלת היום? לא פיצות הא?

הי לך

דווקא ממש בסדר.. שמרתי מאד יפה היום.. האמת משום מה, לא ידעתי מכלום, עד אחרי הצהריים.. שגיליתי שהיה פיגוע רציני.. מדהים איך אני חיה לפעמים בעולם משלי.. מה איתך?? הולך?

מלאה

New member
עקרבית יקרה..

נראה לי שרובנו יודעות יפה מאוד לעשות למען אחרים.. הבעיה כמובן לעשות למען עצמנו. אולי את צודקת, הגיע הזמן שנזיז את התחת,נפסיק לרחם על עצמנו ונתחיל לעשות משהו מועיל שיגרום לנו להרגיש טוב. אני הלכתי להתעמל היום למרות שממש לא היה בא לי..וזה שבסוף הלכתי עשה לי טוב. מה את אומרת? זה נקרא פינוק??????? .מ.

תגידי את

מה שחשוב זה איך את הרגשת בסוף.. הרגשת, איזה יופי, עשיתי משהו לעצמי, עבור עצמי, השקעתי בעצמי.. אם ככה יצאת מההתעמלות, אז לדעתי, בהחלט כן.. זאת המטרה הסופית.. אבל נא להתמיד בכיפיות..

תרנגולת

New member
זה קצת בעייתי ניבוש:)

אני מרגישה טוב אחרי יום של צום, או אחרי שאני מקיאה.. כי זה משחרר את על מה שהיה בבטן. זה משהו טוב בשביל עצמי?! אם התעמול בשביל לשרוף את הקלוריות, והתעמלתי המון, ו``קרעתי`` והרסתי את עצמי- ואני מרגישה כ``כ טוב.. חח.. בעייתי, הא? אני עשיתי בימים האחרונים רק בשביל עצמי (לא לא.. לא צמתי), התחשבתי רק בעצמי.. דיברתי המוווווווון על עצמי (אפילו עם אנשים שהיו צריכים בעצמם הקשבה). ואני מצטערת כ``כ. אני מרגישה חרא עכשיו.. ואני הולכת לצום ולהקיא את נשמתי.. עכשיו יש לי זמן חופשי לזה. ואני נעלמת מכאן קצת (בשביל עצמי.. כרגיל). אני לא אהיה כאן הרבה. אז כן עשיתי בשביל עצמי. יאללה- אני.. מצטערת. התחרפנתי.. אני בתהליך התחרפנות מואץ. בוקר טוב שיהיה לכם. (אני לא במצב רוח רע אגב.. אם תהיתם:) אוהבת.

ילדונת, חמודה שלי.

התכוונתי, למצוא דברים שהם כיפיים בלי קשר לאוכל, לדיאטה, דברים אחרים.. אבל את נשמעת לי במצב רע מאד, גם אם את מכחישה. חוץ מזה, את כן צריכה להוציא ולדבר על עצמך לפעמים ולדעתי, כפי שאת יודעת, את לא עושה את זה מספיק ותראי מה קורה שאת כן עושה, את מרגישה רע. זה לא טוב, את צריכה להיות טיפה אגואיסטית, למרות שזאת מילה עם אסוציאציה נגיטיבית. כי בסוף את תסחבי כל כך הרבה, את כבר, וזה נורא, פשוט רע מאד. אז מתוקה שלי, תתחילי לדבר, את יודעת שאת יכולה איתי. וכשאת עושה את זה, תביני, תפנימי, שזה דבר טוב, אפילו טוב מאד וזכותך לעשות את זה. טוב חמודה, תדאגי לעצמך, אני אוהבת אותך מאד וצריכה אותך בריאה ושלמה. (גם אני אגואיסטית קצת). בי חמודה שלי. תשמרי על עצמך. ניב

תרנגולת

New member
יש ויש

יש לדבר על עצמך עם מישהו שצריך אותך.. ויש לדבר על עצמך עם מישהו שהוא עמיד ויציב וחזק ולא אכפת לו.. עשיתי משהו אגואיסטי. אכזרי. אני לא אסחוב יותר מדי כי אין לי מה.. יש לי מצבי רוח מדי פעם- ובדר``כ אני בסדר.. קצת בכיינית. אבל לא חסר לי כלום. אני בסדר גמור. אני לא במצב רע בכלל.. ואם אני רוצה יש לי את כל העזרה שבא לי. אני אשמה בשטויות שלי. אין לי זכות. יאללה. שיהיה לך יום טוב:). --<-{@

הבנתי..

