שוב איחרתי מורתי..

pere-bar

New member
שוב איחרתי מורתי..

עומד בפינה הכנתי שאלה בחיי אולי את תעני? היתה לי פעם מורה יפהפיה חתיכה מדהימה, למדתי היסטוריה בחשק היא שוררה את האיליאדה ואודיסאה. ואני רק חלמתי לחדור בין מיצריה. ואפילו היום כשאני נזכר בה בא לי שוב להפליג לטרויה.. זה טבעי המורה?

pere-bar

New member
הו הלנה מטרויה

פתחי שערי חומותייך סוסי כבר צונף בכניסה חכי עד חצות הלילה נתקיף ונבקיע עד כלות הנשימה. ריצ´רד

זה טבעי

בהחלט. אבל למען הסדר הציבורי תביא פתק מהמנהלת ותירשם במזכירות. אתה יודע על עוד תלמידים שמפנטזים על המורות במוסד הזה? ההנהלה תשמח אם תלשין. זיוי

pere-bar

New member
מלשין אותך

מלמעלה למטה הפוך וישר עד שהזיו שלך יגר כנהר

pere-bar

New member
מכור

על הלשנות ארוכות ומשכרות ככה הגיר לא יחרוק שנחליף מהלך?

אפי לוג

New member
מה קורה פה?

הלשנות, העתקות, מורות? חזרנו לימי המוסד הסגור? איך שאתה יודע להתמסר לכל אחת בנפרד....

pere-bar

New member
נתפשתי

על חם מודה באשמה מתמסר בקלות ואוהב לכדרר כמו פרא בר אבל את מורתי משחק הגמר..

אפי לוג

New member
פעם

אמרת לי שאתה לא מתמסר פעם אמרת לי - אני רק מכדרר פעם אמרת - אני חי בערבות פעם נהמת - אני זאב של חידות שנתפשר על חצי גמר?

נחליף מהלך

אבל צריך להיזהר שלא להיות על אוטומטי. אפשר להציב לך מול העיניים גם תמרור? [אזהרה, עצור, תבחר אתה] זיוי [שמה רגל על רגל ומתמרנת בתנועה]

pere-bar

New member
הציבי

תמרורייך רגל על רגל אני כבר רגיל לחטוף נקודות המכונית שלי לא אוטומטית והגיר צמא לידיים רכות אולי נזמין את השוטרת לנסיעה עד השלט?

המכונית

שלך חורקת. או שאלה העצמות שלי? אם שוטרת עד השלט, אז שיבוא גם השוטר מקוף. אבל אחרי השלט, הם עפים. אני מזהירה אותך. זיוי [עצור, בטרם תעבור]

למעלה