שוברי גלים 2-שבוע 6

Roei152

Well-known member
מנהל
שוברי גלים 2-שבוע 6
צפייה קרירה ודיון גלי.......

ראית מה זה, שיר ? (בבקשה תקראי רק אחרי שאת צופה
)
רק דיברנו על דקסטר וסרטי אימה והנה, היום הם הכניסו את "צעקה" קצת לפרק
וסחתיין לנאור על תחפושת ה- ghost face

אין... העונה הזאת מצליחה הרבה יותר להצחיק אותי מאשר להפחיד או למתוח, ונראה שזה לגמרי באופן מודע שלהם.
גם בסצנת האקדח לרקה, צפריר פשוט הצחיק אותי. לא משחק מהמשובחים ביותר בסיטואציה כזאת.

למרות שזה היה רק בפרק הקודם, שכחתי לגמרי שדפני הקליטה את אסיה מתוודה על אהבתה לעומרי, אז עכשיו היא גם השתמשה בזה. אז זה הקטע החדש שלה, שיחשבו שאסיה זייפה את התמונה, ודפני יעני יודעת שהם לא באמת התנשקו, כדי שידעו שהיא התאהבה בו ? טוב... נראה קצת עקום כל זה.

וגם לא לגמרי ברור לי הקטע עם גוצ'י - עד שכבר רציתי לומר לו כל הכבוד, שפשוט התוודה על הכל - גם על שיתוף הפעולה המאולץ וגם על מצבו המשפחתי, היה לי ברור לגמרי שהסצנה תסתיים במשהו, אבל למה בעצם הוא דיווח לדפני מיוזמתו ? הם פשוט תיארו לעצמם שבשלב מסויים היא תעלה על מצלמות האבטחה ותגלה אותו ? אז הם הכינו מעין "תוכנית מגירה" לשעת חירום ?

ועופרה'לה שלנו - עוד זמרת כזאת ולגמרי אבדנו... איזה שיר, איזה קול, יא וואלי
כמו הרמה של ג'ינגל הדציפכטה וכל שאר הפזמונים העונה...

שיר m

Well-known member
אני בטוחה שמאוד נהנית מהפרק הזה

גם כשחושן באה עם האת לצפריר זה הזכיר לי את דקסטר.. לא יודעת למה, האווירה החצי משעשעת חצי מאיימת הזאת על החוף...:)
יופי של פרק אימה. רק היה חסר בסוף "מוקדש למירי"

&nbsp
כן, צפריר היה לא אמין בכלל בקטע הזה

&nbsp
באמת מה נסגר עם ג'וצי, מה הוא סוכן כפול פתאום...
&nbsp
אפשר את נאור ואסיה ביחד? הם היו ממש חמודים בקטע שלהם בהתחלה.
&nbsp
והנה צפריר בנקודה של לחבור לעומרי. עוד ממש מעט.
&nbsp
אגב, יעל כבר יודעת שדפני שקרנית.. אבל היא בטח הולכת להתעלם מהידע המוקדם הזה

סוג של נהניתי...
כמו שכתבתי - בעיקר צחקתי. ה"אימה" שלהם באמת שכבר קטנה עליי, את יודעת...

נכון גם את חשבת פתאום באמת אולי נאור ואסיה? איזה קטע. פתאום יוצא לנו לראות באמת סצנה רק של שניהם ואז פתאום חושבים משהו אחר.
אבל עדיין, עקרונית באמת שאין לי בעיה שיהיו מספיק סצנות אינטימיות בין אסיה ועומרי וכמובן - שיתחילו כבר להיות בין יעל ונאור כי בינתיים העסק שם קצת תקוע משהו...

ואת רואה מה זה? שוב אני יוצאת מה-זה טיפשה! אשכרה סוף הפרק + לחבר את זה עם העובדה הפשוטה שיעל הסיקה היטב לגבי דפני. באמת מה פה קורה פה ?!?! הכל מבולבל לגמרי העונה הזאת, אוף...

