שוברי הקופות בארה"ב

leeloo

New member
שוברי הקופות בארה"ב

אני דואגת לעדכן אותכם, סתם שתדעו מה הולך בעולם, מה הטעם של האמריקאים, וניראה האם מה שהצליח אצלם, יצליח גם אצלנו... או האם זו נבואה שמגשימה את עצמה? שוברי קופות בארה´´ב ($במיליוני) 15.8 Jeepers Creepers .1 (סרט האימה שהדיח את אמרקין פאי 2 מההובלה בצמרת) 11.8 Rush Hour 2 .2 (אמרתם שזה סרט טוב...) 11.7 American Pie 2 .3 (אם זה כמו 1, אוי ואבוי לנו ולטעמנו...) 10 The Others .4 (שבו מככבת לא אחרת מאשר ניקול קידמן... ניראה אחלה סרט מהפרומו ומהסיפור של הסרט...) 9.2 Rat Race .5 (לא ראיתי... ביקורת anyone?) לילו

leeloo

New member
אם אתה רומז שמשם לקחתי את זה

אז תתפלא אבל לא.... חי חי... אמרתי לך שיש לי מקורות סודיים, לא? ורק בשביל זה חייבים לקיים פגישת פורום בקרוב, לפני שכל הבגרויות והלחץ ההזה שהמורים אוהבים להפעיל, יתחיל להשפיע עליי... עכשיו אני בהכחשה... אני צריכה לעשות על איזה 21 שאלות למבחן בהיסטוריה שיהיה לי בעוד שבוע, אבל למי יש כוח!? בטח שלא לי... אני עדיין בהרגשה של חופש... למרות שהיום אני חייבת להודות שישבתי קצת (ממש קצת) על שיעורים באנגלית. אני בכלל מתנגדת לכל רעיון שיעורי הבית בגיל כזה. היום המורה שלנו לספרות אמרה- "טוב נמאס לי כבר מהרעש שאתם עושים! מה שיקרה בסוף זה שאני אביא לכם את מה שרשום לי, מודפס וזהו!" ואני רוצה להבין - זה איום!? אני מתפללת (לא באמת..) ליום שבו המורות פשוט יביאו לי סיכומים ויגידו לי ללכת הביתה. אני ממילא לא ממש מקשיבה, אני חצי רדומה מהשעת אפס שנצברת לי כל יום, גם החומר לי מי יודע מה מעניין (בייחוד שמבזבזים כל שיעור על איזה ספר צריך לקרוא) וכל מה שאני עושה זה לפני מבחן לקחת את כל החומר ולקרוא אותו כמו תוכי. כי כשאתה בתיכון, אי אפשר אחרת... ככה זה... מערכת החינוך סאקס, זה לא חדש. לאיזה כיוון התפתחה ההודעה שלי... אני צריכה להיזהר בקטעים האלה, יש לי נטייה מרובה לרשום הרבה... הרבה אומרים גם שמתאים לי להיות או סופרת או פסיכולוגית. פסיכולוגית נשמע אחלה. זה ממש מעניין (הדבר היחידי שמעניין אהה וגם תולדות הקולנוע) ואני גם טובה בזה. סליחה על זה. אני עייפה (מכיר את התירוץ, נכון?). בקיצור, כפי שאפשר להבין, צריך לעשות פגישת פורום בקרוב. נקודה. לילו

IC4

New member
לפחות יש לכם לימודי קולנוע

תשמחי שאת לא בבית ספר נידח כמו שלי לפני שאת מבקרת את מערכת החינוך מענין אם אי פעם ילמדו על BULLET TIME :) ואגב אם את יכולה -עד כמה שזה נראה קשה כביכול- ממש לא יזיק לך להקשיב בשיעורים ותיזהרי, יש לך ספוילר ליד השם !

