שוב אני בבית > 750 או 80

ddolphin

New member
שוב אני בבית > 750 או 80

שלום לכוווולם...... זה עתה חזרתי מטיול ארוך בעולם ואת החוויות שלי הנצחתי בעזרת בפוג'י 2600 שלדעתי נתנה תמורה לא רעה ביחס למחיר. כבר לקראת סוף הטיול הרגשתי שאני לא יכול יותר עם המצלמה הזו, היא כבר עייפה מידי לאחר אלפי תמונות ותנאים לא תנאים. אז נפלה ההחלטה לקנות משהו חדש. כרגע אני מתלבט מאוד בין שני מצלמות ה C750 ו ה A80, ברור לי ששני המצלמות לא ממש באותה הקטגוריה מבחינת הזום אבל מה לגבי האיכות?? ידוע לי שב A80 ניתן לצלם תמונה פנורמית (לקבל על המסך חצי תמונה ולהשלים) האם יש את האופציה הזו ב C750? מה ההשלכות של עדשה גדולה (750) מול עדשה קטנה (80) בקוטר, לטוב ולרע?? - בזמנו שעשיתי ניסויים בהרבה מצלמות עד שהגעתי למסכנה ש 2600 זו המצלמה שאני רוצה, מצלמות בעלות עדשה קטנה נתנו איכות ירודה מזו של המצלמות בעחות עדשה גדולה יחסית. למישהו יש מושג לגבי חוזק ה 750,וזאת אני שואל מאחר וחבר שטייל עם A70 ושכח את המצלמה על גג הרכב ונסע, המצלמה נפלה ונחבטה קשות אך פרט לסריטות עמוקות בגוף היא המשיכה לעבוד כרגיל וגם האיכות נבדקה והיתה כמו מקודם. שאלה אחרונה חביבה >>> ב 2600Z תמיד היתה לי בעיה שמה שרואים בעינית זה לא מה שרואים במסך וזה פשוט היה משגע אותי עד שלמדתי באיזה זום איזה חלק מתווסף לי לתמונה, לגבי ה C750 אין בעיה מאחר ואני רואה את התמונה בעינית דרך העדשה, יש למישהו ניסיון עם העינית של ה A80?? חשוב לציין שיש בכוונתי לצלול עם המצלמה (עם קייס כמובן <-: ). בקרוב אכתוב רשמים על שימוש בדיגיטלית בחו"ל מאחר וראיתי שהמון צלמים עושים שטיות לדעתי ומבזבזים סכף סתם. מצורפת תמונה מעניינת > בקרוב עוד הרבה המשך יום טוב אמיר

jshippin

New member
לי אין תשובות בשבילך...

אבל לפי התמונה ניראה לי שהיה עדיף לעשות פרסה

ddolphin

New member
לאף אחד אין C750 ???

השאלות שלי קשות מידי או אולי לא שוות יחס ? מצורפת תמונה שלא ממש יצאה טוב אבל בכל זאת מעניינת.

ddolphin

New member
הקפצה

אני תמיד נדחק לעמוד השני !!! אולי בעלי התשובות לא מגיעים להודעה. בהצלחה לי

למעלה