שיר m

Well-known member
את לא טיפשה, זה באמת מבולבל
כי דיי ברור שלמרות מה שיעל יודעת היא תאמין להקלטה...
&nbsp
נאור ואסיה טובים ביחד, אני אשמח לראות עוד סצנות שלהם גם אם הם לא יהיו זוג:)

Roei152

Well-known member
מנהל
אני שוב חוזר ואומר
צרייך להעביר איזשהו סיפור....
יעל לא יודעת מי חיבל בתמונה. כל מה שעניין אותה זה האם עומרי בגד או לא. כל מה שהיא חקרה זה האם התמונה היא פוטושופ, ואת זה היא עשתה דרך נאור. היא רצתה לדעת רק דבר אחד : האם עומרי בגד בה או לא? \
סייס היא זאת שחקרה את גוצ/י וגילתה את הצד האמיתי של דפני.. לא יודע אם היא הבינה עד הסוף שדפני מנסה להשיג את אריאל ... לפי איך שהיא התנהגה....
בשורה התתחתונה המטרה של יעל היתה לבדוק האם זה באמת פוטושופ? המטרה של סיס היתה לחקור את הפשע : מי ביצע אותו? מה היו המניעים שלו?
לדפני היתה תוכנית שלמה שבסופו של דבר סיס תצא הרעה.. הרי המטרה שלה היתה להשיג את אריאל.. לא? איך אריאל ישים לב אליה אם הוא עסוק בלפייס את סייס ? אז בגלל זה היא הקליטה אותה מתוודה שהיא מאוהבת בעומרי כדי שאריאל יעלה לו הדם למוח ושיירגע ישים לב אלייה. השאלה היא אם באמת ישים לב ? ממש כמו עומרי שלא שם על רומי....

אתה צודק בהדגשת ההבדל בין החקר של יעל לחקר של אסיה...
אבל עדיין, מעבר לגילוי של יעל שזה אכן פוטושופ, היא אשכרה פנתה לדפני ושאלה אותה "את מאוהבת בו, זה העניין?" - משמע שהיא מיד קלטה את זה. עשתה 1+1. אם חושפים פרט כזה "עסיסי" על מישהו, זה לא סתם ולא לחינם היא גם מיד פנתה לדפני ושאלה. אז המידע הזה שכבר יש ליעל הולך פשוט להתנדף לו לאוויר כאילו כלל לא היה ?! זה מוזר מאוד מבחינה תסריטאית, אבל בוא נחכה לבאות ונראה...

וכן, עכשיו הבנתי באמת את פשר סיום הפרק. הבנת נכון. העניין הוא להוציא את אסיה האשמה בכל הסיפור הזה, אפילו כבר לא את עומרי. נו, מזלה של דפני שהוידוי הזה של אסיה הגיע לידה ועוד כל כך מהר, בתזמון מושלם עם התוכנית שלה...

שיר m

Well-known member
מירי! מה זה הכותרות האלה! אההה טוב אני הולכת לצפות:)
אני, יש לי שליטה עצמית. בטח. לא קוראת אותך. לא קוראת לא קוראת לא קוראת.

אין... אני מרגישה ממש רע אם מישהו, ובייחוד אם זו את - עם הדחף הידוע שלך
, שעוד לא צפה בפרק קורא אותי. לא יודעת, מעין קטע כזה אצלי לפעמים.
לא משנה לי מה היה בפרק, אם הפרק היה טוב או לא. העיקר שתקראי אותי רק אחרי שאת צופה, והיום פשוט לא כתבת לפני אז הנחתי שעוד לא ראית...

Roei152

Well-known member
מנהל
זהו!!! הפרק הזה הוכיח לי סופית
דפני יותר גרועה מאיימי כמעט ברמה של ארז...., הרעים האלו שמפוצצים הכל בפרצוף....
ועוד אאריאל יושב לידה .... בסצינה של ההתפוצצות .... מה זו בדיחה???
הסצינה הזו של עופרה... לא היתי כ"כ מרוכז אבל היא היה טיפשית ונבזית אם כבר בלדה לשינה אז שתהיה יותר קומית..
חושן וצף - טווב , הפרקק הזה הוכיח לי סופית... אם מירי דאגה בהתחלה שחושן תתהפך ותהיה טובה בגלל שזו מנחה וכו' , עכשיו אנחנו יכולים להרגע...... דנה משחקרת את התפקיד רע במולא מובן המילה.... אם כבר צף הוא זה שנסחט על ידה... -סצינת הסיום של הפרק הראשון (פרק 51) שיד הקעקוע מתעסקת באבנים... זה צף בפקודת חושן.....

