שוב אותה בעיה

somone14

New member
שוב אותה בעיה

יש לי בעיה בפיירפוקס עם האתר של ה-NBA. לא פותח לי תקצירי של משחקים... משהו ב-OPTIONS של הפייר נכון? מי שמבין בזה ויכול לכוון אותי - אשמח.

go lakers go

New member
אני אנסה לעזור

מחשבים זה התחום שלי , ואני גם גולש FIREFOX ולא נתקל בשום בעיית צפיה באתר של ה NBA ושל הליג פאס בדקת אם מצליח לראות באקספלורר ? 1 - כל הוידאו באתר NBA מבוסס על פלאש . אתה צריך להתקין את הגירסה ( אם היא עדיין לא מותקנת כבר ) הכי מעודכנת של הפלאש . אתה יכול להוריד אותה מכאן . שים לב יש שתי גירסאות של פלאש - אחת של IE ( אקספלורר ) ואחת של Non-IE ( של דפדפנים שאינם אקספלורר כמו פיירפוקס וכדומה) תוריד ותתקין את שתיהן ואז יש לך את הגירסה הכי מעודכנת של הפלאש 2 - יכול להיות שאיזשהו תוסף בפיירפוקס חוסם לך את הפלאש . את זה אתה יכול לבדוק בתוספות ( Add-ons for Firefox ) . אצלי התוספות וההרחבות של הפיירפוקס נמצא בסרגל צד - לשונית רביעית מלמעלה . אתה יכול להגיע לתוספות גם על ידי הסרגל כלים למעלה - כלים >> תוספות 3 - אם עידכנת את שתי הגרסאות של הפלאש כפי שציינתי בסעיך אחד אתה אמור לראות את הוידאו של ה NBA גם בפיירפוקס וגם באקספלורר . אצלי רואים בשניהם חלק בהצלחה

../images/Emo207.gif רעיון לטרייד

הטרייד הזה יכול לעבור רק אחרי ה15 בדצמבר כי שחקנים שוחתמו בקיץ לא יכולים לעברו עדיין.. קליבלנד נותנת: אילגאוסקאס (11.5), היקסון (1.4) קליבלנד מקבלת: צ'ארלי וילנואבה (6.5), קוואמי בראון (4) למה לקליבלנד? מה שקליבלנד צריכה זה גבוה שמסוגל לקלוע מבחוץ ובכך לרווח את המשחק. זה בדיוק מה שוילנואבה נותן לה. ידוע שהיא רצתה אוו בקיץ אבל לא יכלה לתת לו את הסכומים שהוא קיבל בדטרויט בגלל שהם מעל התקרה ולכן לא מסוגלים להציע לו חוזה כזה אפילו אם היו רוצים. אילגאוסקאס עד עכשיו לא מצליח להשתלב יותר מידי, אבל סביר מאוד שדטרויט יסכימו לתת לו בייאאוט אם הוא יוותר על סכום כסף והוא יכול לחזוק לקליבלנד ולשחק כמה דקות בתור הבקאפ לשאק. הויתור על היקסון כואב, אבל הוא שווה את הרווח שוילנואבה נותן, וקוואמי בראון הוא סתם פילר למרות שהוא יכול לתת מספר דקות של הגנה טובה. רוטציית גבוהים אחרי הטרייד: וילנואבה (32) / ורג'או (12) / לברון (4) שאק (28) / ורג'או (16) / קוואמי (4) דטרויט נותנת: צ'ארלי וילנואבה (6.5), קוואמי בראון (4) דטרויט מקבלת: אילגאוסקאס (11.5), היקסון (1.4) דטרויט מקבלת הזדמנות לצאת מהחוזה שהיא נתנה לוילנואבה בקיץ והוא עד עכשיו רחוק מלהרשים. בן וואלאס מקבל הרבה דקות ונותן תפוקה מצויינת (כמובן שלא מבחינת נקודות). אילגאוסקאס הופך בקלות להיות הסנטר המחליף שלהם ומוסיף להם קצת גודל, למרות שהוא לא שחקן שנאבק מתחת לסלים, ואם הם מחליטים שהם לא רוצים אותו הם יכולים לשחרר אותו שיחזור לקליבלנד ולקבל הקלה כלכלית. כמובן שהרווח הגדול שלהם בטרייד הזה הוא היקסון שהראה המון פוטנציאל השנה והוא כמובן גם פרוספקט ארוך טווח שיוכל לעזור להם גם בהמשך. רוטציית גבוהים אחרי הטרייד: היקסון (24) / מקסיל (18) / ווילקוקס (6) וואלאס (26) / אילגאוסקאס (18) / ווילקוקס (4) אם לדעתם קליבלנד אומרת לא ובגדול, אז אפשר להחליף בחירות בדראפט הקרוב אבל אני בספק אם דטרויט מסכימה, אז אפשר לזרוק בחירה עתידית אם לדעתם דטרויט אומרת לא ובגדול, אז אפשר להחליף את קוואמי בראון בג'ייסון מקסיל שיש לו עוד חוזה ארוך ורע. אם לדעתם קליבלנד אומרת כן, אבל דטרויט לא, ואחרי שמחליפים את בראון במקסיל אז קליבלנד אומרת לא למרות שדטרויט מסכימה אפשר בכל זאת לזרוק בחירת סיבוב ראשון עתידית או החלפת בחירות. אם לדעתם הראש שלכם כואב מכל המצבים ההיפותטיים האלה, אז אתם מוזמנים להפסיק לקרוא ולהגיב...

