שוב אכזבה מ figleaves

• פותח הנושא עב
  • פורסם בתאריך

עב

New member
שוב אכזבה מ figleaves

הפעם הזמנתי רק חזייה אחת, אבל המוצר קטן, הקאפ לא מכסה את כל מה שצריך והרצועות קצרות מדי! פעם ראשונה שאני נתקלת בתופעה כזו ואני לא נדיבת ממדים בכתפיים! האמנם אין ברירה אלא לקנות במחירים המופקעים בארץ? זה פשוט מדכא אותי. חושבת שאעבור לברוויסימו ונראה אולי שם יצליח לי משהו.
אל תדברו אתי עד שזה יעבור.

sheffys1

New member
לא מדברת, רק מחבקת...

נחמה173

New member
ברוויסימו - שאלה

מנצלת את השירשור לשאלה על ברוויסימו - האם מיועד רק למידות גדולות?
כשמבקשים שם לבחור מידה זה מתחיל רק מקאפ D. מה עם A B C ?
או שיש משהו במידות שלהם שאני לא מבינה ?

אגב, חיפשתי בfigleaves חזיה בצבע ניוד יחסית נקיה מקישקושים ותחרות (כדי ללבוש מתחת לחולצות לבנות) ועם קצת ריפוד ולא מוצאת דבר כזה במחיר סביר.
אשמח לקישורים אם מישהי נתקלה.

ענבל מ

New member
הצעה (שלא ניסיתי בעצמי)

מה עם ללכת למדוד כמה דגמים בארץ ואז פשוט להזמין אותם ברשת?
&nbsp
בכל מקרה מקווה שלא תתעצבי שנית... בהצלחה!

עב

New member
הבעיה שזה לא פשוט

הלכתי, מדדתי, חיפשתי ברשת וקשה למצוא את המידות שלי.
עד שמצאתי משהו באמזון דרך ספק חיצוני, התברר שהפריט לא במלאי. המחיר היה שליש מזה שבארץ! לכן אני מרגישה שמנצלים אותי ומפקיעים מחירים בצורה מטורפת.
דגמים אחרים כנראה מיושנים ולא מוכרים אותם יותר.
נמאססססס.

C H 4

New member
את קונה של אותה חברה שמדדת בארץ?

את בטוחה שאת מחפשת מידה נכונה?
אני מופתעת מהבעיה שלך כי מעולם לא סבלתי מהמידות בפיגליבס. בהתחלה קניתי רק חזיות של פנטזי כי מדדתי כמה דגמים בארץ והבנתי אילו גזרות מתאימות לי ואילו לא וגם מה המידה האמיתית שלי (בזכות מוכרת מעולה בליה לונדון).
לאחרונה התחלתי ממש להעיז וקניתי כמה חזיות מחברות שאני לא מכירה, אחרי שקראתי את כל הביקורות של גולשות (והעזתי לקנות רק את מה שגולשות דיווחו שנאמן למידות של פנטזי). אפילו מצאתי חזית סטרפלס קצת הזויה אבל שאשכרה עובדת ולא עולה המון. חשבתי שזה משהו שאני לעולם לא אמצא.
ניסיתי כמה פעמים מהסקרנות לבדוק מה המידה שלי דרך המדדים באתר, ולא תמיד הוא נתן לי את המידה האמיתית שלי (אולי אני לא יודעת למדוד את עצמי, אולי זה מה שקורה גם לך
). אני בטוחה שהמידה המוצהרת שלי נכונה משום שבחנות בארץ שיחקתי עם ההיקף והקאפ וכשמודדים אז באמת רואים מה נכון ומה לא.
ברוויסימו, פיגליבס וברה סטופ מחזיקים את אותן סחורות, אני לא חושבת שהבעיה שלך היא בחנות אלא בבחירה של המידה. לגבי ה"איך בוחרים" חוץ מחזיה אחת שקניתי במחיר מטורף בארץ ורציתי בצבע ספציפי נוסף, אני לא קונה חזיות במחיר מלא באתרים האלו.
בדרך כלל אני מסתכלת על פנטזי ופריה ואני מחפשת לפי המידה שלי מה קיים במלאי, ומתוך מה שקיים במלאי מה במבצע.
כשקיבלתי ביטחון גם התחלתי להזמין חברות אחרות לפי צרכים מיוחדים- ספורט, סטרפלס וכו'.
בדרך כלל אני בודקת מה קיים בשלושת האתרים (bravisimo, bra stop, figleaves) ומזמינה מהאתר שמציע את האופציות שהכי בא לי.

למעלה