שוברי גלים 2 -שבוע 10

שיר m

Well-known member
יעל חוקרת
ממש יותר טובה מהמשטרה

&nbsp
ניקו כבר לא חשדנית כמו פעם.
&nbsp
ולאצי הזה... אני כבר לא יודעת מה אמת ומה שקר.

בדיוק!
למרות שאני תוהה עד כמה סדרה כזאת, שתחכום הוא עניין נדיר במקרה שלה, יש לה בכלל מטרה לתעתע בנו יותר מדי...

בכל אופן, אני מקווה מאוד שהוא עובד עליהם. ממש לא בא לי על הטוויסט המוזר הזה איתו, למרות שלאצי מוזר לכשעצמו, כי יש משהו מרענן וגם מעניין יותר בלהפוך אותו באמת לרע, וכך להוציא את בונדר, שהאמת ממש משעמם העונה, מהמשוואה הזאת של "הפושע הנורא ביותר".
אבל אני עדיין תוהה, ושוב אשאל זאת - יש לו קשר, משפחתי או מה, לחושן או לא? מה נסגר עם זה בסוף? הוא הרי הפציע בתור הדוד שלה, או בכל מקרה בתור מישהו שמכיר אותה, בהקשר של אבא שלה או מה שזה לא יהיה, אז לא ברור לי.

כל עוד לאצי לא חרטט את ניקו (
) וגוצ'י, אז הלכה לי התיאוריה שדבקתי בה לגבי עופרה. חבל. חשבתי שיחזרו כבר לאותם מסמכים שאסיה מצאה בזמנו בכספת שלה, אבל זה לא ממש קורה.
אגב, שימי לב, שיר, לקטע המשעשע הזה - ניקו מתגלה בכלל כדבורה, ודבש שלנו, האבא המאמץ שלה, עם הכובע החמוד שלו. נחמד, לא?

שיר m

Well-known member
אהבתי!:)
לא זוכרת בדיוק, אבל כנראה שלאצי באמת דוד של חושן... או מישהו שהיה קרוב לאבא שלה בכל מקרה. היא מכירה אותו אז מוזר לי שהיא לא לוקחת אותו ברצינות. תוך כדי שאני כותבת אני חושבת, היא מכירה אותו נכון? אוף צריך לחזור אחורה ולבדוק. נראה לי שכן.

זה באמת תמוה מאוד.
מצד אחד, אם לאצי הוא אכן דוד שלה, אך מנגד, אם אנחנו מאמינות לו אז הוא אמור בכלל לצאת נגדה, לא ?
אלא אם באמת יש לה מטרה אחרת לגמרי, בחיפוש אחר האוצר... משהו שיתקשר לאבא שלה, שכלל לא ברור מה היה איתו, מלבד אותו פלאשבק קצר שראינו עוד במחצית הראשונה.
אני הימרתי בזמנו שיתברר לנו בסוף שהמטרות שלה בכלל טובות, אבל עוד לא ברור. כנראה מחכים עם זה רק לרגע האחרון...

Roei152

Well-known member
מנהל
עליתי על משהו!!!!! בזכותך מירי....
יכול להיות שדבש וניקו הם באמת אבא ובת??????????????????
זה הכי הגיוני !!!!! הרי מה מיצרת דבורה ? -דבש!!!

תודה על המחמאה, אבל לא נראה לי שזה הכיוון.
אם אני נוטה להאמין ללאצי, אז שני ההורים שלה הם כנראה "עליהם השלום".
חבל, כי באמת רציתי שהתיאוריה שהייתה לי לאורך כל הדרך תתברר כנכונה, וזו תהיה עופרה. רציתי שיהיה לה סיפור קצת מעבר לעניין הניהולי בלבד, ומני כמובן.

אם דבש עוד יחזור בכלל, אני מאמינה שזה יקרה רק בפרק הסיום.

שיר m

Well-known member
מה זה השטויות האלה
למה יעל מדברת עם עומרי ולא איזה שוטר?

מתי עומרי הספיק לספר לאסיה על לוח החושן? פספסתי את זה.

אז עכשיו כאילו אסיה עצורה ואז היא תספר להם על הפריצה למוזיאון... אוקיי...

הנה צף! צפריר מהחנות

למה הסתומים לא בודקים את המספר שהוא התקשר אליו?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מותח... אבל מבלבל....
סדרה מאוד מבלבלת בכללל הסדרה הזאת....
לא ברור מי בצד שלמי....

למעלה