הופ, תגיבו. ../images/Emo13.gif

נשמע כמו טרייד נחמד

אבל לדעתי צארלי V זה לא מה שהקאבס צריכים כדי לקחת אליפות - לא רואה אותו תורם מספיק או משנה את הסטטוס של הקאבס . קליבלנד צריכים אולסטאר אמיתי (אולי בוש שרוצה לברוח כבר השנה) במקום השחקנים המתיימרים להיות כאלה באוהיו או לחילופין רכז אמיתי שייקח מלברון את הכדור ויהפוך אותו לפינישר (ואולי גם המגן) הטוב בליגה - אנדרה מילר ? שאקיל כרגע מזיק יותר מאשר מועיל

עידו17

New member
צ'רלי? אליפות? ועוד באותו משפט???

תמיד נחמד לקבל איזה כריס בוש לקבוצה, אבל הבעיה העיקרית של קליבלנד היא הגנה בקו האחורי ושאלת הבריאות של הסנטרים. וילנואבה, וגם בוש, לא פותרים אף אחת מהבעיות האלה. שאקיל הגיע לקליבלנד משתי סיבות עיקריות - השפעה מנטלית על לברון ג'יימס ונוכחות הגנתית בפלייאוף. היכולת הנוכחית שלא לא משפיעה על אף אחת מהמטרות האלה.

זאת הסתכלות משונה

הרי רול פלייר הוא לא מה שיביא לקבוצה אליפות, ובכל זאת... הלייקרס לוקחים אליפות בלי אריזה? אני לא בטוח. בוסטון לוקחים אליפות בלי פוזי? ס"T לוקחים לבי בואן? בסופו של דבר יכול להיות מצב שאיזה רול פלייר והא ההבדל בין האלופה לסגנית. לקליבלנד אין סיכוי להשיג מישהו בקאליבר של בוש, ולא שהטרייד הזה יהפוך אותך מיידית לאלופה, אבל לדעתי הוא משפר אותם לפחות חזרה למרוץ, כי לא משנה מה תגידו, רק תחילת העונה, שאק עוד ייתחבר והכל, הוא פשוט לא מה שהם צריכים וברור שבופו של דבר עדיף איתו מבלעדיו, אבל אני לא מאמין שזה ישפר אותם מספיק.

Oxycodone

New member
טרייד גרוע

ביג Z גמור ואין מה לעשות איתו בדטרויט ולא חסר להם גבוהים,וילנבואה צעיר והוא עוד ישתפר העונה צריך לזכור שהוא חזר מפציעה. וסה"כ החוזה שלו לא הכי גדול אם הוא יתן מספרים טובים בהתקפה. השחקן היחיד שיושב בדטרויט על חוזה רע זה מאקסיל..למרות שהוא אחלה שחקן חסר לו התקפה וריבאונדים. צריך לנסות להעביר אולי את מקסיל ריפ או אולי גורדון ולהשאיר את ריפ. אבל רק בשביל משהו איכותי, אבל לחזק את הקאבס תמורת כלום.......? בן גורדון גם יושב על חוזה גדול מאוד, אבל הוא אולי יוכיח את זה עם היכולת ההתקפית שלו.

אמרתי, אפשר להחליף את קוואמי במקסיל

ואז דטרויט נפטרים ממקסיל וגם חזרה את הקאפ ספייס שלה מהקיץ ואת היקסון שהוא פרוספקט צעיר שיכול להתאים להם.

למעלה