שוברי נסיעה

B i g B

New member
שוברי נסיעה

בזימון ליום סיירות (9/1) יש לי שוברי נסיעה. על 4 מהם כתוב - "כוחו של שובר זה יפה לכל חברות האוטובוס הציבוריות מלבד אגד". על 2 מהם כתוב - "אגד". אני גר בבאר שבע ככה שאני מעדיף להגיע ברכבת. האם ניתן לנסוע עם השוברים האלה ברכבת? תודה

RedGrass1

New member
כן + נצלש

לפי מה שאמרו לי פה התמול. אתה תגיע לשם ב7 בבקר כמו שכתוב? או שבכלל האם זה בסדר להגיע באיזה 8 8וחצי?

SaRgE

New member
כתוב 7, תגיע ב7.

בימי הסיירות שאני הייתי, אני זוכר שחלק היו מוזמנים ל7 וחלק היו ל9. תתקשר למדור סיירות ותשאל על זה.

RedGrass1

New member
אני גר בבאר-שבע

אז זה קצת בעיה.. פשוט אמרו לי שמי שבא ב7 לא עושים כלום ונותנים סתם עבודות רסר.

adi1245

New member
ברכבת לא יקבלו את זה...

וצה"ל מתחייב לשלם למלש"בים רק על נסיעות באוטובוסים!

Kick SsS

New member
חמוד רק תיתן את השוברים לקופאית

ברכבת והיא תדע מה לעשות איתם, אל תשכח לקחת את השוברים שנשארו אח"כ.

little WhiSper

New member
אני יודעת שזה נשמע טפשי

פשוט קראתי פה איפשהו שלמרות שכתוב במכתב שזה תקף לכל חברות האוטובוסים אך לא לרכבות, עדיין יקבלו את השובר, זה הגיוני? (בעיקר כשאין דרך אחרת להגיע לשם בזמן...)

SaRgE

New member
אין הרבה לעשות, תעשה מאמץ להגיע ב7.

חבל שחיכית עד היום. היית צריך להתקשר למדור הסיירות ביום חמישי. אני הייתי שם הרבה לפני הזמן, כבר ב6 בבוקר. נרשמנו ב6 ורבע בערך, עשינו מתיחות וחימום, מעט עבודות רסר (להעביר כמה שולחנות, לא משהו רציני) ומייד יצאנו לברור, בשעה 7. אחרי הברור חיכינו לצוותים אחרים שיסיימו עם הברור, אבל בזמן הזה הייתה לנו שיחה עם נציג מדור סיירות שהסביר על כל התהליך. היה לנו מעט זמן פנוי, אבל מי שהיה מגיע ב8, לדעתי לא היה מסתדר שם איתנו. (היו שם המון מהדרום ומהצפון הרחוקים, מכרמיאל, מאילת וכו').

B i g B

New member
אני מאחר

אין מה לעשות. ב7:25 אני רק אגיע ברכבת לבית יהושע ומשם צריך לקחת מונית שירות אז זה עוד כמה דקות. אני ממש לא מתכוון לישון איפשהו לילה לפני (אין לי איפה וגם אין לי שום רצון לעשות את זה)

RedGrass1

New member
איך אתה נוסע?

אני לוקח רכבת לההגה משם הולך לתחנה מרכזית ולוקח קו 601 ונתניה. יש לך הצעה יותר טובה?

Boris25

New member
ליום סימולציה

נסענו את התחנה המרכזית בת"א ומשם לקחנו מונית שירות. אוטובוס יכול לקחת יותר מידי זמן, והמונית כשהיא מלאה נוסעת כמעט בקו ישיר. אתה יכול לבקש מהנהג לעצור לך ליד וינגייט (כי זה בדרך) לנתניה. דרך זאת יכולה להתברר כיותר מהירה אבל קצת יותר יקרה כי אתה צריך להיות זה שמשלם על המונית.

למעלה