שוברת את השתיקה...

infatuation

New member
שוברת את השתיקה...

לא שעכשיו זה יעזור לי הרבה.. עכשיו זה כבר מאוחר מדי וגם אין שום דבר שמישהו יכול להגיד שיעזור לי. לנו.. אתמול אבא שלי היה ממש פסיכופט, זה התחיל מזה שאחותי ואני התווכחנו והוא התערב וצעק עליה, ואח"כ כל מילה שהיא הוציאה מהפה הוא צעק עליה שלא תצעק.. עד שבסוף הוא עלה אליה לחדר דחף אותה והפיל אותה על המיטה. אח"כ שהוא קצת נרגע אמא שלי יצאה לקניות, והוא ישב בסלון לידי, ואחותי לרגע ירדה למטבח לקחת משהו והם שוב התווכחו, הוא ניסה להצדיק את זה שהוא דחף אותה והיא התעצבנה וכשהיא הלכה היא אמרה לו שירביץ לאמא שלו.. היא הלכה לחדר של אח שלי הקטן ואז אבא שלי עלה אחריה, בהתחלה לא הבנתי שהוא הולך אליה אבל אז שמעתי אותה צועקת עליו שהיא לא רוצה לדבר איתו ושלא יגע בה, אח שלי אומר שהוא שוב דחף אותה וגם בעט בה.. בזמן הזה אני התקשרתי לאמא שלי שתחזור הבייתה מהר, וישר הלכתי אליהם וצעקתי על אבא שלי שלא יגע באחותי, אח שלי היה בהיסטריה, אבא שלי צעק עליה שתעוף מהבית שלו ושהיא לא תשלוט לו על הבית הוא היה ממש מפחיד, אני רציתי לקרוא למשטרה אבל בשיא הטמטום והפחדנות לא קראתי למשטרה ופשוט המשכתי לצעוק עליו עד ששניהם שתקו ואז אח שלי ואני ישבנו ביניהם עד שאמא שלי הגיעה, היא כמובן צעקה עליו שהיא לא רוצה בחיים שהוא יהיה אלים לילדים או בכלל, והוא כעס עליה שהיא מגנה על אחותי ולא עליו.. הוא בטוח שהוא היה בסדר שהוא הכה אותה! הוא בכלל אומר שהוא לא הכה אותה! הוא מעוות כל מה שקרה! אבל זהו... אמא שלי היום אמרה לי שהיא תלך לדבר עם עו"ד ושהיא לא מוכנה יותר לסבול אותו ואת האלימות שלו, ושכבר מזמן גם הרופאת משפחה שלנו וגם הפסיכיאטר שלו ושלה אמרו לה שהיא צריכה להתגרש ממנו.. נראה אם היא באמת תלך על זה... אני יודעת שזו לא הייתה הפעם הראשונה שהוא הכה את אחותי, אבל היום אמא שלי אמרה לי שכל הילדות שלה הוא הכה אותה והתעלל בה. אני זוכרת פעם אחת והיא גם הייתה הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים שלי... ועכשיו הכל חזר אליי והוא היה אפילו יותר מפחיד מאז..

גרא.

New member
Infatuation,קשה לשמוע על העימותים

הללו במשפחתך,אבל עוד יותר קשה לי להבין,מדוע לא קראתם למשטרה.מה שמתבקש לפני הכל, זה לפנות למשטרה, ולבקש דרך בית המשפט צו הרחקה מהבית.לפני שיהיה מאוחר מדי.ומעבר לזה,לפי תאורך,אפשר להניח כי אביך,עם כל הצער שבכך, זקוק לאישפוז ולטיפול בהתנהגות שלו המסכנת ממש את חייכם.אם את מתלבטת, מה לעשות, את יכולה לפנות לאחד מקוי החירום המופיעים בפתיח לפורום, לפנות ולבקש הנחיות מה לעשות.

למעלה