שובר שוויון

sela v

New member
שובר שוויון

נא לשרשר כאן את הצבעתכם לגבי התמונה שאהבתם יותר מ-3 התמונות שהגיעו למקום ראשון. התמונות הן 13, 25 ו-48.

maz

New member
מהשלוש האלה בחרתי את 25

לא הצלחתי לצמצם ל-3 בלבד, לכן נמנעתי עד עכשיו

ששש

New member
קשה קשה

מתלבט בין 13 ל 48 ב 13 הושקעה גם קומפוזיציה בתמונה והיא מיוחדת מאוד, שני אריות בכיוונים מנוגדים ומשתקפים במים. אגב אני חושב זה גם לא כל כך שכיח לראות מס' זכרים ביחד (אם כי ראיתי ארבעה זכרים ביחד... אריות כן?) 48 תמונה מרשימה ועוצמתית, מנציחה רגע מיוחד אך לא ברורה מספיק. (מה גם שלויתן עוד לא ראיתי) אז על מה הולכים?.... טוב, 48 .

sela v

New member
../images/Emo124.gifקבלו תיקון

Yo-man מצא שגיאה במספור התמונות,ולכן תמונות 24 עד 35 מופיעות פעמיים. בדקתי שוב את ההצבעה, כי רובכם חוץ מ-jeshu רשמו גם מי הצלם עם מספר התמונה, ויוצא שתמונה 25 של Tamax קיבלה רק 3 נקודות, ונקודה אחת קיבל אמנון. יוצא עם זאת שהזוכים במקום הראשון הם תמונות 13 של kogawa ו-48 של CaptenCook. שני הפרסים בעלי אותו שווי, ולכן CaptenCook יקבל את החולצה ו-kogawa את הדיסק אלא אם הם יחליטו להתחלף.

CaptenCook

New member
תודה רבה ושנה טובה../images/Emo41.gif

תודה רבה לכל המצביעים, הפתעה נעימה. התמונה צולמה באוסטרליה בהרווי ביי, במסגרת שיט לצפייה בלוויתנים, הלוויתן הוא מסוג האמפ-בק (כפי שניתן לראות קופץ ונוחת על גבו), חוויה מדהימה , מומלץ לכל מי שנמצא באיזור. (לצערי הסריקה לא משהו ...)

natyh

New member
מזל טוב

ומאחר וזכיתי פעמיים , בתחרות התמונות ובתחרות הסיפורים לבחור במנצח , מסתבר כי קלעתי לדעת גדולים , ההצבעה שלי כאן . מזל טוב קפטיין ומזל טוב ליובל שמבלה כעת במונגוליה הרחוקה , טס אתמול . וישו יופי של תמונה ותמיד יש פעם הבאה . נתי

אולי תפתח הודעה חדשה

ותצרף את התמונות במקום איזו הודעה צדדית על תמונות 13 ו-48 שאף אחד לא זוכר מהן? וחוץ מזה - סחטיין על רעיון התחרות ועל הביצוע (במגבלות המערכת של תפוז)

sela v

New member
אז מה זה בראש הפורום?

אני אדגיש מחר בגלריה את התמונות של הזוכים.

למעלה