שוברי הקופות בארה"ב

leeloo

New member
שוברי הקופות בארה"ב

מתוך חדשות - "הסרט" שוברי קופות ארה´´ב ($במיליוני) American Pie 2 .1 21.4 19.2 Rush Hour 2 .2 11.8 Rat Race .3 10.8 The Others .4 9.5 The Princess Diaries .5 צפוי, לא?

חזיר בר

New member
עם צפוי

האמריקאים האלה,יתקעו להם סרטים נוסחתים,מוזיקה נוסחתית וחיי מין נוסחתים והם יאכלו הכל בשמחה ולא ישכחו להגיד תודה בצביעות אופיינית.

imiller

New member
לא רק האמריקאים

אני חושב שגם אצלנו הסרט אמריקן פאי 2 יצליח מאוד. מה לעשות, אנחנו מושפעים מהאמריקאים. אגב מהפרומו שראיתי לאמריקן פאי 2 דווקא צחקתי. הוא באמת די מצחיק. אבל אני בחיים לא יעשה טעות ללכת לראות אותו בקולנוע.

חזיר בר

New member
אנחנו פרובינציה של ארה"ב

וככאלה,לא נתתי לעצמנו שום טיפול מיוחד, גם עלינו יעבדו לרוב דברים נוסחתים, למרות שאני מאמין שעדין יש בישראלים משהו אחר שאין באמריקאים,איזשהוא זיק..שהוא עושה אותנו למה שאנחנו.

imiller

New member
אנחנו מתכתבים כמעט כמו צ´ט פה...

איזה מהירות תגובה :)

imiller

New member
איזו תגובה מהירה!

אנחנו באמת פרובינציה של ארה"ב אבל עם שוני קטן. יש לנו רצון להיות שונים מהם. כמו למשל, לא להתלבש כמוהם, וטוב שכך. בנוגע לסרטים, יש צדק חלקי. שוברי קופות בארה"ב נשארים שוברי קופות גם בארץ. אבל בכל זאת, יש סרטים מאוד אמריקאיים קיטשיים שאולי שם הם מצליחים אבל עקב הקיטשיות המוגזמת בהם חלקם אפילו לא מגיעים לפה... כמו למשל סרטים על מלאכים וניסים.

IC4

New member
dream of ic4nication

מי זה לעזאזל "אנחנו" שאת מדברת עליהם "יש _לנו_ רצון להיות שונים מהם"? "לא להתלבש כמוהם"?!!?!??! יש מלא אנשים שמתלבשים בדיוק כמוהם וגם אלה שלא, אין כזה שוני ענק בין הלבוש האמריקאי ללבוש שקיים בעולם ישראל. אמריקאים = עם שבראשיתו היה בעצם פליטים ממקורות אתניים שונים שבאו לאמריקה והרגו אינדיאנים ולקחו את אדמותיהם ישראלים = עם שבראשיתו היה בעצם פליטים ממקורות אתניים שונים (אגב בחלקם אותם מקורות, מן הסתם כשמדברים על אירופה) שבאו לישראל (פלסתין) והרגו ערבים ולקחו את אדמותיהם. וזה שאמריקה - שאולי עוזרת לנו כי יש לנו היסטוריה דומה :) - נותנת לנו כסף שאנחנו בעזרתו אמורים לקנות מוצרים אמריקאים מהם, רק מראה שישראל כמדינה בהרבה יותר מושפלת מארה"ב ואם כך , מה זה מראה על ה"ישראלים" שפה? למה לעזאזל אני מושפע מיואב (NURV) שיש לו רגעי זעם על העולם מה שחשוב, ש"מטריצה" שולט :)

imiller

New member
אין לי מה להגיד על זה

לא אמרתי שישראל מקום יותר טוב או יותר גרוע מארה"ב. להגיד דבר כזה זה מאוד אינפנטילי. אני רק אומר שיש שוני: פשוט תסתכל טוב ולא על כוכבי קולנוע או אמטיוי. אני מדבר על האמריקאי הרגיל. יש שוני בלבוש. ומה זה חשוב מה דומה בהיסטוריה שלנו? תאמין לי שהיום אמריקאי אחרי הרבה דורות בארה"ב לא מרגיש בריטי או הולנדי או מה שהמשפחה שלו במקור. הוא מרגיש אמריקאי. ובאמת לא חייבים לקחת כל כך קשה את העניין ולקבל התקפות זעם, זה לא בריא. צא מנקודת הנחה שכל הודעה פה היא דעה אישית ולא עובדה. ואני בן. ומשהו אחרון: נראה לי ששכחנו שאנחנו בפורום על סרטים. :)

IC4

New member
פורום סרטים כייצוג תרבות הדור שלנו

:) סתם לא באמת היתה לי התפרצות זעם מזיקה נפשית סתם רציתי לזבל

למעלה