אני בדעה שאת איימי באמת קשה לעבור...
ולנצח בדו קרב - מי יותר ביצ'ית ?
וכן, גם רמת המשחק של נואל בהשוואה לאלי, באמת שאין מה לדבר בכלל... אלי אוכלת אותה בלי מלח! הדמות שלה נתפרה ע"י גיורא ממש למידותיה.

לגבי חושן, האמת שאם כבר תהיתי אולי מתישהו היא תתאפס קצת על עצמה ותשתנה, אז בטח לא חשבתי אפילו בכיוון של מחצית העונה ואם כבר, רק ממש לקראת הסוף... אז עוד ימים יגידו אבל כן, סביר להניח שהיא לא בדיוק מהדמויות האלה. אם כבר זו עופרה שתשתנה לטובה בהמשך, זה בטוח, מכל הסיבות - בגלל אסיה, מזה שיחשפו את הפשעים שלה, מניקו לכששתיהן יגלו זו על זו...

לגבי צפריר, ברור שזו הסיטואציה ביניהם. כבר כתבתי לא מעט על האכזבה שלי מכך כי דווקא ציפיתי לראות אותו בתפקיד רע באמת, משת"פ סודי של בונדר לצורך העניין. הוא מסוגל ליותר מתפקיד הנסחט חסר האונים כביכול.

דוד1616

New member
נראה לי שאיימי יותר ביצ'ית כזו...
דפני פחות כזו,
אפשר להגיד שזה בגלל שהיא משחקת בריטית סנובית, אבל זה לא העיקר...
את איימי יותר אוהבים מאשר את דפני

ברור

אין... התפקיד של איימי ממש תפור על אלי.
בזמנו, היא ממש הפתיעה אותי לטובה עם המהפך המשחקי הזה, אחרי שכבר התרגלנו אליה רק בתור רונקיפליץ הטרחנית והמעצבנת

תובנות מהפרק
1) בנזין (או "בנזן" כמו שהג'ינג'ית העקומה נוהגת לקרוא לו) מטומטם כהוגן.
&nbsp
2) דנה פרידר יודעת להלחיץ כשצריך. הרגשתי שאנחנו מינימום בקיל ביל...
&nbsp
3) יש סיבה שבקליפ החדש של ערוץ הילדים, הכניסו את מירן מנקס (אסיה) ולא את דקלה זקס (יעל). זאת כיוון שהראשונה מהממת ונראית יפה, והשנייה, למרות שהיא הנכדה של טדי קולק (רבאק, דקלה, ירושלמית גולשת? ממתי בדיוק?) נראית חיוורת, חלשה ומשאבת כריזמה שלא נראיתה מאז ציפי לבני.
&nbsp
4) לזכותם יאמר שהסצנה שחושן מאיימת על צפריר עם אקדח הייתה אחת המלחיצות שאני זוכר. אבל כשבסוף מהאקדח יצא "BANG" חייכתי לעצמי כי הייתי צריך לראות את זה מגיע.
&nbsp
5) עם כל ההערכה לנואל ברקוביץ' (דפני), לשים אותה במשבצת של ה"חברת מועדון הרעה" פחות טוב... היא לא יכולה לסחוב את זה כמו שצריך. היא גם תמיד מעלה בי קונוטציות של טיפשות מסוימת אז אני לא לוקח אותה ברצינות...

אז התחלת לצפות באופן רציף...
בכל אופן, זה לגמרי נראה ככה.

בנזין כבר הפך להיות אהוב על כולנו... ואם לא צפית בעונה הראשונה, תאמין לנו שה"תצורה" הזאת בהחלט עדיפה לו.

