*שובתת*

אני טיפש.

ברצינות. הגעתי למסקנה הזאת השבוע. נסעתי עם יערה במונית ... והתפוצצתי מצחוק במונית אז הנהג אמר לי ``וואי ... אתה אהבל ...`` ויערה ? יערה מחזקת אותו .. ``כן כן .. הוא אהבל ..`` ואני ? אני חיזקתי אותם ``אני אהבל``. אבל בלי קשר... יש לי שאלה ... יש בנות שדוחפות אחת לשניה טמפונים ?

rastotman

New member
איייווו..

או קיי, בוא נתחיל מלאא! לא עושים את זה, בדיוק כמו שלדחוף אצבעות אל תוך עצמנו זה לא בדיוק מה שאנחנו עושות אחרי שאנחנו עושות פיפי, והפח בשירותים זה לא כדי לירוק בו! גאאש, מאיפה הרעיונות המעוותים האלה? עד כמה ששאלת אם יש בנות כאלה, חייבות להיות, אני לא מעריכה שזה מתוך חברות טובה [אלה אם כן זה קשור בבעיות גופניות משונות, בשילוב עם איזשהי פסיכיות]- ובטח יש גם זכרים שיעשו את זה. יש בעולם הרבה מאוד אנשים עם גישה חופשית לטמפונים, וחלקם הגדול הם אנשים יצירתיים- אז אם אתה רוצה לחשוב שיש בנות שעושות את זה, תהנה- רק אל תשאל שאלות כאלה ברצינות.

goldy

New member
ממש לא

הבדיקה בצו היא ``אחד-אחד``. לא עומדים אחד אחרי השני

לא לא ... אולי אצלכם ...

אצלנו מכניסים 10 ביחד .. שמורידים את הבגדים ביחד ... ועוברים את הבדיקות ביחד ...

לי יש בעיה להיות ערום ליד בנים אחרי

אחרים... ואני מכיר עוד הרבה כאלה. אני גם לא מודד את הזין שלי עם אחרים.

goldy

New member
תמיד ישנן מחיצות כלשהן...

אבל לא בטוח שתהיה לך דלת מאחורה, רוב הסיכויים שהמקלחת תהיה פתוחה מאחורה (מהכיוון שנכנסים) ומחיצות משני הצדדים. באופן כללי אין לך מה לדאוג, או שתלכי להתקלח אחרונה

כי זה לא נעים...

אף פעם לא התקלחתי בקומונת בנים/בנות... אלא רק עם עם אחד/ת... לא יודעת, עם הבנות נגיד בשכבה שלי, להתקלח? אפילו שיש לי שם חברות ממש ממש טובות, זה ממש לא נעים, לא יודעת למה... אפילו עם בנאדם אחד דיי קשה לי להתקלח כי הוא/היא כאילו מביט/ה לי על הגוף ושופט אותו, זה מעצבן לאללה.

AirOHead

New member
מיכל... נראה לי שברת שיא

את הבן אדם עם הכי הרבה הודעות בכל הפורומים פה לדעתי... אין קשר להודעה סתם להודיע נ.ב למה לא מתחבר לי האיי סי קיו!?

אני מכירה 3 אנשים שהיו ו...

ואמרו שהיה פצצות ! אני אפילו מכירה מישהי שהייתה בגדנא השנה פעמיים (היא עברה בית ספר במחצית וככה יצא לה...). ובקשר לזה שיושנים באוהלים, אני ישנתי באוהל (כן, כן) במשך שבוע וזה לא כ-זה קשה, מסתדרים.. אם את לא מאלה ש``שיו נישברה לי ציפורן``, ניראה לי שתעברי את זה- וגם אם יהיה מסריח, חפיף אז זה חויה... מקווה שעזרתי לי .ד.

למעלה