leeloo

New member
אולי זה לא יזיק, אבל זה גם לא יוסיף

נו מה, הפכת אותי לקרימינלית, משתמטת משיעורים או שזה רק והדימיון המופרך שלי?! תראה כל עוד אני באה ורושמת, עושה מבחנים ובגרויות, אין לאף אחד סיבה להתלונן עליי או להגיד שאני עושה משהו לא בסדר. ואין לי ממש כוח או סיבה להקשיב בשיעור. הצורה שבה המורות אצלנו מעבירות שיעורים זה פשוט משעמם בצורה בלתי רגילה! טוחנות כל דבר עד שבא לך לא יודעת מה לעשות להן... בקיצור, הגעתי למסקנה העצובה שביה"ס הוא פשוט מקום שצריך לבוא, לעשות את עצמך מקשיב, לרשום, ולגשת למבחנים. פשוט וקל. לא ממש. אני עדיין צריכה להגיע לשיעורים בשעת 0. אבל אני מניחה שאם כולם עושים את זה, גם אני צריכה, right? וזה שיש לי לימודי קולנוע זה לא אומר שאני צריכה פשוט להיות יפה ולשתוק. אני חושבת שיש לי זכות לנצל את כוחותי כאדם ולמחות על השיטה של מערכת החינוך (לא שזה יעזור במשהו..). להתלונן לא עזר לאף אחד, נכון. אבל זה לא אומר שאני אפסיק להרגיש שכל ה-3 שנים שלי בתיכון עברו בתור העברת סיכומי שיעורים ולמידה יום או יומיים לפני מבחן ו-3 עד 4 ימים לפני בגרות. בית חרושת לציונים. אני מניחה שזה המונח המדויק. והספולייר בא בכוונה, לאזהרה מפני אנשים מוזרים... או משהו כזה.. נו, די. הרגע ראיתי פרק מרגש בדוסון. והעונה נגמרה עד לנובמבר. איי קנט וויט. בחורה בחורה, אבל כל אחד שהיה רואה את זה היה מזיל דמעה או שתיים. זה פשוט עצוב ומרגש. למה כל פעם עושים את זה ככה? אי אפשר פשוט שכולם ישארו בקייפסייד, לא ילכו לקולג´, ויהיו ביחד באושר ובעושר עד עצם היום הזה? אני תמיד בעד ההפי אנדיג, למרות שהסאד אנדיג או שאר האנדיג למיניהם, הרבה יותר מעניינים. לילו
(מרוצה?!)

IC4

New member
לא התכוונתי להכעיס

אני גם נקטתי בשיטת הלא להקשיב וחשבתי שאולי היה עדיף -לפחות לאנשים שזה עוד משנה משהו - שאם הם יכולים אז שיקשיבו אבל כמו שאמרת זה לא יוסיף הרבה סביר להניח ולמה באמת אין מורים מהקולנוע ? למה הם לא יכולים לראות קצת סרטים ולבוא עם רעיונות חדשים לאיך להעביר את החומר הלימודי אחח דוסון אבל הוא נישק אותה!

leeloo

New member
ראית את זה?!

אם באמת צפית בפרק, אני אישית, מוחאת לך מחיאת כף ענקית! (וגם אוכלת חרק בטעם סטייק..:)) האמת שכל הזמן אני אומרת שהם צריכים להתנשק ולשכוח שכל השאר קיימים. אחחח, אהבה צעירה. איזה דבר יפה. אבל דוסון אמר לה שזה נגמר. איך אתה יכול לעשות זאת לג´ואי? הבחורה מהצד השני של הקריק?! תתבייש! ועוד אחר כך לתת לה כזאת נשיקה... למרות שזה היה קצת קיטשי כי הבחורה עדיין מאוהבת בפייסי, אבל לי לא אכפת. דוסון וג´ואי were ment to be! השאלה היא איך יעשו את זה שהם יהיו ביחד בעונה הבאה? האם הם סוף סוף יגאלו אותנו מייסורנו ויעשו את הנוטי נוטי בסדרה?! בכלל חברה שלי אמרה שגו´אי היא סתם זונה, כי הנה היא רק נפרדה מהחבר שלה, שאותו היא כל-כך אהבה, וישר רצה להתנשק עם דוסון. אבל אני הסברתי לה שאין מה לעשות. אין אפשר להגיד לדוסון לא. וחוץ מזה, הוא האהבה הראשונה שלה. והם החברים הכי טובים. והם עדיין אוהבים את השני. חוץ מזה, זו סדרה. ובסדרה צריך ליצור מן סוף מרגש. ואין דבר יותר מרגש מדוסון וגו´אי רי יוניטד אגיין אט לסט! אז ככה זה. אבל לא אמרו מה יהיה במקום דוסון בינתיים... רק שלא יעשו עוד שידורים חוזרים מעצבנים... אלה אם כן זה לבאפי (אין סיכוי) או למכושפות (עוד יותר אין סיכוי, אבל מותר לחלום..) "i am not bubbles bubbles is not my name for the name bubbles is not a correct name to address me by because it is not my name if you are to address me by the name- MOJO JOJO, that would be correct for my name IS Mojo Jojo! and i will only be adress by that name, which is mojo jojo and forthermore, it is not WE who will rule the world, it is I - mojo jojo, who is not bubbles, shell rule this world alone which is to say, without anybody else and without anybody else, shell i rule this world and when this world is ruled by only one person, not a collective group that ONE person who shell be ruling the world will be non other then ME - MOJO JOJO!! HA HA HA" מה אתה אומר על זה? חמוד הא? לילו
(הייתי חייבת להשתמש בחדשים... כזה ממי..)

