שוברי גלים 2 -שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
שוברי גלים 2 -שבוע 2
צפייה שוברת ודיון גולש.....

שיר m

Well-known member

חושן! אז היא לא סתם מעצבנת... זה כבר יותר מעניין

&nbsp
בוני ובבר הפציעו לכמה דקות, היה נחמד:)
&nbsp
הדמות של בנזין שוברת את שיאי הטמטום (שקבעו גדי ומיכה)... אבל צחקתי מהאצה

&nbsp
נאור מפייס בין יעל ועומרי, מי היה מאמין.
&nbsp
דבש, הכל דבש.

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אז הפאק ...
דנה משחקת רעה?? אהבתי .... ...
והנה אבנר סליחה בוני
וחברו בבר... האמתת הבתי...
אני דווקא אוהב שדבש נשאר כככה ברקע גם הוא נפגע והכי קשה ... אבל לפחות נותנים לנו הצצצות אליו... חבל שגם הוא מתסבך ככה ..... עם החדשים.... תרגיל המוזיקה....

שיר m

Well-known member

גם אני ישר "אבנר!"

וכן, נחמד לי שרואים את דבש מדי פעם. גם אם זה לחצי שניה...

שיר m

Well-known member
הגזמת...
איך אפשר להגיד משפט כמו "אין לדבש משמעות"? דבש הוא המשמעות!

&nbsp
וברצינות, לא סתם כולם נגדו... יקרה משהו בסוף, זה רק עניין של זמן.

מקווה...
אם כבר ממשיכים עם אחד כמו מוריס, חייב שתהיה לזה משמעות

בעונה הראשונה הוא היה כמו מורה דרך בשבילם וכיום הכל התמסמס לו ועופרה השתלטה על כל העניינים... אחחח, אבל כמה שאני אוהבת את אוולין. פשוט כיף לצפות בה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם שיר לא היתה מגיבה לך.....
היתי כותב לך שאת משחקת באש מול מעריצים מספר 1 של דבש...
..
אבל שיר כבר הגיבה לך.... , ובחמת זעם של מעריצה שרופה

אהבתי את ה"חמת זעם".
נו, אז אני אברור את מילותיי טוב יותר בפעם הבאה לגביו ?
אני משוכנעת ששניכם הבנתם שהדגשתי את זה לא מכוונה רעה אלא להיפך - גם אני בהחלט מחבבת אותו (גם את השחקן כמובן) ומצפה שיעשו איתו משהו משמעותי בהמשך...
לא סתם כתבתי שהוא היווה עבורם השראה והיה "מורה דרך". אני מניחה שגם בגלל זה אתם אוהבים אותו, כל התכונות הטובות. יש ?

נו, אז כנראה שלא סתם קוראים לה חושן...
יפה. באמת הגיע הזמן שדנה תגלם מישהי רעה, בהנחה שזה לא משהו שהיא עושה ב"הפוך על הפוך" ובסוף זה בכלל נגד בונדר. לא, לא נראה לי.
אם כבר, נראה לי שבסוף תהיה זו עופרה שתחבור לחבורה וכולם יהיו מול בונדר, חושן וכנראה גם צפריר, איתו עוד צריך לראות מה נסגר סופית, אם יש דבר כזה...
זה קטע שהם הנחיתו את שלוש הפצצות האלה ישר על ההתחלה: בהתחלה על עופרה, אחר כך צפריר ועכשיו גם חושן. אבל כפי שזה נראה, בונדר-חושן-צפריר כאילו משתפים פעולה עם עופרה אבל הם בעצם נגדה, כאשר למעשה היא יודעת שהיא כביכול עם אחיה ובכלל לא יודעת על עצם קיומם של חושן וצפריר יחד איתו...

באשר לבנזין, הוא אכן כל כך מטומטם, בקטע אחר לגמרי... דפני מצליחה להמשיך לעבוד עליו בעיניים, כאשר במקרה הזה זה דווקא נוצל הרבה פחות לו אלא כדי "לנקום" בסוף בכלל באסיה, כי משום מה היא פתאום מאוהבת באריאל.
אז יהיה לנו כאן מחומש, לא פחות - יעל, עומרי, אסיה, אריאל, דפני. כל כך מעצבנים אותי דברים מוגזמים כאלה. לא יכלו להשאיר אותם לפחות רק עם המרובע , מה היא קשורה פתאום ?! הרי היא במילא תהיה בסוף עם בנזין, ושני הזוגות ייפרדו ויחזרו אחד לשני...

שיר m

Well-known member
מסכימה לגמרי עם המשפט האחרון
אבל שימי לב שזה לא "פתאום", כבר מהפרק הראשון (או ממתי שהם הופיעו) ראינו שדפני מאוהבת באריאל...
&nbsp
ובקשר לעופרה, היא לא צריכה אף אחד, בטח שלא את חושן, כשיש לה את מני...

בהתחלה לא קלטתי את זה...
האמת שגם הוא ואסיה, גם אחרי הנשיקה הראשונה והדי מאולצת היום ביניהם היום, לא בדיוק הזוג הכי אידיאלי שיש. בכלל, לקח לי בהתחלה קצת זמן עד שבכלל הבנתי שהם זוג. באמת. מן הסתם, בכוונה גם הם וגם יעל ועומרי מתחילים כשהם לא בדיוק בשיא שלהם... הכנה לקראת הבאות.

ואין על מני
הדמות הכי אהובה עליי העונה
מעניין אם בתוך תוכו הוא מבין לאיזה ידיים הוא נפל...

שיר m

Well-known member
גם איתו ברור מה יקרה
הרי מני ייעלם במוקדם או במאוחר, וזה מה שישבור את עופרה...
(לא ידוע עדיין על ידי מי ולמה, אבל אני חותמת שזה יקרה. רק שלא יאשימו את דבש
)
&nbsp
וכן זה נכון לגבי הזוגות.

די, נו, את רצינית ?
את חושבת שיעלימו אותו ?
וואי, זה יכול להיות גדול אם זה אכן יקרה, עם כל הצער שבדבר... תזכרי את זה שהימרת על זה!

אולי בכלל יהיה לו בסוף איזה קשר, ישיר או עקיף, לאוצר והכל ? כמו כל חיית מחמד, חיה או מפוחלצת, בסדרות השונות... זה יהיה קטע אם תהיה משמעות כזאת ועוד לפוחלץ. הזוי ככל שזה יישמע. לא יודעת, אני באמת חושבת ורוצה להאמין שהוא רק בגדר מחמד לבה של עופרה ותו לא אבל מי יודע...

למעלה