שוברי גלים 2-שבוע 12

שיר m

Well-known member
קורע

בנזין יא חמוד:)

דפני עושה עסקים עם בונדר. אבל אני לא חושבת שחושן מתה.

בסוף יעל תיסע לקוסטה ריקה, לא עומרי ולא נאור...

אה וסוף סוף גילינו שאריאל יודע לשחק!

באיזה שטויות הם מתעסקים...
כל הסדרה הזאת היא שטות אחת גדולה, למרות שאם כבר, העונה הראשונה הייתה הרבה יותר ריאלית, אין מה לומר. אני מתלבטת אם בכלל שווה לי לבזבז עליהם ולו מילה אחת בלבד. ברוך ה' שזה נגמר.

בנזין יכול להיות יופי של "דראג קווין", באמת, אבל ליידי גאגא יש רק אחת!

אריאל דווקא לא הצחיק אותי בכלל. הוא היה די מעורר רחמים, עם כל ה"דמות" המיותרת שלו. טוב, הוא מנסה לחזור בתשובה עכשיו. אז אסיה באמת לא תחזור אליו. הוא גם בכלל לא מעורב בסיפור שלהם. טוב, הוא לא מעורב בשום דבר.

רועי, אני לא יודעת מה כתבת באותו ספויילר, אבל היות ונאור כלל לא מופיע, לא ברור לי איך (אולי) ייתכן תרחיש כזה שהוא יסיים עם יעל, כמו ששיר שיערה. לפחות היה מתחיל לקרות ביניהם משהו במהלך העונה, אבל כלום. הוא פשוט לא היה שם רוב הזמן.

חושן לא מתה, זה ברור. היא תפציע שוב במערכה האחרונה, מה שנקרא.
אבל דפני עם בונדר עכשיו? טוב, זה כבר באמת יותר מדי, אפילו בשבילי. משום מה, יש לי הרגשה שהפעם, בגלל שזה באמת רגע לפני הסוף, ועוד אחרי שהיא גנבה מעופרה ושרפה את המועדון, היא דווקא מתכננת להפיל אותו בסוף, ולצאת קצת גדולה, לשם שינוי. בוא נראה מה ייגמר עם זה...

בהתחלה חשבתי שיעל חולמת את אמא שלה, אבל כנראה שלא. טוב, כולנו יודעים איפה צ'ילי נמצא היום, במרדף משל עצמו, אחר לגמרי...

אה, רגע. באתי לכתוב שמי שהופיעה מולם בסוף היא דפני, מן הסתם, אבל עכשיו ברור כשמש שזו בכלל חושן, לא? אז הנה היא, בכבודה ובעצמה.

שיר m

Well-known member
מה, לא
זאת דפני בסוף...
&nbsp
הספויילר של רועי לא היה על נאור...

&nbsp
לא נראה לי שדפני תפיל את בונדר. אולי את חושן...

לא על נאור או מבחינת הסיום הזוגי?
אוקיי.
פשוט הוא שרשר את הספויילר לדיון הקטן שלנו לגבי יעל ועומרי, אז חשבתי שזה קשור אליהם.
טוב, נחכה ונראה, מה שזה לא יהיה בכלל...

Roei152

Well-known member
מנהל
וזה מה שאני אגיד לך בהקשר ההזה....
תעלי על זה לבד....

אוקיי...
אמממ... מה זה יכול להיות, בהתחשב בסדרה הבינונית הזאת? מישהו מהם ימות? אולי ניקו?

הם אשכרה העלו סרטון הצצה קצר מפרק הסיום? אז הם מגלים ככה מראש? טוב, זה בטח לא משהו מטורף במיוחד.

טוב, אל תגיד מילה, כמובן.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אגיד מילה אבל ראית גאליס?
כתבתי משהו על יוליעם ....בפרק האחרון.....

שיר m

Well-known member
אל תצפי יותר מדי
לא קשור לנאור, כן קשור לקשר זוגי, ולא כזה ספויילר אם את שואלת אותי... (סורי רועי)

שיר m

Well-known member
לא קשור לדפני
כמה מחשבות על ספויילר קטן ולא משמעותי... (לדעתי)

כן, הא?

אני ממש עושה לעצמי משחק הניחושים. טוב, אולי בכל זאת אסיה ואריאל ?
יאללה, עזבי. אני פשוט אחכה לסוף, וזהו. הכי פשוט. סתם שטויות.

טוב, את גוררת אותי להמשיך...

נו, אז מי עוד נשארו? עופרה ולאצי?
אולי בכלל חושן ודבש? (זוכרת את ה"פלירטוט" שהיה לה איתו?
)

טוב, די. מה שיהיה, יהיה.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה כ"כ קשה?
מה זה? סופי ויפתח, עדי ואדם כ"כ השפיעו עליך שאת חייבת ליצור זוגות מפתיעיפם? בכוונה?
זה הכי פשוט וקל....

לא, ממש לא.
נו, אז אלה פשוט עומרי ויעלי ? כי אם כן, אז זה לא האישיו מבחינתי.
אני רק תוהה האם הספויילר שהעלית קשור רק לפן הזוגי, או גם למשהו אחר שיקרה... טוב, עזוב. באמת. יצאתי כאן סתם מוזרה, כי זה באמת שטויות. נראה וזהו.

למעלה