שוברים שיאים

שוברים שיאים

את הסיפור הזה אני הולכת על מישהי שאני אקרא לה כוכבית כחולה, כי עוד מעט תבינו שהיא לגמרי מסיפור אחר. כוכבית כחולה נפרדה לא מזמן מחבר שלה, אני לא אוהבת את החבר שלה, אז היא לא סיפרה לי כי היא לא רצתה שאגיד לה דברים כמו "אמרתי לך". אני לא נכנסתי לזה כשהיא סוףסוף סיפרה לי, נדמה לי שלא היתי מגיבה כך, אבל היא לא בזמן לשמוע גם את זה, אז החלקתי. טוב, קבענו שניפגש, אני אמרתי שהיא תבוא אלי כי אני נמנעת מנסיעות כל עוד אני יכולה והיא הסכימה. היום היחיד שיכולנו שתינו היה היום, למרות שבזמן הפגישה המיועדת העוזרת שלי מנקה לי את הבית. גמורה מעייפות אחרי יום ארוך אני מצפה לה, אמרתי לה מראש שאני רוצה ללכת לישון מוקדם אבל היא איחרה בשעה. לא נורא, קורה. בכל אופן יש עוד זמן. היא גם אמרה שבמילא תלך מוקדם ושקבעה לעצמה שעה ללכת הביתה, נשארה רק שעה לפגישה שלנו אבל תיארתי לעצמי שבבוא הזמן אם יהיה טוב היא תישאר יותר, אז גם את זה החלקתי. רק שבזמן שהיא נכנסה העוזרת בדיוק ניקתה את הכניסה והיה לה בוץ על הנעליים אז ביקשתי ממנה שתוריד את הנעליים בכניסה. היא היתה מופתעת אבל הורידה, הכנתי לה לשתות וכאלה והתיישבנו. אחרי שיחה קצרה של חמש דקות היא אמרה שקר לה ושהיא בבית שלה כל הזמן עם נעליים. הצעתי לה את נעלי הבית שלי וגם חימום לרגליים אבל היא התעקשה שהיא צריכה את הנעליים שלה. אני מצדי לא הסכמתי שיהיה לי בוץ בבית עוד לפני שהעוזרת גומרת לנקות. ואז היא התחילה לנזוף בי שאין לי שטיחון, שאי אפשר להביא אלי הביתה כלבים, שזה לא משנה אם הבית שלי יתלכלך היום או מחר, שבטח לכולם זה מפריע אבל רק היא מעיזה להגיד לי את זה, שהאוירה איומה ושהיא הולכת הביתה. אמרתי לה שאם היא הולכת הביתה בגלל זה היא קצת מגזימה ובכל אופן היא עוברת את הגבולות שלי ואני בבית שלי לא מוכנה לבוץ, בטח לא כשהעוזרת עוד באמצע הנקיון. היא המשיכה לנסות ולתקוף אותי ואת חוקי הבית שלי ועוד כל מיני פרטים בחיי, כולם -בואו נקצר- לא ממש קשורים לענין, ואני המשכתי להתעקש שהיא יכולה לקבל חימום לרגליים, נעלי בית, אבל בוץ לא נכנס לבית. ואז, בערך, 10 דקות מאותו הרגע שבו היא נכנסה בדלת, היא קמה והלכה. אני עדיין בשוק, בהלם, המומה !...

שנה בערך.

היכרות ברמה בינונית. קשר של אחת לכמה שבועות טלפון או פגישה. בעיקר בגלל שקשה לי אתה.

אושר מ

New member
לפי זה שאת אומרת שקשה איתה

אני מבינה שזו לא פעם ראשונה שאת נתקלת באופי ההתנהגותה זה (לא סגורה על הניסוח..). אז אם ככה מה מפתיע? ואם קשה, ובכל זאת שמרת על קשר, אז מן הסתם יש לכך סיבה.. מהי? אולי תחשבי עליה בעוד את המומה.

דאאאאאאאא

אנשים יכולים להיות קשים ועדיין להפתיע, כמו שאמרתי דאאאא. אם היתה מתנהגת כך בעבר סביר להניח שלא היתי שומרת אתה על קשר.

יותר מתאים לה כוכבית צהובה ../images/Emo20.gif

איזו התנהגות מבחילה

D o r o t h y

New member
../images/Emo45.gif

במקומך הייתי מאחלת לה כל טוב, ושתישאר רחוקה ממך. אני מקווה מאד שיש לך חברות טובות ממנה.

במחשבה שניה

וקצת יותר קרת-דעת אני חושבת שאולי היא בעצם נורא מסכנה. אני היתי במשך הערב בעיצומו של ספר מרתק וכל פעם שהיא התקשרה להגיד שהיא תאחר, שהיא טעתה בדרך, שהיא פה ושהיא שם, עניתי לה מתוך האפיפות של הספר. אח"כ כשהיא באה ביקשתי שתוריד נעליים. יכול להיות שהיא בחום-מזגה ראתה אותי כלא-פנויה בשבילה ועם הרגישות הגדולה שלה גם החליטה שאני בקטע של השפלה או עלבון עם הנעליים, בעוד אני היתי לגמרי עניינית לגבי הנקיון ולא תיארתי לעצמי שיכול להיות גורם נסתר. אולי זאת אי הבנה. או שמא אני כבר מתקפלת ?

dana2909

New member
לא הבנתי פה משהו מאד מוזר

היא באה אליך בטענות שאת לא מרשה להכניס אליך הביתה כלבים? מה נהיה???? אני הבנאדם הראשון שיהיה בעד זכויות כלבים על הפלנטה, אבל הבחורה הזו פשוט עצבנה אותי עכשיו. מי מת ושם אותה מלכת הצודקים בענייני נקיון??? שתרגע.. זכותך המלאה לבקש סדר ונקיון, או כל דבר שהוא כשמדובר בבית שלך. כבר היו אנשים שביקשו ממני להוריד נעליים בכניסה (אבל שימי לב, למרות שלא הסכמתי להכנס לנעלי בית שאינם שלי, היה להם תמיד שטיח , ותמיד באיזשהו שלב היה מגיע השוקו ....). מעבר לזה, אם מפריע לך שאנשים הולכים על הרצפה ישר אחרי הנקיון, זה בסדר, רק אל תזמיני הביתה , כי זה עדיין עושה הרגשה לא נוחה ...

D o r o t h y

New member
זה לא בדיוק ככה

היא לא אמרה שאסור ללכת אצלה בבית עם נעליים מיד אחרי הניקיון, זה רק בגלל שהחברה באה בנעליים מלאות בוץ - נכון, או שאני טועה? כי גם אני, שאני רחוקה מלהיות פדנטית, לא הייתי שמחה אם היו מכניסים לי בוץ הביתה כשהעוזרת עוד לא גמרה לנקות אפילו.

למעלה