שוב איתכם....

shanikoo

New member
שוב איתכם....

חזרתי אליכם אחרי סופשבוע מפרך ביותר... אז לכל מי שמעניין אותו איפה הייתי(אני יודעת שרק נאסטי,אבל תעשו כאילו..),הייתי בסמינר הכנה לפולין.בפסח אני יוצאת למסע,ובשביל שנהיה מוכנים,עושים לנו הכנות,שלוש במספר(זו הייתה השניייה),שנמשכות מחמישי ועד שבת,שם אנחנו לומדים ומתדיינים על כל ההסטוריה ומשתדלים לכסות כמה שרק נוכל את כל הנושא.אז לא מזמן חזרתי,והיה ממש מעולה,נורא מעניין וכיף והכל,ואני כבר ממש ממש מחכה לצאת למסע. גם כמעט ולא הייתי פה כל השבוע(איסורים אימהיים,לכו תבינו)אז בכלל היה חסר לי קצת זמן איכות עם הפורום. אז סופסוף אני כאן,והשאלה המתבקשת היא,איפה אתם????אני מתגעגעת,ואתם לא כאן!!!!!לא חוצפה?בטח שכן!!! אני מקווה שלכולכם הייתה שבת מצויינת,ושכולכם בסדר. אה,ומאד התגעגעתי(איך לא?)... אוהבת המון שבוע טוב שניקו

מה שאומר..

שבפסח... את הולכת להרבה הרבה זמן ???? ועוד לפולין את נוטשת אותי???? אם הית נוטשת לאיים הקאריבים עם אחרת... *בדויה למשל??* או הית בורחת להתחתן בוואגס *עם בדויה??* או הית ... לא יודעת מה!! אבל פולין???? טיול בית ספר???? אוישששש נו באמת!!!

shanikoo

New member
כן,זה בדיוק מה שזה אומר...

אני יודעת עצוב,אבל תצטרכו להסתדר בלעדיי עשרה ימים שלמים(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :-( :-( :-( רק אל תגידו שאני לא מכינה אותכם מראש... אל תדאגי,נכון לעכשיו אין שום טיול באופק,או חתונה(למרות שאם בדויה תופיע לי עם חוטיני ושני כרטיסי טיסה,אני לא בדיוק...אהמממ...אתנגד...). אז אני עוזבת אותך רק לטובת פולין,אבל זה חשוב,וזה גם זמני. בכל אופן,יהיה לי קשה בלעדייך,אבל אני אסתדר,איכשהו,אני בטוחה שגם את!!! מתה עלייך!!!

למעלה