שוברת את הגל

gutti

New member
שוברת את הגל

וכותבת לכן רק כדי לתת תקווה גדולה לכל המאוכזבות והעצובות. כי, אל דאגה, בקרוב אצלכן. מבטיחה. כניסה להריון היא נס במובן מסוים, אבל ניסים קורים כל הזמן ולכל אחת יש את הזמן שלה. והוא בוא יבוא.
אז זהו, אני חיובית כבר כמה ימים. רק עכשיו מתחילה לעכל. האמת, החודש הזה הייתי אמורה להיות בהפסקה לצורך צילום רחם וספירת זרע חוזרת (הקודמת היתה על הפנים). למזלי, הרופא קיבל את הצעתי לחכות עוד חודש עם הצילום, כי מה בוער? (השאיפה הייתה לדחות את הקץ כמה שרק אפשר), לעשות מעקב וללכת על השבחה אם צריך. הרקע: 8 חודשים מאז הפסקת הגלולות ללא וסת.סיפור של פרולקטין גבוה (היסטרי!) בעיה שהייתה מוכרת לי, אבל מעולם לא טופלה (שנים ארוכות ארוכות עם גלולות). לקח זמן לאזן אותו, לקבל מחזור תקין ולהתחיל בעבודה באמת. אחרי הווסת הראשונה מאז הגלולות (הייתי המומה שהגוף שלי אכן מייצר אותה)טופלתי באיקק´+כוריגון תוך מעקב. בסוף החודש זכיתי להתוודע שוב למכשפה, הפעם עם הרבה פחות שמחה. אז, כאמור, הרופא המליץ על הפסקה לצורך בדיקות ואני עשיתי חושבים. עד לפגישה עם הרופא לשיחת השכנוע, איחרתי תחילת לקיחת איקק´ וזאת הייתה גם הזדמנות לבדוק את אני מסוגלת לבייץ לבד. ואכן, לשמחתי והפתעתי, היה ביוץ ספונטני. במקביל, ספירת הזרע של בן זוגי הייתה יותר מוצלחת מהקודמת (עדיין לא מושלמת) אז הלכנו גם על השבחה+הזרעה. לפני שבוע בדיוק התחילו לי הכתמות והייתי בטוחה שקיבלתי. היו דמעות, כאב, אכזבה גדולה וחשש מהעתיד. מוכר לכולנו. לאחר יום נעצר הדימום הקל והסוף ידוע. אז, קודם כל, סליחה על המגילה. מה שרציתי בעצם להגיד לכן, בנות יקרות, הוא שאין לי ספק שכל אחת בדרכה הייחודית תזכה להגשים את חלומה ולזכות בתינוק או תינוקת או שניים ביחד ואפילו שלושה. וגם, תרשו לי, מילה, לבוגרות בחבורה, אל יאוש - אני בת 37 ו- 4 חודשים. מעולם לפני כן לא הייתי בהריון. אוהבת ומחבקת.

neta2

New member
וואו, רגשת אותי ואני שמחה בשבילך!../images/Emo140.gif

מזל- טוב! דברייך נסכו בי המון תקווה ואופטימיות. אין ספק שכולנו נגיע לרגע הזה, והיום אני בטוחה בזה יותר מתמיד!! מזל-טוב לך ושיהיה רק טוב וביריא ותקין- !

א י נ ס

New member
אכן נס גדול היה פה.

שישיה לכם הריון קל ותקין ובריא, עד ללידה של תינוק חמוד ובריא. הריון ראשון בגיל 37, זה אדיר. זה נותן המון המון תקוה. תשמרי עליכם טוב טוב. מזל טוב!!!!

ש מ י י ם

New member
גוטי היקרה מזל טוב!!!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

ממש גרמת לי לדמעות כל כך מרגש. אני כל כך שמחה בשבילך שיהיה הריון קל וכיפי וכל מה שרק אפשר לאחל ולייחל מאחלת לך מכל הלב
שמיים

לינלין1

New member
תודה על המלים היפות והעידוד!

שיהיה המשך הריון כייפי, והמון אושר!

קייצית

New member
אכן נתת תקווה - הרבה מזל טוב ! ../images/Emo13.gif

תודה על ההודעה האופטימית, אני בת 37 עוד מעט וזה ממש כיף לשמוע.

kasa

New member
התרגשתי !!! שמחה בשבילך ומאחלת ../images/Emo65.gif

לך הריון קל ומושלם. ולידה - קלה ומושלמת לא פחות...

חושחש

New member
גלישה מהנה על הגל החדש שלכם

הריון מהנה כייף וקל שכן ירבו הגלים אתם את שלכם תפסתם מזל טוב חושחש

gutti

New member
בנות יקרות,

תודה על הברכות. באמת מקווה שהגל שלי פותח פתח לגאות והצפה ב"חיוביים"
בינתיים, אני מחכה לראות שהבטא גודלת בקצב טוב וההריון מתפתח באופן תקין. כלומר, דאגות תמיד יש. לפחות עד שמגיעים לחוף מבטחים. חיבוקים לכולן.

מיכל ק-ש

New member
מזל טוב על הנס שהתרחש

וגדל עכשיו בבטנך. שיהיה הריון תקין ומושלם, תינוק מקסים ואמהות בוגרת ומאושרת.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

כנראה הפחד מצילום רחם היה חזק מהכל
איזה סיפור אופטימי. שיכפיל ישלש ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה
הנה עשינו עוד
על פרולקטין גבוה, בעיות ביוץ, וגיל שמתחיל להתקדם
נועם

הרמוניה

New member
איזה יופי!../images/Emo65.gif

שיהיה המון המון מזל טוב מאחלת לך הריון עגול מלא וקל ובסופו-ילדון מתוק על הידיים..... תודה על העידוד מ(אחת הקשישות
) הרמוניה

gutti

New member
לנועם ולכל הבנות

שוב תודות על הברכות. בחודשים האחרונים גלשתי המון בפורום המדהים הזה וקיבלתי ממנו הרבה תמיכה וידע. רוב הזמן לא השתתפתי, אבל בהחלט הייתי נוכחת ונוצר קשר שבלב, הזדהות וקרבה עם הבנות החותרות. אכפת לי מה קורה לכן ומייחלת להגשמה מהירה של חלומכן. ולך, נועם יקרה, תודה מיוחדת. יש לי פינה חמה ב
בשבילך. קראתי בכאב על הימים הקשים כל-כך שעברו עלייך. מחזיקה אצבעות למספר 7 (מספר חזק!) - שיצטרף לילדי חורף-אביב 2003.
חיבוקים לכולן.

../images/Emo32.gif../images/Emo52.gif שאני מתפרצת ככה...

יש לי שאלה שקשורה להודעה הראשונה, בקשר לכתמים החומים. עברתי הזרעה (אחרי טיפול של גונל F וכוריגון) לפני 8 ימים. עכשיו כבר היום השמיני אחרי ההזרעה. פתאום יש לי הפרשות חומות בהירות (סליחה על התיאור...) האם זה אומר משהו רע? טוב? אשמח לשמוע תגובות. ומזל טוב שמח לגותי !!!

מיכל25אב

New member
../images/Emo49.gifלגוטי ולך שירי...

בערבון מוגבל אבל יכול להיות שזה סימן של השתרשות...אני מחזיקה אצבעות..שלך מיכ

למעלה