שוברת ת'ראש!!!!!!!

שוברת ת'ראש!!!!!!!

שלום לכולם...יום שלם אני שוברת תראש מה לעשות...לא מצליחה להבין מה אני רוצה ולא מצליחה להבין את הרגשות שלי יש לי חבר עוד מעט שנתיים הוא הכי רציני שהיה לי והאהבה הכי גדולה....הכל הכי מושלם ,אבל הגענו לקטע בקשר שאני מרגישה שאין כבר לאן להתקדם,עשינו כל מה שאפשר כמעט,יוצאים מבלים צוחקים מדברים שוכבים כל מה שכל זוג אידיאלי עושה אבל זהו זה הגיע לרמה שאני יושבים ביחד וכמעט לא מדברים וסתם נרדמים...בקיצור מיצינו...או שמשעמם לא יודעת איך להגדיר כבר כמה זמן שאנחנו מדברים על זה.יש בינינו תקשורת טובה והבנה וכל הזמן חיפשנו עוד דרכים לשפר והכל רק כדי לא לאבד את הקשר הזה ואחד את השני,אבל עייפתי! אני לא מוצאת יותר דרכים ,הוא מוכן להמשיך להיות איתי אבל לא שאני ככה הוא אומר שנהייתי קרירה אבל אני לא יכולה להיות צבועה משעמם לי.. אז היום דברנו והחלטנו שאולי עדיף להיפרד,הבנתי שאני צריכה קצת לבד אחרי שעה פתאום חזרו לי כל מיני רגשות ומחשבות שאולי אפשר עוד צ'אנס אבל לא האמנתי בזה לגמרי,קשה לי המחשבה לאבד אותו או שהוא לא יהיה חלק מהחיים שלי יותר,לא יודעת כבר מה יותר מפחיד אותי ולא יודעת למי להקשיב בתוך עצמי כי כבר התפצלתי ל10 יישויות.. אשמח לקצת עצות תודה

אולי אתם צריכים פסק זמן

בשביל לדעת מה אתם באמת מרגישים. זה לגיטימי וזה קורה לכולם... צריך להחיות את מערכת היחסים- מערכת יחסים דורשת גינון ותחזוק קבוע.. אסור להזניח.. ללכת יחד לספא, פיקניק, הפתעות... זוכרת את "רפי, תרגש אותי"? זה בדיוק זה...

תראי

מה שבתכלס את צריכה לשאול את עצמך עכשיו זאת השאלה הבאה: את חושבת שיהיה לך ממש קשה בלעדיו? למה את חושבת שתתגעגעי? בגלל שאת עדיין אוהבת אותו מאוד, או פשוט בגלל ש... הוא היה שם במשך תקופה כה ארוכה? (בכל זאת שנתיים זה לא עניין של מה בכך) כי הרבה פעמים זוגות נשארים יחד רק מתוך ההרגל, התרגלת לזה שהוא זה שאת עושה איתו דברים, יוצאת איתו למקומות, מפנקת אותו וכו'. אם זהו המצב אז זה עגום מאוד, וכשהדבר היחיד שמחזיק קשר הוא ההרגל (שזה קורה בד"כ כשמתפשרים), הקשר יורד לטמיון, בדיוק כמו בפתגם "אהבה התלויה בדבר, בטל הדבר, בטלה האהבה". אם את באמת אוהבת אותו וסומכת עליו וחושבת שזה הבחור שלך, תשבי עם עצמך, תחשבי טוב טוב ותביני מה את רוצה בעיקר מעצמך ומהקשר הזה, אבל בעיקר מעצמך. ואז כבר מגיע העניין של חידושים כמו שורודה קטנה אמרה, יכול להיות שבאמת זאת סתם תקופת יובש. תנסו לעשות דברים מיוחדים.

קודם כל תודה על התגובות

רציתי להגיד שדוקא בקטע שאנחנו מאוד מאוד פעילים בכל הדברים המיוחדים עוד רק שבוע שעבר היינו בצפון בצימר...אנחנו יוצאים מתפנקים מטיילים..הכל! מה מבטיח לי שזה לא יקרה בקשר אחר...?....אף אחד לא מבטיח לי אבל אני בחיים לא אדע אם אני לא אנסה... בכל אופן חשבתי וחשבתי והבנתי שאם ניפרד זאת תהיה פרידה מלאת רגשות אני עדיין אוהבת אותו! מאוד! אז הבנתי שאולי בינתיים זה לא הפיתרון , קמתי בבוקר כאילו אני לקחו ממני חצי..היה לי מוזר אבל אולי זה היה פשוט טבעי, עדיין הרגשתי בפנים שזה לא מה שאני באמת רוצה עכשיו.. אז אני נותנת לאהבה שלנו עוד ניסיון..מקווה שהאהבה תנצח:) תודה רבה! ויום קסום לכולם!

תגובה

אם את אוהבת אותו, השארי אתו. הראי לו את אהבתך בכך שתתעניני בו ובחייו ותבני אתו ענין משותף, ובכך שתדאגי ותיטיבי לו מאהבה.

למעלה