שוברי גלים 2 -שבוע 11

Roei152

Well-known member
מנהל
שוברי גלים 2 -שבוע 11 צפייה חמימה ודיון גלי.....

שיר m

Well-known member
פרק נחמד
שלישיית הבלשים בולשת אחרי הבנאדם הלא נכון
לאצי יותר חכם מחושן
מני כבר מת, מי היה מאמין?
&nbsp
פתאום הבנתי למה עושים הפסקה במחצית של סדרות. כדי שלא נזכור מי נגד מי ויהיה פשוט יותר להפוך את הדמויות. מי היה מאמין שאסיה תשתף פעולה עם עופרה?

פרק לא רע בכלל...
איך בונדר דואג לאחותו... מרגש. באמת.

לא ייאמן לאיזה כיוון הזוי לקחו את נאור העונה, במקום שהיה נכנס מחדש לחבורה ועוזר להם עכשיו... אלליי, איזה שטויות.

יאללה, שיגיע כבר איתי הזה חזרה, שחר תתאהב בו ונשים סוף לסאגה המטופשת הזאת. הילדון הזה כל כך גרוע שזה מדהים
אני לא יכולה לצפות בו יותר.

מה שנקרא, את הליהוק הזה שלו הם עשו בהכי חפיפניקיות שיש.

עומרי ויעל, כאלה מתוקים! גם הוא עדיין אוהב אותך, יעל, ורק היה צריך לעבור את כברת הדרך הזאת כדי להבין באמת.

איך מיכל הפילה את מני, והליטוף של עופרה... נקרעתי!
הוא ממש מחמל נפשה.

אסיה ויעל בשיחת בנות, אחרי הכל. בסוף הן יהיו החברות הכי טובות...

"קחי את הגחון שלך, ותזחלי לי החוצה מהמשרד". אין על המשפטים של עופרה! גאונות לשמה.

המבט שדפני נתנה - מיד הסגיר אותה.
אבל לא חבל, דפני? עד שיכלה להתחיל התיקון המיוחל שלה, דווקא בזכות אמא שלה, זה מה שהיא עושה בתור ברירת מחדל ?!
טוב, אם זה מה שקורה איתה אפילו שניה לפני הסוף, אני כבר לא יודעת אם יש לה ולבנזין איזשהו סיכוי... אם זה עוד יגיע בכלל, זה יקרה ממש "בנס".

ולאיש שגונב את ההצגה - לאצי! ברוך שובך! איך הוא חישמל את חושן.

ככה עובדים - בלי תוכניות מתוחכמות יותר או פחות, דוגמת חושן ובונדר, אלא פשוט לעקוב אחרי כולם מרחוק, כמו שהוא עשה מהרגע בו נחת בחוף...
אבל אני עדיין מנסה להבין, בהנחה שהוא אכן רע, האם מה שהוא סיפר לניקו בקשר להורים שלה אכן נכון או קשקוש מוחלט?
אולי בכל זאת יש סיכוי לקשר בין עופרה וניקו? לע.
ועוד משהו שיצטרכו לחזור אליו, מהפרק במוזיאון - הוא אמר לחושן שהוא יודע מי רצח את אבא שלה. הוא התכוון לבונדר? אולי לעצמו?
כי לא נראה לי שזה היה סתם ניסיון להסחת דעת מצידה, כדי שהוא יוכל להשתחרר מהם ולהימלט.

טוב, הם לקראת הסוף, אז נפרגן להם בכתיבה ארוכה במיוחד.

שיר m

Well-known member
די נו, תעזבי את בנזין בשקט
דפני לא בשבילו...

&nbsp
לדעתי לאצי רצח את אבא של חושן, אבל גם אם לא הוא בטח יודע מי... מה שכן אני לא מבינה למה חושן כל כך ממעיטה בערכו. היא השקיעה בחבר'ה מהמועדון הרבה יותר מאמץ...

לא מתחשק לי...
שלפחות יסיים עם אהבה, אם לא ממש הלך לו עם הבלונדה הראשונה, שכחתי את שמה.
אה, נזכרתי. רומי.

האמת שמה שמוזר לי זה איך לעומת הגישושים מחדש בין עומרי ויעל, אצל אסיה ואריאל זה עוד בכלל לא נראה באופק... טוב, אבל הכל בהתאם לזה שהוא כמעט לא נוכח. לא הצליחו לרקום לו סיפור ממשי. רק שהוא לא יסיים עם דפני.

לגבי חושן, היא באמת מספיק חכמה, אבל הוא פשוט הפתיע אותה. אין לי הסבר יותר טוב לזה. הקטע שהיא עוד לא יודעת שהלוח כלל לא אצלו.

שיר m

Well-known member
תפנית בעלילה
בונדר יוצא לאור. נגמרו המשחקים.
למה מני לא עזר לעופרה?

בנזין, תעשה לי פיצה-פיתה!

זה החיסרון אצלם, שהם מתניעים באמת רק לקראת הסוף...
ובמהלך העונה עצמה - קצת פחות, הכל מנומנם יותר.

סצנת הפתיחה קרעה אותי! איך הם זרקו אותו למטה...

לא נעים לי לומר, אבל וואלה, הם באמת הצליחו לבלבל אותי לגמרי, ואני עדיין לא יודעת האם לאצי הוא אכן רע או בכלל טוב.
לצורך העניין, למה דווקא הדייג שיחרר אותו? נראה לי שיש לו כוונות טובות.
אולי בסוף לאצי יציל אותם בכלל, עכשיו כשהם כלואים כולם במועדון?
בכל אופן, אני מקווה שהם לא ימרחו את זה עכשיו על פני יותר מפרק אחד.

אולי במסגרת הסיטואציה החדשה שלהם, אריאל יתקרב לדפני אבל באמת ?!

אגב, שיר, בסוף מסתבר שהוא כן היה שותף פעיל בשתילת המסמכים בלוקר של אסיה. עובדה, ראית איך דפני האשימה אותו שהוא שיקר לבנזין, וזה היה רק תרגיל דבילי שלו. וואי, הוא דמות פשוט מבוזבזת על כלום ושום דבר. חבל.

למעלה