שוברי גלים 2 -שבוע 8

שיר m

Well-known member
סדרה הזויה ברמות.
בנזין, חולה עליך.
&nbsp
שחר, איתי יותר חמוד.
&nbsp
אסיה, תתלבשי.
&nbsp
ניקו, את לא יונתן. מה זה הייעוד הזה, והאבא, והאמא, ותכף תמצאי גם אחות. ובאיזו רצינות הם אומרים הרבי דובי.
&nbsp
ולבונדר קוראים אסי (ידענו?)

רק להבהרה
המשפט "אסיה תתלבשי" אינו משקף את דעת הצופים הגברים ואין בו כדי ללמד כל דעה של הפורום על גופה של הגברת מנקס.

זהו, לגבי בונדר גם אני מיד תהיתי...
כי אם זכרוני אינו מטעה אותי, היה את הפרק שאסיה ועומרי עקבו אחרי עופרה, הגיעו למקום בו הוא היה מאושפז ובקבלה הם עברו על רשימת החולים ואמרו את השם דוד, שהם כמובן עוד לא יודעים במי מדובר אבל משום מה, איכשהו הם הבינו אז שזה שמו.
בקיצור, מה פתאום אסי עכשיו? סתם כינוי? מוזר בדיוק כמו הסדרה הזאת.

שיר m

Well-known member
מוזר לי שהם לא זיהו אותו
כשעקבו אחריו... מה שכובע ומשקפיים יכולים לעשות

ולמה הם ירדו מזה?
ולמה יעל ונאור ירדו מעופרה?
כמו שאמרת, זה לא באמת משנה...

טוב, אני חוזרת להגיב...
סתם התעצלתי לכתוב, למרות שאני צופה בפרקים (בדרך כלל עוד באותו יום), כנ"ל לגבי גאליס. כפי שניתן לראות, השתפכתי רק לגבי החממה, אז מקווה שזה לא יקרה לי עוד הרבה...

סדרה שכנראה מרוב שהיא הזויה וכאילו לא קשורה לשום דבר, בכל זאת צופים בה. באמת לא סתם הם לפחות השכילו לפרוש בשיא... סוג של שיא. הכל בעיני המתבונן.

לחבר החדש שיהיה לשחר תהיה תרומה נוספת לעלילה המוזרה מלבד להתאהב בה? למרות שחבר לשחר המתוקה זה תמיד מספיק.

קשה לקחת ברצינות גמורה את בנזין כשהוא מתעצבן, כי זה לא באמת נראה ככה. מה שנקרא, נתנאל נכנס לתפקיד הטומטום לגמרי עד הסוף... אבל אין עליו

מה אתם אומרים, אין מצב שהוא יהיה בסוף עם גברת דפני, הא?

ואפרופו דפני, מה באמת נסגר איתה בסוף, בהקשר של אריאל? הרי כולם, גם הוא אני מניחה, כבר יודעים שהיא עמדה מאחורי הכל במטרה להפריד ביניהם, אבל לא הצליח לה בסוף להיות עם אריאל, או שזה עוד יקרה ופשוט מורחים את העניין?
בכל מקרה, בינתיים, כשהיא כבר מפציעה, זה רק בהקשר של שיתוף הפעולה שלה עם חושן. אה, עכשיו נזכרתי. חושן "הבטיחה", בתמורה, לעזור לה בעניין של אריאל, לא?
אני כבר לא זוכרת את כל מה שהיה במחצית הראשונה... ככה זה עם פגרות ארוכות ומעצבנות, ועוד בסדרה בינונית שכזאת.

ושלום שלום לאריאל באמת. אשכרה דוחפים אותו רק מתי שמתחשק להם. חבל, סתם פספוס. גפן בהחלט היה יכול לגלם דמות אחרת לגמרי, מעניינת ומשמעותית קצת יותר, חוץ מזה שהוא ואסיה יחזרו בסוף, שזה ברור מאליו.

לסיום, רק אדגיש שאני ממש לא ירדתי מהתיאוריה שלי שעופרה'לה תתגלה כלא אחרת מאשר האמא האבודה והנוטשת של ניקו, ואז יחזרו גם לכל הסודות שהיא מסתירה מעברה, בהקשר של אותם מסמכים וגזרי כתבות מהעיתון שאסיה מצאה בזמנו בכספת, אחרי שגילתה מה פשר הקולר של מניל'ה.

וואו. יצאה לי וואחד חפירה בשביל סדרה כזאת, אבל זה כנראה רק בגלל שלא כתבתי הרבה זמן.

שיר m

Well-known member
חס וחלילה
בנזין ודפני

&nbsp
אריאל כל כך מיותר. אני תוהה אם הוא באמת רצה את בנזין כחבר או שהוא תכנן משהו.
אבל טוב שנזכרו שהוא חי.
&nbsp

תאמיני לי, אני סתם משתעשעת מעצם המחשבה...

