שוברי גלים 2-שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
שוברי גלים 2-שבוע 5
צפייה קררה ודיון גולש.....

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מתברר שמאחורי החזית של דפני
מסתתרת ילדה קטנה ורגישה שבסה"כ זקור\קה לאהבת אם .... שוב..... איין ילדייפ רעים יש ילדים שלא טיפלו בהם....
אני
לכן אכתוב את מה שעולה לי על הפרק מחר..... תסלחו לי?
לילה טוב......

כן, החסכים המוכרים שמגלים בהמשך על הדמויות הרעות בסדרות...
בדומה, למשל, לארז של גאליס ואבא שלו, ועוד ועוד דוגמאות...

למרות שלא משנה מה, גם חסך באהבת אם לא מצדיק כהוא זה טיפוח אופי גועלי ואגואיסטי שכזה ובטח ובטח שלא התדרדרות עד כדי להפריד בין זוגות ולסכסך בין כולם

אבל נו טוב, שיהיה.
בכל אופן, קצת משעשע ש-yes גייסו שוב את מיכל, הפעם בהקשר עקיף לגפן. אגב, אחותה של דפני זו החברה במציאות של אדריאנו חאובל. בכלל, העונה הזאת צולמה בחוף בו הם עובדים, שניהם.

שיר m

Well-known member
לא ממש יודעת מה להגיד על הפרק הזה...
עצוב והזוי קצת.
אריאל, באמת?
&nbsp
אני תוהה אם גוצ'י התכוון להביא למסיבה רק את אריאל ואסיה ולחשוף בפניהם את האמת... לא שזה משנה, כך או כך הוא "החזיר" לדפני.
&nbsp
שחר מותק.

פרק עם לא מעט פגיעות אחד בשני...
יעל בשחר המסכנה, לא במתכוון כמובן. אסיה ואריאל. די כואב לי עליהם וזה פשוט כל כך ברור שהם יחזרו בסוף. זה מהסופים הצפויים לזוג אבל עדיין מעניין לראות את כל סיבוכי העלילה עד שנגיע לשם...
פרק שבעצם עסק כולו סביב דפני וסיפור הבגידה שלא הייתה. שוב עופרה ומני חסרים לי כל כך... ולא ייאמן שחושן לא הופיע בכלל! זה לא רגיל.

ואני שוב אגיד - הפתיחים שלהם, ובעיקר סופי הפרקים, הם פשוט מכה! באופן שיטתי הם כאילו בכוונה לא יודעים לפתוח ולסיים את הפרקים בצורה מותחת או מעניינת. זה משגע אותי כל פרק מחדש. גם הפרק - דפני יושבת ובוכה על מר גורלה. נו בסדר, ומה חוץ מזה ?
ככה לא מסיימים. הם בחיים לא ילמדו אפילו משהו אחד מגיורא...

Roei152

Well-known member
מנהל
גם גיורא סים פרקים בצורה הזאת.....
מירי את פשוט מפסידה את להתבגר!!!! זה מה שאגיד לך על סדרות נוער......

בסדר, אבל מי כמוך הרי יודע שאצלו זה אחד ל...
לעיתים מאוד רחוקות.
בין הדברים החשובים לו זה לדעת לסיים פרקים אחד אחד ! זה חלק מהיופי והייחודיות אצל הסדרות של גיורא.

אני באמת לא מבינה איך עוד לא הגעתי ל"להתבגר". חבל כי גם נבצר ממני לדון איתך ועם שיר כל הזמן הזה... בטח לא נשארו עוד הרבה פרקים, נכון?

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי הפגיעה של יעל בשחר.....
יעל הייתה עצבנית... היא הרשתה לעצמה..... היא ידעה ששחר הייא כמו משפחה... זה לא כמו הפגיעה של ההבנות למשפחה של דפני שנראה
שזה על בסיס יומיומי .
לגבי מיכל תאמת דווקאא אני חשבתי על ההתוספת יומני.... זה מדהים כמה תוספות יומני יש לשוברי בעונה הזאת.... גפן,נואל ועכשיו מיכל ... מענין האם בשכונהה יוסיפו תוספת יומני לליהי?

כן, ברור לגמרי. לכן הדגשתי שהיא לא פגעה בה במתכוון...
זה נפלט ליעל פשוט בלהט הדברים ביניהן ובגלל הרגישות והפגיעות של יעל עכשיו.
וכן, אצל דפני זה כל הקטע - חסך באהבה של אמא והעדפת האחות על פניה.