IC4

New member
מה יש לי להגיד על זה??

אני מעדיך שלא להגיד על זה כלום כי אני לא .. ממש ... מבין מה זה אמור להביע בקשר לבאפי - זה לא בערך דוסון רק עם ערפדים בנוסף לזאת? זנדר הוא שילוב של פייסי וצאנדלר ואם אני לא טועה יש קשר בין שתי הסדרות... (אולי אותם מפיקים?) ודוסון התחלתי לראות בקביעות רק החל משבוע שעבר :)

leeloo

New member
איך אתה לא מכיר?!

זה מה- PowerPuff Girls!!!! כשבבלס החמודה הופכת להיות מוג´ו ג´וג´ו... אתה לא רואה קרטון נטוורק? סדרה כזו מתוקה! אם לא ראית עד עכשיו, אני דוחקת בך לראות את זה! אתה תתאהב בזה, trust me! דוסון ובאפי הם ממש (אבל ממש) לא אותו הדבר. ואם לא ראית עד עכשיו דוסון (הפסד מאוד גדול שלך) אז אתה לא יכול להגיד דבר כזה. כי בבאפי רוב האקשן מתמקד על באפי קורעת ת´צורה לערפדים, ואילו בדוסון ההמתקדות היא רגשנית, על סיפור חייהם של 2 חברים הכי טובים ושל האנשים הסובבים אותם. חבל שלא ראית עד עכשיו.

חזיר בר

New member
את הפרק הזה דוקא ראיתי

זה היה מצחיק,אבל אני לא מת על הסידרה. הפיבוריט של בקרטון נטוארק הוא ג´וני בראבו.

IC4

New member
אבל אין לי קרטון נטוורק

תודה לחוסר תקציב וחוסר צורך גדול מספיק כדי לממן, אין לנו ממיר דיגיטלי היה לנו למשך חודשיים ואהבתי את קרטון נטוורק בגלל שזה סוף סוף היה ערוץ שאם אין מה לראות מעבירים אליו לא משנה ממש מה יש בו אני הייתי רואה בו דקסטר והייתי רואה היום דוסון אבל .. קצת יותר מענין היום הזה מבחינתו ההיסטורית כמה פעמים כבר אפשר לראות את מנהטן מכוסה בענן אבק ועשן

צוחה

New member
תגובה

jeepers creepers הורדתי את הטריילר של זה ממזמן זה נראה סרט טוב דווקא אבל וואו, לא האמנתי שזה ידיח את AP2 מהצמרת Rat Race קומדיה ישנם שישה זרים השוהים במלון והם פותחים בתחרות למציאת 2 מליון דולר, המוצא זוכה וופי גולדברג רואן אטקינסון (מר בין) ג´ון לוביץ´ השחקן ששיחק את הבן של dr evil באוסטין פאוורס קובה דאונינג ג´וניור ועוד מישהו מוכר קצת שאין לי מושג איך קוראים לו סיכום נראה סרט מצחיק

ylikonen

New member
תגובה

קודם כל השוברי הקופות שכתבת לא כל כל עדכניים כי מה שכתבת זה של סוף אוגוסט ותחילת ספטמבר אם כבר לכתוב את שוברי הקופות אז הנה : 1. The Musketeer $ 10.7 Million/ New 2. Two Can Play at That Game $ 8.3 Million/ New 3. Rock Star $ 6.2 Million/ New 4. Jeepers Creepers $ 6.2 Million/ $ 24.3 Million 5. The Others $ 6.1 Million/ $ 67.6 Million 6. Rush Hour 2 $ 5.9 Million/ $ 206.1 Million 7. American Pie 2 $ 4.7 Million/ $ 131.2 Million 8. Rat Race $ 4.4 Million/ $ 43.2 Million 9. The Princess Diaries $ 3.4 Million/ $ 97.1 Million 10. O $ 2.7 Million/ $ 10.8 Million כמו שאתים רואים כתוב גם כמה הסרט הרוויח עד עכשיו אז לפי מה שאמרת על jeepers creepers שהדיח את אמריקן פאי 2 את יכולה לראות כמה שני הסרטים הרוויחו עד עכשיו נ.ב. rat race אמור להיות סרט טוב לפי הפרסומת שראיתי

למעלה