באיזה שטויות הם מתעסקים...
כל הסדרה הזאת היא שטות אחת גדולה, למרות שאם כבר, העונה הראשונה הייתה הרבה יותר ריאלית, אין מה לומר. אני מתלבטת אם בכלל שווה לי לבזבז עליהם ולו מילה אחת בלבד. ברוך ה' שזה נגמר.
בנזין יכול להיות יופי של "דראג קווין", באמת, אבל ליידי גאגא יש רק אחת!
אריאל דווקא לא הצחיק אותי בכלל. הוא היה די מעורר רחמים, עם כל ה"דמות" המיותרת שלו. טוב, הוא מנסה לחזור בתשובה עכשיו. אז אסיה באמת לא תחזור אליו. הוא גם בכלל לא מעורב בסיפור שלהם. טוב, הוא לא מעורב בשום דבר.
רועי, אני לא יודעת מה כתבת באותו ספויילר, אבל היות ונאור כלל לא מופיע, לא ברור לי איך (אולי) ייתכן תרחיש כזה שהוא יסיים עם יעל, כמו ששיר שיערה. לפחות היה מתחיל לקרות ביניהם משהו במהלך העונה, אבל כלום. הוא פשוט לא היה שם רוב הזמן.
חושן לא מתה, זה ברור. היא תפציע שוב במערכה האחרונה, מה שנקרא.
אבל דפני עם בונדר עכשיו? טוב, זה כבר באמת יותר מדי, אפילו בשבילי. משום מה, יש לי הרגשה שהפעם, בגלל שזה באמת רגע לפני הסוף, ועוד אחרי שהיא גנבה מעופרה ושרפה את המועדון, היא דווקא מתכננת להפיל אותו בסוף, ולצאת קצת גדולה, לשם שינוי. בוא נראה מה ייגמר עם זה...
בהתחלה חשבתי שיעל חולמת את אמא שלה, אבל כנראה שלא. טוב, כולנו יודעים איפה צ'ילי נמצא היום, במרדף משל עצמו, אחר לגמרי...
אה, רגע. באתי לכתוב שמי שהופיעה מולם בסוף היא דפני, מן הסתם, אבל עכשיו ברור כשמש שזו בכלל חושן, לא? אז הנה היא, בכבודה ובעצמה.