לגבי תוספת לליהי, כבר דיברנו על זה וכמו שאמרתי אז, לא נראה לי שגיורא יגייס מישהי/ו מ"יומני", למרות שאת גלעד מרחבי (רוי) באמת שלא הייתי מתנגדת. ראינו אותו רק שם וחבל כי בהחלט יש לו פוטנציאל, לדעתי. סדרה של גיורא והוא זה יכול להיות שילוב מעניין...

Roei152

Well-known member
מנהל
שיחת ה"עידוד" של דפני ואסיה
החברה ה"טובה" עלאק מפילה הכל על נאור המסכן..... אוף ממש בא לי שהוא ויעל יחזרו בסוף העונה ......
יעל הכי קרעה אותי בשיעור הגלישה "תישאר שם ואל תזוז!"
אבטלין ונפתלי - אווףףף שוב הקטע הזה עם מיועד איפה ימי השמינייה ?

אבטליון ונפתלי דווקא בסדר...
אבל כן, "המיועד" ללא ספק מיד זורק אותנו רק לגאליס. זה משהו.
מי יהיה המיועד שלהם ולצורך מה בדיוק, בתוך כל הסיפור הזה של האוצר... ? אולי נאור באמת ? אולי כן ואולי גם לא.

יעל באמת קרעה עם המשפט הזה וחוסר האונים שהיא הפגינה

ואכן, הנה הגיעה לה השיחה "המיוחלת" בין דפני והחברה הטובה שלה. איזו חברה, זהב. במי היא עוד לא פגעה ?! אז עכשיו בנאור הבאמת מסכן. רק חסר שבסוף הוא אשכרה יהיה איתה או משהו...

כשאתה כותב "יחזרו", רועי, אתה מדבר על נאור ולא עומרי, כן ? כי הרבה יותר מדוייק לומר שפשוט יהיו ביחד היות והם לא היו. אבל אנחנו בבעיה כי אם אריאל ואסיה יחזרו, וזה כמעט ודאי מלכתחילה, אז לא נראה לי שדווקא עומרי יישאר לבד. או שהכותבים כאן יהיו הכי צפויים שאפשר, אבל לא בהכרח נדושים או לא טובים כתוצאה מזה, או שעם איזשהו זיווג עתידי הם דווקא יפתיעו... זה העניין.

Roei152

Well-known member
מנהל
מתכון שבסוף הזוגות יהיו:
יעל ונאור
עומרי ואסיה
גוצ'י וניקו
שחר ואיתי /יובל (תלוי עם מי יתפתח לה סיפור)
דפני ובנזין/אריאל (תלוי אםפ דפני תתנצל או שבינה לבין בנזין בכלל יתפתח משהו)

אין... עשית לי ממש רע עכשיו.
אתה באמת חושב שאסיה ואריאל לא יחזרו בסוף ?! ושוב, אני בכוונה מדגישה אותם אפילו לפני יעל ועומרי כי זה פשוט כל כך ברור ששניהם בטוח יחזרו.
אם אתה שואל אותי, דפני היא מסוג הדמויות שאסור להן "להרוויח" בן זוג בסוף בכלל, מה שלא יהיה, ותספיק בהחלט הסליחה העמוקה מכולם שבוא תבוא, אבל אם כבר, באמת, אז רק בנזין, עם כמה שזה נראה כ"כ תלוש ולא קשור בינתיים... בטח שלא להיות עם אריאל, עם כל מה שהיא עשתה, ולכן אני רוצה שאותו תרחיש שאתה כותב לגבי דפני, לא יקרה חלילה גם בסוף החממה עם איימי ורון... בקשת סליחה, עמוקה ואמיתית ככל שתהיה, לא מקנה לה את ה"פריבילגיה" גם באמת להיות איתו בסוף. אין קשר בין הדברים.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה לא דני-יונתן
עומרי-יעל הם לא דני-יונתן שכמו שנינה אמרה תמיד היו הם...... הם יותר ללי -יפתח(עומרי) -דניאל(נאור).... למרות שגם אני מאמין שיעל ועומררי יחזרו.... אני לא מאמין שאראל ואסיה יחזרו...... או שזה לא יעניין את הצופים.....

מה לא יעניין את הצופים?
הזוגיות של אריאל ואסיה? לזה התכוונת? ה"עניין" של הצופים ממש לא רלוונטי לכאן. הכל קשור לאיך שהכותבים רואים את מהלך הדברים העונה.
תראה, אולי הם באמת לא בדיוק "הזוג האידיאלי" עוד מההתחלה אבל זה עדיין רק הם, זוג לא מאתמול, ויש לגביהם רק תרחיש אחד והוא חזרה בסוף...

למעלה