*שובתת*

Levinzone

New member
*שובתת*

אנשים, אני ממש צריכה את עזרתכם...יש לי ביג התלבטות... טוב, מחר השכבה שלי יוצאת לגדנ``ע (בערך, 100 איש לא יוצאים). אני לא יודעת מה לעשות....לצאת או לא???? מצד אחד- אומרים שזאת החוויה הכי גדולה שזוכרים מהתיכון, ושנהנים וכו. מצד שני- שמים אותנו באוהלים באופן אקראי, 10-20 באוהל, ואני בטוווחה שישימו אותי עם פרחות ולא עם חברות שלי, וגם אין לי מושג איך אני הולכת להתקלח שם (המווון בנות במקלחות בלי וילונות). אני ממש ממש לא יודעת מה לעשות וזה מבאס אותי!! אם יש פה מישהו שהיה בגדנ``ע, בבקשששה תעזרו לי...(עדיף שתראו לי יתרונות ולא חסרונות :}). גאד בלס האגן דאז -יעל-

Levinzone

New member
*שובתת*

אני הולכת להתקלח עם בגד ים...וזהו אחרי שקורט ניסה לשכנע אותי לא ללכת- אני נראה לי הולכת:) יש Hey You ברדיו...מגניב -יעל-

אם קורט ואני מסכימים על משהו,

אז אנחנו צודקים, כי אחרי הכל, אני תמיד צודקת. אל תלכי וזהו. hey you זה טוב think floyd מיכל

צריך אישור הורים בשביל זה, לא?

מסיפורי הגדנע ששמעתי, זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לבנאדם, זה איזה 4 ימים של סיוט לא נגמר, לא? טוב נו, לי יש בעיות גופניות, אני לא אצטרך לצאת לזה :) יאי לי בכל מקרה, תבריזי, זה לא כאילו תהני שם. נכון? מיכל

Levinzone

New member
*מתחיל להימאס, אבל אני עדיין שובתת*

המממממ די..תפסיקו!!! ביקשתי שתעודדו אותי לצאת, לא להישאר!!:) המממ אמרו לי דווקא שממש ממש נהנים שם, ושזאת חוויה ענקית וכל זה. וחוצמזה, אין מה לאכול שם אז אולי נוריד כמה קילו חה חה. אני אהנה (ויהי מה:)) -יעל-

אני כופה עלייך להשאר בבית!!!

את לא יוצאת לגדנ``ע!!! את עוד תראי שאני צודקת ואת תסבלי!!! יודעת מה? את יוצאת? בסדר! אני מאחלת לך ש... ש... שתאכלי חול!!!!! הא!!!!!! זה נורא אני שונאת לאכול חול זה עושה הרגשה איכסה בשיניים!! הא האה א!!!! הכל ברוח טובה :)

יועצות ואמהות?

וואט דה פאק הן מבינות? ;-) (אוה, חרוז!!!) אבל זה נכון, מי מבין יותר בימי גדנ``ע? היועצת שיושבת באוטובוס ומביטה עליכם רצים ועושים משימות לא מהעולם הזה, או אלה שחוו את זה באמת??? אל תצאי!!! מיכל

סופרמן18

New member
אף פעם לא הייתי בגדנ``ע אבל...

יש לי רק שאלה אם אין לך איזה פגמים גופניים מה הבעיה להתקלח עם בנות אחרות? ערן

Levinzone

New member
*עדיין שובתת*

אין לי פגמים גופניים!!!!!!!!! אבל בכל זאת, אני לא מסוגלת להתפשט ככה מול המון בנות. ועוד מהשכבה שלי..פיכס. לא מסוגלת... -יעל-

סופרמן18

New member
לשבות או לא לשבות? זאת השאלה

קודם כל אני שמח לשמוע שאין לך פגמים גופניים:) למה לבנות יש בעיה להיות ערומות ליד חברות שלהן ולבנים(או שזה רק אני?) אין בעיה להיות ערומים ליד חברים שלהם? מקלחת נעימה ערן

Hell is beige

New member
דווקא לפי הסטטיסטיקה

באזור שלי לפחות... לבנות יש פחות בעיה עם זה מלבנים... החמשוש חושב ת`עצמו מינה צמח וקופץ מהחלון אפילו שזה קומה ראשונה אבל לא נורא זה היה רק מעשה סמלי להביע נקודה ואגב נקודום הוא לא השתמש בסימני פיסוק כל המשפט הזה

אני דווקא חושב

שבנות מאוד שיתופיות ... מחליפות טמפונים ביחד ודברים כאלה .. או שאני טועה .. בכל מקרה .. ככה אני רואה את זה .. גם משתינות ביחד .. בנים ממש לא ככה .. אבל בצו גיוס .. זה גועל נפש .. שכולם עומדים שם עם תחתונים אחד מאחורי השני ..

המממ...

מחליפות טמפונים? אוקיי, חפיף יענו אם חברה שלי מלווה ממני טמפון, אבל על מחזור וכאלה אני יכולה לדבר עם *כל אחד*. אתה לא רואה אותי דוחפת לחברות שלי טמפון לכוס, תודה רבה. להשתין? המממ בחדרי שירותים נגיד כשחברה מלווה אותי, היא לא איתי בתוך התא או משהו כזה אלא מחכה לי בחוץ. ואם מדובר בטיול שנתי, אז אנחנו סתם הולכים לעשן בתור תירוץ ל``המורה אני צריכה פיפי``. נראה לי אנשים התחילו באמת לתהות למה כל פעם שתמוז הלכה להשתין, היא הלכה איתי, ועוד לכ``כ הרבה זמן! (מה הן לעזאזל עושות שם...?) מה אתה בכלל יודע על בנות? טיפש. מיכל

למעלה