אז ככה, אני מספיק חזקה ועמידה נפשית בשביל לשמוע מה עובר עליך.. אז אם נוח לך ואת רוצה אני כאן בשבילך. אולי במקרה הספציפי שעליו את מדברת, את צודקת, אני לא יודעת, כל מקרה לגופו, אבל עדיין יש מקומות או אנשים שאיתם כן את יכולה לדבר וצריכה לדבר. אני לא חושבת כמוך, שזה רק מצבי רוח.. וגם אם כן, לכל אחד מותר וזכותו שיהיה לו ושיהיה מישהו להיות שם בשבילו כשרע ומגעיל לו.. זה הרעיון של חברים.. אז שוב אני חוזרת (איזה נודניקית שאני) ואומרת לך, שאני כאן!!! בי חמודית.. ניב

תרנגולת

New member
לא לאא לאא...

תשמעי חומד, לא כל הזמן צריך להיות שם מישהו בשבילי. זה טוב כשיש, זה טוב. אבל זכותי? אין לי זכות שכזו. מותר זה מותר, זכות זה עניין אחר. זו מתנה, לא זכות. זו מתנה שקיבלתי, לא זכותי. ותודה עליה, לסליחה למי שהעמסתי עליו.. סליחה סליחה. רק.. אני בסדר עכשיו, אפילו מעט מחייכת.. הרבה למעשה. מצבי טוב.. טוב. טוב. זה רק מצבי רוח מדי פעם. `קיי? :) יום טוב. תודה. תודה..

גברת נכבדה

את לא מצליחה לשכנע אותי.. אבל תעשי מה שאת רוצה.. בכל מקרה, חשוב לי רק שתזכרי, לא לשמור דברים בבטן וכשרע להוציא אותם.. (ולא בדרך פיסית..) זהו, די להטפות. אוהבת ובי.

תרנגולת

New member
לא מצליחה לשכנע אותך במה?

עשיתי את זה שוב.. דיברתי על עצמי כשלא היה צריך. עכשיו היא כבר יודעת. העניין הוא שהיא לא היחידה. עזבי. עזבי. עזבי.

חזירע

New member
H-) תכניתה של חזירע למחר...

אוקיי, אז אני החלטתי.... מחר אני לא הולכת לחפש עבודה חדשה... מחר אני לא חושבת בכלל על לימודים.... מחר אני לא כועסת על עצמי... מחר...מחר אני הולכת להחליק על רולרבליידס בפארק.... ולא אכפת לי שכולם יצביעו ויצחקו על השמנה שמתגלגלת לה על הרולרס`... אח``כ, אינשאללה, אני לא אתפדח ואלך אולי לסרט בקניון...וישים פס גדול על איך שאני נראית ועל הפחד הזה שאולי אני אפגוש מישהו שיסתכל, ישאל, יהיה המום מהשינויים הפיזיים שעברתי או/ו יאלם דום מרוב שוק על הופעתי המזעזעת... מחר אני הולכת לעשות לעצמי יום נחמד... לא משהו בומבסטי אלא כמה דברים קטנים של מה בכך כביכול, כמה דברים קטנים-גדולים כאלה שיכולים לעשות כ``כ טוב...יכולים לעשות אותי קצת יותר אופטימית, קצת פחות עצובה...שיכולים לתת לי כוחות לימים הבאים...לתת תקווה... מקווה לא להתחרט עד מחר... ביי ביי אוהבת, חזירע.

העלית לי חיוך על הפנים

זאת החשיבה.. ונא להתמיד.. יהיה לך נהדר מחר ואני רוצה לשמוע איך היה.. יופי, אני גאה בך..

חזירע

New member
ניבוש....

תודה שהזכרת את מה שכיביכול כ``כ טריוויאלי...לקום בבוקר ולחשוב מה יעשה לנו טוב היום.... תודה על הדברים המקסימים שאמרת...תודה שהזכרת שאפשר גם אחרת... מקווה שגם לך יש תכנית למחר...תכנית מהסוג הכיפי...(``דיר-באלאק`` אם לא...) אוינק אוינק= ביי ביי שלך, חזירע

אל תדאגי

אני את שלי עשיתי היום ואני עושה את זה כבר למעלה משנה, פעם בשבוע הולכת לראות סרט בקולנוע (לפחות אחד).. והיום כבר ראיתי סרט ופינקתי את עצמי.. אני שמחה שקיבלת את הרעיון בדיוק ברוח שאליו כיוונתי אותו.. ממש מרגש אותי לשמוע את זה. תהני ותבלי, ואל תשכחי לספר לי איך היה.. בי, ותשמרי על עצמך

למעלה