פרק לא רע בכלל...
איך בונדר דואג לאחותו... מרגש. באמת.
לא ייאמן לאיזה כיוון הזוי לקחו את נאור העונה, במקום שהיה נכנס מחדש לחבורה ועוזר להם עכשיו... אלליי, איזה שטויות.
יאללה, שיגיע כבר איתי הזה חזרה, שחר תתאהב בו ונשים סוף לסאגה המטופשת הזאת. הילדון הזה כל כך גרוע שזה מדהים
אני לא יכולה לצפות בו יותר.
מה שנקרא, את הליהוק הזה שלו הם עשו בהכי חפיפניקיות שיש.
עומרי ויעל, כאלה מתוקים! גם הוא עדיין אוהב אותך, יעל, ורק היה צריך לעבור את כברת הדרך הזאת כדי להבין באמת.
איך מיכל הפילה את מני, והליטוף של עופרה... נקרעתי!
הוא ממש מחמל נפשה.
אסיה ויעל בשיחת בנות, אחרי הכל. בסוף הן יהיו החברות הכי טובות...
"קחי את הגחון שלך, ותזחלי לי החוצה מהמשרד". אין על המשפטים של עופרה! גאונות לשמה.
המבט שדפני נתנה - מיד הסגיר אותה.
אבל לא חבל, דפני? עד שיכלה להתחיל התיקון המיוחל שלה, דווקא בזכות אמא שלה, זה מה שהיא עושה בתור ברירת מחדל ?!
טוב, אם זה מה שקורה איתה אפילו שניה לפני הסוף, אני כבר לא יודעת אם יש לה ולבנזין איזשהו סיכוי... אם זה עוד יגיע בכלל, זה יקרה ממש "בנס".
ולאיש שגונב את ההצגה - לאצי! ברוך שובך! איך הוא חישמל את חושן.
ככה עובדים - בלי תוכניות מתוחכמות יותר או פחות, דוגמת חושן ובונדר, אלא פשוט לעקוב אחרי כולם מרחוק, כמו שהוא עשה מהרגע בו נחת בחוף...
אבל אני עדיין מנסה להבין, בהנחה שהוא אכן רע, האם מה שהוא סיפר לניקו בקשר להורים שלה אכן נכון או קשקוש מוחלט?
אולי בכל זאת יש סיכוי לקשר בין עופרה וניקו? לע.
ועוד משהו שיצטרכו לחזור אליו, מהפרק במוזיאון - הוא אמר לחושן שהוא יודע מי רצח את אבא שלה. הוא התכוון לבונדר? אולי לעצמו?
כי לא נראה לי שזה היה סתם ניסיון להסחת דעת מצידה, כדי שהוא יוכל להשתחרר מהם ולהימלט.
טוב, הם לקראת הסוף, אז נפרגן להם בכתיבה ארוכה במיוחד.