טוב, אני חוזרת להגיב...
סתם התעצלתי לכתוב, למרות שאני צופה בפרקים (בדרך כלל עוד באותו יום), כנ"ל לגבי גאליס. כפי שניתן לראות, השתפכתי רק לגבי החממה, אז מקווה שזה לא יקרה לי עוד הרבה...
סדרה שכנראה מרוב שהיא הזויה וכאילו לא קשורה לשום דבר, בכל זאת צופים בה. באמת לא סתם הם לפחות השכילו לפרוש בשיא... סוג של שיא. הכל בעיני המתבונן.
לחבר החדש שיהיה לשחר תהיה תרומה נוספת לעלילה המוזרה מלבד להתאהב בה? למרות שחבר לשחר המתוקה זה תמיד מספיק.
קשה לקחת ברצינות גמורה את בנזין כשהוא מתעצבן, כי זה לא באמת נראה ככה. מה שנקרא, נתנאל נכנס לתפקיד הטומטום לגמרי עד הסוף... אבל אין עליו
מה אתם אומרים, אין מצב שהוא יהיה בסוף עם גברת דפני, הא?
ואפרופו דפני, מה באמת נסגר איתה בסוף, בהקשר של אריאל? הרי כולם, גם הוא אני מניחה, כבר יודעים שהיא עמדה מאחורי הכל במטרה להפריד ביניהם, אבל לא הצליח לה בסוף להיות עם אריאל, או שזה עוד יקרה ופשוט מורחים את העניין?
בכל מקרה, בינתיים, כשהיא כבר מפציעה, זה רק בהקשר של שיתוף הפעולה שלה עם חושן. אה, עכשיו נזכרתי. חושן "הבטיחה", בתמורה, לעזור לה בעניין של אריאל, לא?
אני כבר לא זוכרת את כל מה שהיה במחצית הראשונה... ככה זה עם פגרות ארוכות ומעצבנות, ועוד בסדרה בינונית שכזאת.
ושלום שלום לאריאל באמת. אשכרה דוחפים אותו רק מתי שמתחשק להם. חבל, סתם פספוס. גפן בהחלט היה יכול לגלם דמות אחרת לגמרי, מעניינת ומשמעותית קצת יותר, חוץ מזה שהוא ואסיה יחזרו בסוף, שזה ברור מאליו.
לסיום, רק אדגיש שאני ממש לא ירדתי מהתיאוריה שלי שעופרה'לה תתגלה כלא אחרת מאשר האמא האבודה והנוטשת של ניקו, ואז יחזרו גם לכל הסודות שהיא מסתירה מעברה, בהקשר של אותם מסמכים וגזרי כתבות מהעיתון שאסיה מצאה בזמנו בכספת, אחרי שגילתה מה פשר הקולר של מניל'ה.
וואו. יצאה לי וואחד חפירה בשביל סדרה כזאת, אבל זה כנראה רק בגלל שלא כתבתי הרבה זמן.