אהבתי את ה"קיל ביל", למי שראה ומבין את ההקבלה.
דקלה היא נכדתו של טדי קולק ? וואלה, לא ידעתי. נחמד.
אני רואה שלג'ינג'יות יש ייחוס, בדומה למאיה ורטהיימר (הדס של אליפים) שהיא נכדתו של המיליארדר סטף ורטהיימר.
לגבי הסצנה של חושן וצפריר, כבר הבעתי עליה את דעתי. אני לא התרשמתי יותר מדי ודורון לא שיחק טוב בכלל. לא אמין ולא אמיתי בהתאם לסיטואציה.
וכן, נואל עדיין לגמרי בוסרית והשוואה בינה לבין אלי-קרן באמת שגדולה עליה בכמה מידות וכלל לא רלוונטית. לא נראה לי שאחזור בי במקרה שלה, באמת שלא.

שיר m

Well-known member
אם אותך הלחיצו, הצליח להם

בגדול אתה דיי צודק

rubmue1234

New member
אז...ככה. ''תובנות מכל שבוע שעבר והפרק של יום ראשון''
למשך כל השבוע הייתי בחופשה,
ולכן לא הגבתי או כתבתי ביקורות על פרקי השבוע...
אז אסכם בקצרה ממשש כל פרק וארשום אולי גם סיכום כזה שבועי(?)
פרק 17- פעם ראשונה שאהבתי פרק שבעצם לא שולב בו כמעט שום מתח חוץ מהמתח של הקשרים הזוגיים ודפני. פרק שיצא פשוט..יפה. הגיע לדפני על המסיבת יום הולדת והמשפחה שלוקחת אותה כ''הכבשה השחורה''..למרות שהקטע היה קשה..
פרק 18-אני חייב לציין שניקו פשוט יצאה כ''כ יפההה בפרק הזה! כמו שכתבו בפייסבוק, אריאל באמת איבד את זה...ושגפן היה בבית של אסיה פשוט התפקעתי מצחוק בצורה שהוא צעק ''איפה אתה'' והתעצבן בזמן שעומרי התחבא...זה היה משעשע משום מה הצורת משחק המוגזמת והפחות טובה שראיתי עד כה בסדרה לפחות ישראלית..
שוב, אריאל איבד את זה, שוב אני שונא מאודדד מאודד את דפני, שוב יעל..משחק לא הכי טוב ודקלה לא מתאימה כ''כ לתפקיד
הקטע עם אבטליון ואבטיחון(?) הצחיקו אותי עם נאור בקטע עם אר טסי והמקלחות...היה קורע :) הסוף היה מאוד מוח עם הפציעה של אריאל והאבן שחושן תקעה בראשו של נאור..
פרק 19-אין לי כ''כ מה לאמר עליו חוץ מזה שברובו היה מצחיק, ושהייתה לי יותר סקרנות על כל המתח סביב הגלשנים והעניינים מותחים הללו.
פרק 20-דפני באמתת יותרר מכשפה מאיימייייי..ואני כ''כ שמח על זה שנוכל בקרוב מאוד לראות את עומרי ואסיה ביחד ו...כנראה שגם את נאור ויעל....נראה לי הכי טוב לפחות בשלב הזה שהזוגות האלה יהיו כמו שכתבתי...בסך הכל זה היה אחלה של פרק..הרבה יותר דברים מובנים מפעמים קודמות שלא הבנתי....בנוסף להכל, כבר שני פרקים שדבש לא הופיע בהם
רק הפרסומת של עומרי...וזהו, נראה לי.
פרק 21-טוב..זה היה פרק הזוי, מטורף ומלחיץץ!! כל הקטע של הפרק בסימן ''הצעקה'' ופרק אימה שכזה הלך דוקא די טוב...חוץ מהקטע שרוב הקטעים נגמרו ב:א.בדיחה כלשהי עם אזהרה ב.הקדמה לספיישל לעופרה ג.שיחת טלפון שהסתיימה בכינוס של דפני.

ואם כבר דפני, זה שבר את כל השיאים.
אני ממש ישבתי מול הטלוויזיה והתחלתי לקלל אותה.
סליחה נואל אולי זה אומר שאת טובה מדי

אז....בסך הכל היה שבוע ממששש טוב.
הוא גרם לי להבין סופיתת שחושן היא פשוט דמות מטורפת.
יש הרבה ציפייה להמשך....
בראשון פרק אמצע העונה!!!!
ולסוף:ברוך השם שצפריר נושם

למעלה