אז באמת גורלו שלו ושל נאור להיוותר נטולי בנות זוג.
חבל לי על נאור, כי הוא באמת השתנה פלאים וממש מקסים העונה. כלומר, גם אם יהיה לו שוב משהו עם יעל, שאין לי כל התנגדות לכך, זה ברור שהיא חוזרת בסוף לעומרי...

לגבי אריאל, גם אני, בשניה הראשונה אחרי שבנזין סיפר לו שהוא בחוץ, חשדתי קצת, אבל אז הוא דפק בעצבים על הלוקרים, אז זה כנראה היה מהלך שנועד רק להטעין אותו מחדש על עומרי.

Roei152

Well-known member
מנהל
מוזר ברמות...
זה כאילו הסדרה הזוו רוצה להיות העתק של גאליס (רמז בולט לכך זה הביקור של מאור בתור השחקן של גאליס ) אבל היא לא יודעת איך .... עם המיועד ,האבן (אבן המשאלות של החולמים) , לוחית החושן(לוחות הגורל) וגם מעיין שם...
הכי נורמלי זה שהם מתעסקים בענני חבירות ועניים שבינו לבינה... יעל שקשה לה עם הקשר שבין עומרי לאסיה אבל ברור שבסוף עומרי יבין שזה תמיד היתה יעל בשבילו .. או שיעל ונאור יפתחו משהו ... בכל מקרה יעל לא תשאר לבד...
שחר הסיפור הכי מתוק עם שני הבנים ... איתי שמאוהב בה ויובל שהיא נטרפת אחריו והוא לא שם עליה...
בנזין הסיפור שלו עם שני הבנים הוא מחפש חבר או אריאל או עומרי והוא מכשכש בזנב ברגע שעומרי פונה אליו.....

פינוקי
יואו, מי-רן יפה. יואו, היא יפה. יואו, ב-HD רואים את העיניים שלה והן יפות.
&nbsp
"הנסיכה פינוקי"? בנזין, אתה דביל. תחליט- היא נסיכה או כלב?!
&nbsp
ב-HD לא רואים שלדקלה יש עיניים יפות. רואים ורידים בעור הלבן והחיוור שלה. אבל היא לא יצאה הכי מפגרת בסצנה, זה הולך לשחר.
&nbsp
אריאל מגיח לו פתאום. כמה זמן הוא נחשב נעדר?
&nbsp
"עד שהוא יזמין אותך את כבר תגמרי צבא"- אה, אז אין עוד הרבה זמן.
&nbsp
אוקיי, רואים לאסיה את עצם הזנב, וזה מאוד, מאוד, מחמיא לה. "בקלאבות". חשוב לדעת שאוולין מזרחית, אז היא לא אחת שתטעה ותגיד "בקלאבות". ואסיה נותנת לרגש להשתלט עליה.
&nbsp
מה אכפת לי משחר והחבר שלה?!
&nbsp
ניקו הנצר וחברה ה...בסדר. כן.
&nbsp
אסיה הייתה צריכה להתאפק.
&nbsp
ניקו צריכה כדורים.
&nbsp
אמרתי שאסיה הייתה צריכה להתאפק.

"לעמוד, את טובה!"
לא להאמין לבונדר! הוא גם אמר שישאר בערוץ הילדים!
&nbsp
יעל הידרדרה מרגע לדודלי. עירית בנדק! איזה כיף. כמה זמן מבחן חוזר לוקח?!
&nbsp
אריאל סטוקר. ואיך- ואן דיזל- בישראל?!
&nbsp
מי לובש את המכנסיים אצל ניקו וגוצ'י?
&nbsp
איך עופרה ואבא של אסיה ביחד?
&nbsp
יותר מדי עיוורים לאחרונה.
&nbsp
אוי, קורע, עופרה גולשת.
&nbsp
דפני לא הבטיחה מחממי אוזניים?
&nbsp
אסיה טעתה כשהתפרצה.
&nbsp
רגע, אמא של יעל בהיריון או שאני סתם טעיתי?
&nbsp
יהודים או נוצרים?
&nbsp
כיום צ'ילי מכהן בקונסוליה הישראלית במקסיקו.
&nbsp
או, זה סיום.

שיר m

Well-known member
"מני לא אילם-
הוא מופנם!"

&nbsp
נאור צ'ילי

&nbsp
ניקו לא יכולה להיות המיועד. המיועד הוא יונתן, הם לא יודעים?
&nbsp
מה נסגר עם אריאל? רק שהוא לא ייצא הגיבור בסוף...

למעלה