שוברת שתיקה...

טרהלהלה

New member
שוברת שתיקה...

אז.. מה לפי דעתכם יותר מניע את האנשים והנשים. הרגש או ההגיון. בסופו של דבר על מה נסמוך לרוב? לפי מה נפעל? לפי השכל או הלב? ויודעת שיש כל מיני סוגי אנשים וכל מיני מצבים אבל! בסך הכל הכללי.. מה יותר?

שם ים

New member
שאלה לא קלה.

האמת, שאלה קשה. אני חושבת שלרוב אנו מונעים ע"י הפחדים והדחפים שלנו להגן על עצמינו. ואת הסוויטצ´ אנ עושים רק אחרי שאנו עוברים תהליך של התחברות לעצמינו. .. אם נצא מתוך נק´ מחשבה שהתחברנו לעצמינו, אני חושבת שהרגש יוגדר כבחירה אמיתית וכנה. אך אם האדם אינו מחובר לעצמו, הרגש יהיה במקום של מניפולציה ופחד מהתעמתות. לא בטוחה שהבהרתי.. שם ים.

adam33

New member
מה שמניע את האדם

זה בעצם הסיטואציה אם זה בכביש או באהבה מה שמניע זה הרגש לעומת זאת בתחומים אחרים זה ההגיון כך שצריך לדעת מי האדם ומה המצב ורק אז לנחש מה יניע אותו יש אנשים שקיצונים לכאן או לכאן רוב האנשים זה באמצע וזה נע ונד בין שנהם בהתאם לזמן והמקום

טרהלהלה

New member
נו נו נו מכות בטוסיק

אמרתי לא תשובה ניטרלית. אם אתה חייב להגיד רגש או הגיון. מה תגיד? דיכוטומית זה או זה?

adam33

New member
אמנם

אמנם יש לי טוסיק סקסי אבל לעצם העניין העולם שלנו אינו שחור ולבן כל האנשים אינם דכוטומים יש מצב לכאן ויש לכאן ידידה!!! אנחנו בני אדם שכחת?

טרהלהלה

New member
אוףףףףף

החלטתי שהשבוע במקום לקרוא לאנשים "נודניק" נמצא משהו אחר.. ומילת השבוע היא: סרקומה. אז... יע סרקומה שכמותך.... (המשמעות האמיתית של המילה היא סרקומה=ממברנת תא שריר. קרום שעוטף תא שריר ואחראי לכל מיני...) אבל מעבר למשמעות האמתית... יש במילה הזו משהו... לא???

שם ים

New member
אהבתי את ה´יע´

הסרקומה נישמעת לי כמו קללה צחה. יע סרקומה הולך טוב עם מפגר. יע סרקומה מעצבן
לאנשים מעצבנים. שם ים.

טרהלהלה

New member
תיקון קל...

יש מפגר ויש.... מיפגר
ההבדל עצום . בהזדמנות נעשה השוואה. סיימתי לנקות ת´בית.. הולכת להתקלח וכבר איתכם שוב.. כתבו בינתיים... כי.. גם כשאני לא פה אני איתכם אז... נ.ב. מי יסבן לי ת´גב?

שם ים

New member
תיקנתי את השני

תיקנתי את השני ושכחתי לתקן את הראשון. התכוונתי למעצבנים שבאנשים. גם אני חשה לא טוב אם המילה ´מפגר´ כביטוי שלילי, ועובדת על זה. שם ים.

adam33

New member
רק שניה

דברתן עליי? פספסתי משהו? ובקשל לסיבון הגב אני באמצע עבודה ככה שאני מעדיף שזה יהיה אחר כך

שם ים

New member
גם אני חייבת אמבטיה..

אבל אבד לי הברווז.. שרון, לא לקפוץ
. טוב, אז אשוב תיכף.. או בעצם: תיכף אשוב

טרהלהלה

New member
האמת..

הרגשנו כולנו.. רק שלא היה נעים להגיד אז שתקנו.. סתאםםםםםםםם ו... תזהרי לא לטבוע או להתגלש או ליפול בחור של האמבטיה... יוווו כמה זמן לא עשיתי אמבטיה...

adam33

New member
תרוצים?

למה תרוצים אני לא טוב בסיבון הגב הרצפה עקומה אני גם לא שומע וגם לא מבין ויש עוד סיבה שפספסתי? תגידי בקול... סתם סתם סתם אוליי לך יש את התרוצים?

adam33

New member
שזה אומר?

רק שניה משהו בגרון? רוצה לשתות משהו? נתקע משהו בגב? הסבון החליק?

טרהלהלה

New member
שזה אומר..

שתמיד יש תרוצים אם רק רוצים ... וכןןןן אני רוצה לשתות.. טרם טעמתי טעמו של קפה היום נשמע הגיוני? אי דונט טינק סו... נ.ב. יכול לחשוב על שם של רוסיה שלא נגמר באות ה´?

adam33

New member
יעל

שם של רוסיה בשם יעל ואם את לא מסכימה תוכיחי שהיא לא רוסיה...
)))

למעלה